💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 109

• 36 214
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Хубави са двамата заедно

# 136
Много хубава реклама 👍😍

Малко ми напомни момента, когато отидоха на бар в третата серия 😛

# 137
Аз доста по-различна си я представях рекламата честно казано. Не ми харесва Серенай тук. Къванч обаче много!

# 138
  • au bout du monde
Всъщност Аслан трябва да я пусне. Както й каза веднъж върви си. Макар да си беше манипулация от негова страна. Той трябва са си уреди семейството и след това да я търси. Когато има какво да й предложи, ако има какво.
Той започва да действа като Хюлия.

😔

# 139
Излизат и нови снимки и аз напълно се разканцетрирах 😂

Е, затова не обичам на куп да са нещата. Ако може едно по едно.

После пак ще пиша.

# 140
Благодаря за всичко!! Blue Heart
Скрит текст:
аз нещо настинах....

хареса ми рекламата/не съм очаквала кой знае какво/, но най много ми харесаха новите снимки на Киво Heart Eyes

лека вечер!

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 22:32 от Airra

# 141
Повече от прекрасни Blue Heart

# 142
  • au bout du monde
Много са готини на снимките и рекламата. Всичките им реклами са едни такива никакви.

И от Серенай брадва😆 надявам се да не се избият.

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 00:47 от La Libellule

# 143
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Нови снимки от рождения ден на Биркан Сокулу

# 144
  • au bout du monde
След като се съвзех от първоначалния шок от действията на Аслан😆, мисля че той иска да я предпази, а не да я нарани. Действа радикално, защото с нея по друг начин не може. Но тя не се дава. Изобщо не е уплашена, просто е бясна. Предстои интересен сблъсък.
Някои вече го заклеймяват като насилник, което не е вярно. За мен Еко има доста голяма вероятност да се превърне в такъв. Той си позволява обиди, което за мен е недопустимо, не зависимо по какъв повод са казани . Иска ми се Ямур да е с друг.

Става все по-интересно.

# 145
Привет, дружки! Hug
Благодаря ви за всичко споделено! Kiss
Толкова много и все хубави неща сте споделили ...
Особено снимките на Къванч и малкия сладур много ме зарадваха, толкова любов и доверие има между баща и син Heart Браво на Къванч, че успя все пак да остане сдържан пред нахалните папараци. Виждат, че детето не е добре след инжекцията и продължават да нахалстват, бе ...

Най- после ще имам време и аз да изгледам серията, за сега не мога да взема отношение, но ми хареса много това, което вие сте коментирали за нея. Става все по-интересно! Особено новия фраг ме закла направо! Семейство Адамс Smile Ама са много готини! Heart Да видим какво ни чака във вторник.
Рекламата ми хареса, макар да очаквах повече, но пък двамата са просто пожар един до друг Heart Серка много ми хареса, а Къванч за сетен път се убеждавам какво невероятно красиво и харизматично същество е, не е чудно, че всичко, което носи / и не само в рекламите/ се разпродава веднага. А снимките са бомба!

Пепи, благодаря за новите снимки!
Ето още две.

И една замазана с Башакчето си, винаги заедно! Heart

Оставям ви, отивам да гледам. До по- късно. Hug

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 14:49 от queen_fenka

# 146
Привет, момичета Hug
да мина и аз през темата.........
благодаря за споделеното!! Flowers Hibiscus

снимки от новата серия

Grinning

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 16:22 от Airra

# 147
  • au bout du monde
В планинска къща я завел, жалко че не е с романтична цел 😄
Ама кой знае 😬
Ясно е, че няма да успее да избяга. Пише, че ще прекарат там нощта и ще вземат необратимо решение за връзката си🤔

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 17:37 от La Libellule

# 148
Хубава събота вечер, момичета! Nature Sparkles
Рекламата донесе радост, много ни бяха потънали гемиите.
Хубава реклама, може да се гледа много пъти.
Благодаря за снимките, видеото и всичко споделено. Green Heart

Изгарянето на портрета на Юсуф ме накара да погледна на показаното дотук по-цялостно.
А и да видя смисъл в това изгаряне.
Масата е символ на семейството, което се събира на нея.
Редът се определя от бащата, а за спазването отговарят жените.
„В нашето семейство масата е всичко. Не можеш да разваляш масата. Не можеш да станеш от масата. Не можеш да избягаш от масата. Този, който става от масата, го ядат на масата на вълците.“
Първата част: покой, статукво, повторение. Към тази част се придържа Хюлия: тя поддържа вече прогнилата маса с разклатени крака и нападната от дървеници - пази реда на Юсуф. „Никой няма да пипа нито масата, нито портрета на Юсуф Сойкан“ – „свещени вещи“ както ги определи Лейля. В крайна сметка децата се разбягаха, на масата останаха само Хюлия и Ибо, които са от времето на Юсуф.
Аслан обаче стана от масата - наруши покоя, и доведе на нея Девин, която е: „Действие, усилие, старание или размърдване.“
Двете жени са двете противоположности: Хюлия задържа стария ред, Девин нарушава покоя и статуквото. Движението носи промяна. Конфликтът между двете е за реда в семейството.

