💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 109

• 36 205
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Айре, много си права за настройките, особено моите, но първата смяна ми взе здравето.😥😥😥

Днес чакаме Мави и нов фраг.
Дано се организирам да си напиша всичко, което искам.
Братовчедът ще влезе в 16 епизод. Ще има и още една нова актриса, която ще покаже живота на адвокатката в миналото. Заформят се нови линии.

До после 🤗🤗🤗

# 121
  • au bout du monde
Ооо новия фраг. Аслан е превъртял🫣🤐
Това не го очаквах 😬
https://twitter.com/ailetvdizi/status/1710307571511251044?t=4h16 … Kbcmg&s=19  

# 122
Здравейте, дами! Имате ли представа дали и кога ще преведат новият епизод на Семейство?
Здравей!
малко се промениха нещата.
за сега няма сигурен превод.
ако искаш да го гледаш на англ. език
https://ok.ru/video/6864443542118
или на руски
https://1plus1tv.ru/20842-semya-aile-vse-serii-2023-smotret-onla … sskom-yazyke.html

Беа, ще те прочета по-късно, обстойно, мерси, че коментираш!! Hug
Коте Kissing Heart, благодаря, раздвам се, че намина!!

довечера фрагман
+ реклама

Пепи, мерси за инфото!
и на теб ти е доста натоварено, знам....

а Камилита, мерси!!

подлудиха я тотално Девинката.....

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 18:08 от Airra

# 123
😳 Какво е това и тази брадва накрая...
Голям екшън предстои 💥

# 124
  • au bout du monde
Девин и тя изтрещя 😆

# 125
Леле, Аслан Сойкан става страшен. Направо си превъртя.
Девин и тя.

Надписът под видеото в ИГ е "Отсега нататък аз съм баща, император и цар"

Портретът на Юсуф вече го няма.
В един коментар пишеше, познайте от коя филмова песен е този цитат 🤔 В предишния епизод се споменаваше Мурат Д.... певец и имаше закачка между него и Хакан Бономо, дали не е това?

А тези два остри камъка ще има още да се помъчат, докато се напаснат

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 18:27 от pe04

# 126
Превод на фрага

Аслан: Ще стоиш тук докато не се реши делото. Един ден, седмица, година.
Девин: Аз изгубих всичко, само защото се влюбих, остана ви само да ме заровите в гроба.
Хюлия: Ти пусна змията в дома ни, за да се разположи и да разруши огнището ни. Парите дадени за бащиното ти огнище…
Аслан: От сега нататък аз съм и баща, и крал, и господар! Разбра ли?
Хюлия: Коя си ти? Коя си? Ако обичаш живота, ще се държиш по-далече от моето семейство.
Илияс: Ще простя всичко. Всичко! Но предателство няма да простя за нищо на света.
Аслан: За да си тръгнеш от тук, първо трябва да ме убиеш.
Девин: Добре.

https://www.youtube.com/watch?v=HPThcmroOuo

# 127
  • au bout du monde
Тоест иска да я предпази от нещо, но начина му е доста погрешен. 🫣

# 128
Превод на фрага

Аслан: Ще стоиш тук докато не се реши делото. Един ден, седмица, година.
Девин: Аз изгубих всичко, само защото се влюбих, остана ви само да ме заровите в гроба.
Хюлия: Ти пусна змията в дома ни, за да се разположи и да разруши огнището ни. Парите дадени за бащиното ти огнище…
Аслан: От сега нататък аз съм и баща, и крал, и господар! Разбра ли?
Хюлия: Коя си ти? Коя си? Ако обичаш живота, ще се държиш по-далече от моето семейство.
Илияс: Ще простя всичко. Всичко! Но предателство няма да простя за нищо на света.
Аслан: За да си тръгнеш от тук, първо трябва да ме убиеш.
Девин: Добре.

https://www.youtube.com/watch?v=HPThcmroOuo
Благи, мерсии!
оффф много хард стана положението, не ми харесва да ги гледам такива. Expressionless

