Любители на котки - Тема 188

• 35 164
  • 764
  •   1
Отговори
# 525
Бебето на Пандорина е толкова сладко! Дано се сближи със старото куче или стане поредното й дете!

Негърчетата, кюмюрчетата (диалектна дума за въглища) така ме радват. Уж еднакви ама различни са.

Вкъщи започва нова подредба на йерархията. Той започва да я гони и да и взима териториите.
Тя си лежи на облегалката на дивана в ъгъла. Той се качва и я гледа. Тя му ръмжи. Разменят лапички, тя бяга. Кюмюра се качва на нейното място и след 5 минути се маха. Тя пак се връща.

И дивана ми става все по - хубав. Не обръщайте внимание колко е подреден. То няма смисъл. Хуните като се гонят и всичко е бъркотия.

# 526
Да не остана и аз назад.

# 527
То наистина ми открадна сърцето
Утешава ме само мисълта, че  в къща с двор ще е по-щастливо и ще общува със себеподобни а няма да е затворено в панелка и да гледа света през прозореца. Макар, че точно то ми изглежда джмошарче. И знаете ли как мяука? Едва му се чува гласчето. А как ходи? Като важна пухена топчица..крачи спокойно и важно с вирнато опашле...и как нежно ме пипа с лапка по носа...
Това котенце и моето сърце открадна. Душичка беззащитна, иска да го обичат и гушкат, да си има дом и хора. Ох, дано има късмет Heart

# 528
Къща с двор, особено до близка улица е равносилно на гибел. Лични впечатления.
Дано има късмет и някой с безопасно жилище да го осинови !
Фортуна, браво на мъжа ти ! Котачето прилича много на моят маймун.

# 529
Пандорина, все едно описваш моето бебе
И аз като я гледам не е за къща тая принцеса, за вътре е само. Ох, много е завладяващо това бонбонче🥰🥰🥰.
Ти не можеш ли да си го гледаш? Има ли си име това очарование?

# 530
То наистина ми открадна сърцето
Утешава ме само мисълта, че  в къща с двор ще е по-щастливо и ще общува със себеподобни а няма да е затворено в панелка и да гледа света през прозореца. Макар, че точно то ми изглежда джмошарче. И знаете ли как мяука? Едва му се чува гласчето. А как ходи? Като важна пухена топчица..крачи спокойно и важно с вирнато опашле...и как нежно ме пипа с лапка по носа...
Това бижу не заслужава да живее навън.
Очите му говорят, че има много любов и доброта, която иска да даде на човек.
Няма ли някой, който иска да му даде дом, легло и много гуш?

# 531
  • на брега на морето
Да искам ли някакви изследвания, макар че изглежда здрав. Изобщо всякакви съвети за посещението при ветеринарен лекар ще са ми от полза.
Казваш на ветеринаря, че е взет от улицата, за да го насочиш какви изследвания трябват. Много е красив, пожелавам късмет на него и на новото му семейство Simple Smile. Добър съпруг имаш, коткар Simple Smile

# 532
  • Велико Търново
Бебето на Pandorina е прекрасно направо ❤️❤️ Дано се намери вариант за него!
Fortuna, стопли ми сърцето, че сте спасили едно уличниче! Да ви е живо и здраво и да се радвате на дните заедно.
Аз от една седмица не съм вкъщи и ужасно много ми липсват моите душички, особено Пиги 😔😔 Когато се прибера няма да съм сама, всичко ще е супер различно и се надявам да бъде наред без ексцесии от тяхна и най вече нейна страна и някой ден да имам време и с нея да се гушкам, както правехме досега.

# 533
Бебето на Pandorina е прекрасно направо ❤️❤️ Дано се намери вариант за него!
Fortuna, стопли ми сърцето, че сте спасили едно уличниче! Да ви е живо и здраво и да се радвате на дните заедно.
Аз от една седмица не съм вкъщи и ужасно много ми липсват моите душички, особено Пиги 😔😔 Когато се прибера няма да съм сама, всичко ще е супер различно и се надявам да бъде наред без ексцесии от тяхна и най вече нейна страна и някой ден да имам време и с нея да се гушкам, както правехме досега.
Всичко ще е наред! Виж колко мами и маци ти стискат палци и лапки! 🍀👍

# 534
  • София
Една снимка на джуджето, заради което питах за тоалетната- кофа

В крайна сметка му поръчах една затворена тоалетна от emag. Имаме близки с котка, за която се грижат много добре(сигурно яде по-добре от много хора Sweat Smile) и ми прати линк към тяхната, с един пакет постелка ми даде и 20% талон в емаг, та поне малко ми намали сумата. Малко ще му е голяма сега, ама котарак е става все пак.
Сивото- бяло шуше и аз си го представям вътре да се гледа и да го решат върху лъскава възглавница с пискюли Satisfied
Нашето, все едно цял живот е яло безглутенови гранули и е спало на меко, не му личи хич, че е взето от село.
При бабата на мъжа ми са подхвърлили двечки, той хванал едното, но другото не можа. Мислеше да се връща да търси и другото, но колата се оказа не в ред. Бабата поне каза, че му слага вода и храна.
Моят мъж хич не е по котките, но му дожаляло, а и знае колко исках. С моята преди години, като заживяхме заедно, не се спогодиха и я върнах в родния и дом при баща ми, после майка ми  я гледаше. Та съм забравила как се гледа котка.
Малко се мръщи и пуфти мъжът ми, че се бил прекарал, ама той ми я донесе Satisfied не съм аз виновна.
При ветеринаря му пуснаха троен тест за инфекциозни болести от фецес- с една клечка в дупето...поизмъчи се милото.
За токсоплазмоза е отделен тест, така ли? Не ми предложиха, но да питам следващия път, като го водя.

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 15:29 от Дези.

# 535
  • София
Bubalesa, чакаме новини 🤗❤️

Откраднах си от фейса снимки на "брат/сестра близнак" на сивата прелест на Pandorina 😻 (да ви покажа в какво разкошество се превърнал/а.

Скрит текст:

# 536
Охх направо ме боли сърцето за това котенце. Не знам как ще ми мине, но..не посмях. С болна майка с деменция, която пие и кръворазреждащи не посмях дя го задържа. А и вече имам котарак изоставен на грижите на сина ми точно заради ситуацията с майка ми. Но просто ме боли сърцето.

# 537
# 538
Памдорина, не се измъчвай допълнително. Обстоятелстватата при вас го налагат. Все пак милото няма да е скитащо на улицата само, а ще си има дом.Къща, къща пак е нещо то ще се приспособи. Бездомно да не би да му е по-хубав живота. Щом отива и при ваши познати поне ще му се радвате.
Не се измъчвай.

# 539
Морковелка благодаря ти! Но чувството е сякаш съм си дала моето дете за осиновяване. Макар да живя вкъщи само едно денонощие. Отворих интернет да гледам малки котенца за да се самозалъгвам, че не е само Моли такава, че всички малки котенца са прекрасни. Ами не, няма друго като Моли (така я кръстихме и ще си остане с това име) и ако нещо и се случи няма да си го простя.

Общи условия

Активация на акаунт