Любители на котки - Тема 188

• 35 228
  • 764
  •   1
Отговори
# 315
Ми да опита нищо не губи, може малко да му намаление разстройството, ако е с грешна диагноза и да се оправи душичката.
Ако само не иска да я пие оризовата вода давай със спринцовка през няколко часа. Варения ориз сигурно няма да иска да го яде.

# 316
Djaky
За породата  Ragdol е характерно висок праг на търпимост. Тя в началото е била изплашена, сигурно е поживяла на улицата и се е научила да оцелява, умни котки са, със сини очи.
Ето две снимки от изложба на котки, да видиш, че  лапичките на Бижу, са още по-космати и от лапите на моделките.
Скрит текст:

# 317
Имам нужда от съвет.
Блеки прави цялата баня в бентонит. Днес му взехме затворена тоалетна. Сложихме я на мястото на старата, а старата изкарахме в коридора. Продължава да си ходи в старата отворена тоалетна. Да махна ли старата от коридора? Или за оставя и двете?

# 318
  • София
Имам нужда от съвет.
Блеки прави цялата баня в бентонит. Днес му взехме затворена тоалетна. Сложихме я на мястото на старата, а старата изкарахме в коридора. Продължава да си ходи в старата отворена тоалетна. Да махна ли старата от коридора? Или за оставя и двете?
Махни старата, а новата нека първо да бъде без капак. После сложи капака, но без вратичка или я закачи някак, за да стои отворена. След няколко дни в твое присъствие пробвай да пуснеш вратата и наблюдавай. Трябва им време да свикнат с вратичката, особено ако е прекалено прозрачна. Не я виждат и като се опрат в нея, се плашат.

# 319
Какви са тези по стелки от Пепко, които ползвате?

# 320
Бени е добре. Ходихме на ветеринар, няма нищо сериозно като наранявания, нито бълхи или кърлежи. Играе си, гушка се, все едно нищо не е станало. Само Ади е много сърдит, че Бени пак е вкъщи - фучи, сърди се и не ще да се гушка изобщо, на мама ревнивеца Joy

# 321
Имам нужда от съвет.
Махни старата тоалетна, а в новата сложи малко от използвания бетонит, да му замирише. Новата постави на мястото, където е била  старата ( в банята).

# 322
Имам нужда от съвет.
Този момент го минахме с нашия Майкъл преди седмица горе-долу. Купих закрита, оставих го да я опознае първо празна. Той влезе от раз, после не знаеше как да излезе. Видя как се случва хавата. Сложих бентонит и я позиционирах в банята, но не махнах старата. Ходеше си и в двете тоалетни. След 2-3 дни (когато си бях вкъщи, за да го наблюдавам) махнах старата и безпроблемно си ходи в новата вече. Не съм махала капака или вратичката, защото мисля, че така бих удължила процеса по свикване.

# 323
Аз превърнах една затворена тоалетна подарък от зооплюс в къщичка, която стои на леглото, за сениорката ми. Миналата седмица и плюшено одеалце подарък ѝ добавих. Обърнах я на обратно и така прагчето стана много нисичко, като за сениор. Ползва се доволно.

# 324
Djaky
За породата  Ragdol е характерно висок праг на търпимост. Тя в началото е била изплашена, сигурно е поживяла на улицата и се е научила да оцелява, умни котки са, със сини очи.
Ето две снимки от изложба на котки, да видиш, че  лапичките на Бижу, са още по-космати и от лапите на моделките.
Скрит текст:

Благодаря ти, и ние от вчера ровим за породата😂, но очите на Бижу са ярко зелени. Ето един строг поглед:

# 325
Оу, какви смарагди! Simple Smile Аутфита мисля да го копирам за работа. Черно-оранжево-бяло.

# 326
Аз съм решила следващият маникюр да е такъв 😂 Черно, брик,, бяло. Сериозно. На всяко устройство е различно, но наистина са ярко зелени.

# 327
Сещам се, че името Есмералда също ще ѝ отива.

# 328
Моите мъници ще поседят малко сами.

Бижу има страшни очи❤️😊 и името и пасва много.
Аз от над 30 год.пазя име, ама все още ников от животните,които имам,не съм почувствала,че е неговото.
"petit bijou" идва ми от Толуз Лотрек❤️На Сакура щеше да върви,но първо ми дойде да бъдв цветно име.

# 329
  • София
Djaky, страхотен цвят.

Моите и тримата са с различни очи.
По-големият брат е със зелени. Малкият е с жълти, като има и зелено покрай зеницата.
Дейзи е с оранжево-кафяви.

Общи условия

Активация на акаунт