В началото Аслан искаше само Хюлия да го остави на мира, намеренията му бяха да изчисти бизнеса и двамата с Девин да имат щастливо семейство.
Първото убийство превърна Аслан в Юсуф: Аслан седна на неговото място и влезе в ролята на глава на семейството.
Убийството на Серхат върна Иляс, Аслан е все повече защитник на семейството, все повече Юсуф.
Семейната тайна беше разкрита, двамата сина на Юсуф са вече един срещу друг, счупиха масата и свалиха портрета на бащата от стената.
Започва нов етап: Аслан е направил нова маса, върнал е портрета на Юсуф, седи на неговото място като глава на семейството, с бял костюм въвежда нов ред.
Проблемът е, че каквото и да прави Аслан, Девин всеки път се разочарова. Заедно с Аслан тя също става все по-силна и това я плаши. Аслан иска да я задържи, Девин бяга.
Девин не е само любима на Аслан. Не е и само негова муза за промяна. Аслан усеща, че тя му е нужна като партньор за промяната. Той не може да я пусне и да я извика, когато е променил Сойкан, тя му е нужна, за да се случи промяната: „Моето семейство има нужда от мен, а аз имам нужда от теб.“   
Сега не знаем какво го е накарало да изгори портрета на Юсуф. Но мисля, че Аслан е стигнал до повратна точка. Осъзнал е, че за да промени реда на баща си, трябва да се отдели от него и да му се противопостави. Това изисква голяма смелост. Но само когато се изправи срещу баща си, а не да стои в неговата позиция, Аслан може да промени нещо.
Във всеки случай изгарянето на портрета не е скъсване с бащата. Знаем, че на финала Аслан ще „се отчете“ пред баща си като казва, че е разбрал  думите му за този, който става от масата, защото ги е изпитал върху себе си. Какво ще постигне Аслан още не знаем, но връзката баща – син ще бъде възстановена. Това е важно, за да бъдат включени евентуалните промени във веригата на поколенията.
За Аслан присъствието на Девин е на живот и смърт. Ще видим как ще продължи нататък, защото заключване и спукани гуми няма да са му полезни трайно.
Аслан се обявява за баща, император, цар…Предстои да видим също как ще реагира, когато разбере, че Девин не може да има деца. (Мисля, че Хюлия и Ергюн са подкупили/заплашили някоя лаборантка и тя е дала фалшиви резултати от изследванията, а не лекарката. Целта им е Девин да замине. Най-вероятно на Девин нищо и няма.) Ще бъде тест за Аслан как ще реагира, ако разбере, че не може да бъде баща. Джихан заплашва да вземе парите и властта на Сойкан – значи Аслан няма да може да бъде и император. Ще видим как ще действа.

Джихан е против Сойкан, но и той, и Девин предизвикват Аслан, а това е добре. Ако няма предизвикателства, Аслан ще си остане с белите дрехи на мястото на Юсуф и въпреки новата маса, всичко ще е по старому. Джихан и Серап сега са заедно с Иляс, но и двамата имат вражда с него, която засега е скрита. Вероятно ще вървят към сближаване с Аслан и Девин. Аслан и Джихан свалиха заедно баща си от стената и разбиха масата, на която се спазваше неговия ред. Дано Аслан и Джихан се съберат отново като братя на това място.

Пътят, по който върви Аслан, не е ясен от самото начало. Аслан постепенно го търси и все повече разбира, че този път е много труден. За него е безсмислено да върви по този път без Девин, защото Аслан вижда като своя цел семейство с нея и докато преследва тази своя цел, той променя реда в Сойкан. Нещо ще накара Девин да застане до Аслан, ще видим какво.

Сехер знае правилния път: „Почистване ще реши всичко.“ Grinning

Синовете на Юсуф Сойкан.
Ще седнат ли братята отново на една маса;
ще позволят ли Иляс да победи баща им Юсуф?
Бунтари отвън и отвътре.

# 149
  • au bout du monde
Нова жена ще влиза и щяла да промени нещата за семейство Сойкан, особено за Аслан 🤔

Замислих се да не би Аслан да има дете, за което не знае. 🫣

Общи условия

Активация на акаунт