# 129
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!
Благодаря сърдечно за всичко споделено! 🌸🌸
Сега успях и аз да приключа със серията.
Много са важни репликите и не исках да пиша нищо, преди да съм видяла докрай всички.
Фрагманът е интересен.
Какво ли се върти в главата на Девин ми е най- любопитно.
Аслан изобщо не ме изненадва.
Имаше добри намерения вероятно, преследвайки Девин, но какво щеше точно да ѝ предложи, ако не беше получила лошите новини и все пак беше останала?
Да оставим настрана дори Иляс.
В перфектният свят, в който той е влюбен в нея и само това има значение, според думите му, няма го Иляс, няма пречка за тях/ състоянието на Девин, заедно са, две деца…. И Хюлия. Утопия.
Аслан Сойкан, манипулатор, преследвач, ловец, няма никакво намерение да събира семейството, да ги обединява и прави по- силни. Той им дава урок, защото това са заслужили. Цитирам го точно.
Бебето слонче не заслужава, но човекът да, вероятно е прав за Хюлия, Ибо..
И двамата си тъпчат на същото място, Ибо все още фрагмани сглобява, Хюлия съсипва живота на децата си под мотото “ За твое добро”.
Ровът, който изкопа Аслан, за тях е заслужен урок.
Но не съм съгласна, че Девин го заслужи.
Сигурна съм, че я обича, но не постъпва ли точно така, както Хюлия с него?
Сцените с масата, която в първи епизод на първи сезон Аслан напусна, а сега събира около нея останалите, разговора в кабинета с Хюлия, която в първи сезон е изгонила нежелана в живота му жена, а сега любимата му, сватбата, на която в първи сезон танцуват заедно, а на тази, според традицията на присъстващите, мъжете танцуват отделно от жените, официалните вечери в двата сезона, на които Аслан не присъства, на балкона в жилището на Девин, Аслан- Девин и сега Лейла- Девин, все паралели, които нахвърляха според мен промените в героите, както и причините и последствията от тези промени.
Няколко други сцени извън изброените също ми направиха впечатление.
Аслан каза на Джихан, че ако Юсуф Сойкан е жив, ще застане рамо до рамо с него срещу виновника за нещастията им. Но не и срещу Хюлия. Тя олицетворява семейството за Аслан. Очаквам с нетърпение метаморфозите, които и двамата ще преминат, докато застанат отново рамо до рамо. Убедена съм, че ще дойде такъв момент.
Другият момент е описанието за любовта на Аслан.
Метафора с океан, вместо вулкан.
Океан, в който трябва да се потопиш, ако искаш да се научиш да плуваш, но и рискуваш да се удавиш.
Вода срещу огън. Безкрай, спокойствие, срещу емоции, гняв, ярост.
Синьо срещу червено.
И аз не мисля, че бащата на Девин има общо с диагнозата ѝ, само той знае за подозренията на лекарката за това състояние, нисък Анти Мюлеров хормон.
Не за самия спонтанен аборт. Състояние, което въпреки че говори за изчерпан яйчников резерв, мисля, че оставя вратичка за евентуална бременност.
Съгласна съм и с друго, което се писа тук, че ако историята ще се повтаря, ще има и осиновено, вероятно и родно дете в семейството на Аслан и Девин.
Извинявам се, че не цитирам,за да не допусна грешка кой какво беше писал е.

Камилита, именно, не е правилен и според мен начинът.

Благи, благодаря за превода.

# 130
Алинка, благодаря 🤗

Радвам се, че пуснаха сега фрага. След 10 минути ще дойде рекламата, малко да се освестим с нея.

Сто процента Аслан се грижи Девин да не пострада. Но.... семейството е място, където злото се върши с добри намерения.

Нови страхотни снимки.

# 131
Привет! Благодаря за интересните коментари и предположения!!!! 🍀🌸💙
Фрагманът е чок интересант.
Най-много ми хареса брадвата на Девин. Вече опита с пистолет. Явно няма да стане. Наред е друго оръж/дие. 😂😂😂
Общо взето се въртят в един омагьосан кръг, като на всяка следваща обиколка Хюлия става все по-луда при мисълта за Девин, Илияс - стреля на поразия, изпълзява по някое влечуго или нова тайна от миналото. Аслан и Девин са нещастни. Ами....като толкова я обича, да вземе по-сериозна сума със себе си, да в хване за ръка и да се махне от тези откачалки. Хюлия ще се оправи с Ибо. Тя не е по-малък манипулатор. Абсолютно права е Девин. Животът и стана ад,  откакто се влюби в Аслан. Един бял ден не е видяла. Какво да очаква. Или тя ще убие. Или нея ще убият някой ден.

# 132
Благодаря за фрагмана, преводите, коментарите. Green Heart
Материалното се възстановява лесно - масата, портрета, но духовните промени са бавни и трудни.
Направо революция.
Аслан само цар и император ли иска да бъде, а султан не иска ли?
Трябва да разберем защо Аслан е променил концепцията и е свалил Юсуф. Може би се отказа да чака Джихан да се върне.
Аслан си мислеше, че той е ловецът, но се оказа самият той в капана на Джихан. Аслан пропусна, че Джихан  е бил най-добрият ученик на Юсуф, Джихан познава работата отвътре. Много бързо събра информацията от Девин, Толга и Серап и направи капана за Аслан.
Аслан сега е полудял. Той още не може да се ориентира в ситуацията, вниманието му е към Девин.
Пълна радикализация на всички.
За Серап и Джихан - време за любов; Джихан бърза да я направи Сойкан, а Иляс е приготвил пистолета. Grinning
Хюлия, е права: Девин и Аслан вървят по техния път и тя се страхува, че ще загуби Аслан.
Девин е станала „змия“. 

Колко познато.

# 133
Здравейте Благодаря за споделеното Още не съм гледала серията но от коментарите Ви разбрах много неща
Благи благодаря за превода Стискам палци Фенче,Айре

Реклама

https://www.youtube.com/watch?v=liQh5SEn-Gg

https://www.instagram.com/sinasiserce/?img_index=1

# 134
Хубава е рекламата 💥

Общи условия

Активация на акаунт