Любители на котки - Тема 188

• 35 239
  • 764
  •   1
Отговори
# 360
На мен работното ми име е Роши, но 🤨 някак все едно не му отива не знам и аз.Гледам го и нищо все едно не му подхожда, а и никакви идеи в главата ми навява. Накрая ще си остане Бебе 🤣

# 361

На бебето купих IAMS храна и има кашави изпражнения и мисля да му давам и аз малко оризова водичка. Не е разтройство неговото. Аминка, имаш ли предположения на моето бебе какво му е. Продължава да си събира черно в нослето и да има гурели. Изчистваме го и след малко пак е същото. Болест някаква ли е това според теб?
Да, имам. Още като написа IAMS. Айемс-а за малки котета има доста висок % мазнини, около 21 (ако не ме лъже паметта), при това положение е нормално да са кашави изхожданията. Може би си я въвела и без преход? Пробвай да смениш с IAMS за 1+ (ако вкуса ѝ е уважавания), или просто смени храната с някоя с по-нисък процент мазнини.  За малки котета около 15-18% мазнини е нормално.
Според мен кашавото с мръсотията по ноздрите няма общо. Ако не киха, значи няма общо с вирус. Просто играе и се цапа в областта.

# 362
Не киха,не кашля, енергично е, яде си само това черно ме притеснява в ноздрите при него и гурелите. И не мърка, но може да си му е такъв натюрела

# 363
Гурелите кафеви ли са?

# 364
  • София
Моят Барни много кихаше от бентонита в тоалетната му. След като минахме на пелети, се случва да киха само ако се е наврял някъде на прашно (под диван, например).

# 365
Да, тъмни са и са твърди. Стават топчета не ми прилича на конюнктивит. И той киха понякога в тоалетната, но си личи, че е заради бентонита,ако го разпраши повече.
.
Тук е с  малко черно в ноздрите. В повечето случаи е с дебел пласт.

# 366
Нищо му няма. Simple Smile Помагай му за хигиената, когато можеш.

# 367
Да, тъмни са и са твърди. Стават топчета не ми прилича на конюнктивит. И той киха понякога в тоалетната, но си личи, че е заради бентонита,ако го разпраши повече.
.
Тук е с  малко черно в ноздрите. В повечето случаи е с дебел пласт.
Бонбон 😍 Аз почиствам с памуче, навлажнено със сребърна вода.

# 368
  • София
Щях да пиша за сребърната вода, Djaky ме изпревари. ☺️
Мorkovelka, може и с физиологичен разтвор да почистваш ноздрите.
Голям сладур този бебок! 😻

Ето го и моя бандюга ❤️

Скрит текст:
Излапа два пауча, повъртя се около мен (може пък и още нещо да изпадне) и полегна.
Тежък котешки живот 😹

Пак се е млатил с нахалния котарак, като ме е нямало 2 дни. Сутринта гледам целия двор в кичури сива и бяла дълга козина (ама много), май този път не е отнесъл Блеки боя...
Кога са се ступали като вечер стои и си спи вътре?!

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 10:08 от AnyHr

# 369
Благодаря, ще се успокоя значи, че не е болнично.
Мърльо ще го кръстя калпазанина 🤭🤭🤭.
Ще взема сребърна вода и аз да го чистим. Аз го мия с хладка вода. Имам и мокри кърпички за животни, но те са много сухи и никаква работа не вършат.

От Пепко подложките ги няма в сайта им. Води се подложка за тренировка, бял пакет с нарисувани куче и коте отгоре, 4 лв струват- 8 броя. Стоят при нещата за домашни любимци. Самите подложки са зелени на пакета има дупка и се виждат как изглеждат. Тези нямат лепеща част. Като ми свършат ще търся с лепенки и аз.

# 370
  • Варна
Момичета ...може да е глупаво ама...
Теодор няма и 5 месеца а получава ерекция. Нормално ли е, не е ли... ей, не се смейте! Stuck Out Tongue Winking Eye
Как да позная ако реши да се разгонва, преди да почне да маркира ...леле какво ме чака. И какво да правя като се случи?
Друго какво се чудех...нечие друго коте идва ли да се ,целува, с вас? хаха...на такова ми прилича, идва и си допира нослето до бузата ми и стои така по 10тина секунди.

Много се радвам за малкото коте, че е борец, стискам палци да се пребори!

и последно - режете ли нокти? четох и за и против и не знам...

# 371
  • София
И нашият идва да се целува, по същия начин. И да, на 5 м. възраст получават видима ерекция, ние не го бавихме, на 5 м. и половина го кастрирахме. Единственото изискване е да са слезнали тестисите в торбичките. На тази възраст са колкото лешник. Режем нокти, до над живеца. У нас ММ е "оператора" на ножичката. Завиваме котьо през глава и вадим лапата, чиито нокти ще се режат. Като не вижда, по-лесно минава процедурата.

# 372
  • До морето...
Нашето на 6 месеца започна да ни се кача по ръцете и да имитира полов акт.На 6,5 го кастрирахме. Притеснявах се да не започне да маркира вкъщи.

# 373
  • Варна
Хм, такива работи още не е правил.
Мерси момичета... изненадах се одеве като го видях. Hug
Все се надявам да позадържи още малко да порасне. След 3 седмици ще го водя на реваксинация и ще разпитам и докторката.

# 374
  • София
Моето момче беше с големи... мандаринки от малък, не е маркирал и не му миришеше урината, но крещеше на вратата и не можехме да спим от него (чуваше се от първия до осмия етаж).
Кастрирахме го на 1 г и 6 м (вет препоръча да е по- голям от 1 година).

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 22:03 от AnyHr

Общи условия

Активация на акаунт