💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 109

• 36 238
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Това за утре сутринта 😜

Много сте писали 🤗 и все хубаво и интересно.
Накарахте ме да се върна назад, да погледна някой откъси, да си припомня някой думи.
В края на третата серия Аслан за пръв път спомена за онова момиче, което е била Хюлия. Разговорът всъщност беше за предбрачния договор и той тогава я попита какво е станало с нея. И въпреки това, ние виждаме крайния резултат, за Аслан промените не са ставали толкова рязко, той волно или неволно винаги е гледал на нея като това малко дете, което прегръща майка си, когато тя плаче. Имаше един коментар по този повод, "сега разбрах защо Аслан прегърна Хюлия в болницата, след сватбата,а отмина Девин" и може би това е точно така.
Момента на отрезвяването вече настъпва, поне от това, което видяхме във фрага. Мисля си, че дори да се изнесат от имението Аслан и Девин няма да е достатъчно. Единственият начин да бъде спряна Хюлия е да и се отнеме властта, а тя има власт, защото има достъп до парите на семейството. Фактът, че избраща все още "заплата на снахата" говори за това. Нямам представа дали достъпа до парите и се полага по волята на Юсуф или има друга причина, но няма ли пари тя много малко може да направи. Разбира се, че може да върти интриги пак, но тяхната сила няма да имат това въздействие както сега.
Истината е, че всички от Сойкан са търпели и свикнали на живота, който водят и само екстремни ситуации ги карат да променят статуквото.
Лейла първа си тръгна и направи немислимото, но 17 години безропотно е търпяла. Не само е приела своя брак, но и е родила две деца. Болестта я накара да погледне по друг начин на живот си и това и даде смелост да действа. Помните ли как почна първи епизод, Лейла пияна, Зейно имитира баба си, Кая вечно с табла. Лейла майката липсваше. Не знам дали ще прости на Джихан това, което направи, вече писах, при мен той е с огромна черна точка, защото търсейки днес сцената между Аслан и Хюлия, попаднах на момента, когато тя удари шамар на Аслан за побоя му над Толга. А децата вече видяха снимките на майка им и баща им и най -вероятно информацията, че майка им е убиец на баща им.

За мен Девин е права да стои далеч от Аслан най-вече, защото може би и тя осъзна, че неговото спасение и желание да промени живота си е само и единствено в неговите ръце. Той трябва да положи усилие , защото той иска тази Девин, но не иска себе си такъв. Ще трябва сам да се освободи от товара да мисли и да се тревожи за близките си, те всички са големи хора. Тук отново обаче има сблъсък с традицията и възпитанието. Девин няма този проблем. При Девин също има грижа за майка й и сестра й, но нещата при нея стоят по по различен начин.

Ваня, припомня  на Джихан за Хюлия, сега Аслан разказа на Девин своите чувства пред Девин. Ако направя паралел между двата спомена, спомена на Джихан ми звучи като копнеж към миналото, в спомена на Аслан виждам стремеж към бъдещето, " искахме да се оженим и да бъдем щастливи" . И понеже дълбоко ми убеждение, че новото, винаги е по силно от старото мисля, че този копнеж по бъдещето на Аслан ще се сбъдне.
Всъщност ние сме гледали точно половината от целия сериал и има още време да разберем как ще се развият събитията.

За детето, но откакто стана ясно, че Девин не може да има деца/ много се надявам в чудото на турската медицина / в главата ми се върти една история, която няма нищо общо с нашите герои, но по някакъв странен начин я свързвам с думите на Девин трябва ли да се раждат деца в това семейство. Не знам дали знаете, но всички оцелели роднини на Хитлер след войната правят нещо като негласно споразумение и нито един от тях не се жени и няма деца с идеята да се прекъсне този род. Та думите на Девин и този факт ме карат да ви питам и вас, трябва ли съзнателно да направиш такъв избор, за да не причиниш страдания на тези деца и евентуално на други хора, ако те станат като роднините си.

Камилита, много ми хареса твоя предполагаем край.

Лека, момичета 🤗🤗 🤗 Малко остава.

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 00:32 от pe04

# 406
  • au bout du monde
Вече разбрах защо Аслан е толкова мек с майка си. Бил е свидетел на всичко, което е преживяла. Все е търсел оправдание може би, но никога не е бил в заблуда спрямо нея, още от 1еп и това мн ми хареса.
Но вече чашата преля.

Той вижда спасение в любовта си към Девин, възможност да създаде семейството, за което е мечтал.
Но за Девин тази любов се оказа пагубна. Може и живота си да загуби.

И не съм съгласна, че тя е знаела с какво се захваща. До някъде да, но не чак в такива измерения. Че то всеки ден след брака ставаше по-зле.

Харесваха ми като ходеха на срещи😁 това са най-добрите срещи в турски сериал,  дори не знам дали в друг има изобщо 😆

Мисля, че ще си карат доста време така разделени, но заедно 😁

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 09:14 от La Libellule

# 407
Здравейте във вторник! Nature Sparkles
Благодаря за коментарите. Green Heart

Джихан знае две неща, които другите не знаят: Иляс е накарал Юсуф да убие майка му и баща му и това, че Серап има психологически проблем. Джихан унищожи записа, който Иляс му изпрати и така започна разкриването на тайната, но чу думите на Юсуф и видя съжалението му. Той формално е на страната на Иляс, но в себе си вече го е поставил на мястото на главен враг. Това не може да не подрежда в други позиции в съзнанието му Юсуф, Хюлия и Аслан. Джихан знае, че съдбата на Толга е предрешена – видя, че го търсят и хората на Аслан, и хората на Ибо. Знае, че Аслан се нуждае от Толга за помощ в разследването, а Ибо ще иска да го убие, защото Толга прикрива далаверите му. Документите от Толга останаха в Иляс и така разследването ще продължи. 
Джихан игра много умно. Той видя Серап, когато разглеждаше телефона му, после я предизвика на леглото с целувка. И не промени мястото на срещата. Очакваше, че Серап ще каже на Иляс къде е срещата и ще дойде. Така и стана. Не е хубаво, че той уби Толга, но Джихан ще използва тази предрешана смърт за полезни цели: запази в Иляс крехкото доверие към себе си и сега ще действа да спечели Серап. Според мен Джихан е изпратил Серап при Девин. Вероятно преди това откровено е говорил със Серап. Насочил я е към Девин като към нещо, което на Серап лично ще донесе облекчение. Джихан се е досетил за характера на нейния проблем. Така Джихан може да увеличи разстоянието в отношенията между Иляс и Серап. Опасни са тези ходове, но те могат да осигурят на Джихан вътрешна информация, ако успее да привлече Серап на своя страна. Предполагам, че това е идеята на Джихан.
Дори и да искаше, Джихан не е могъл да спаси Толга. Но ще направи всичко възможно, за да спаси Лейля. Двамата братя поотделно ще действат за спасението на Лейля. Може Серап и Девин да помогнат.
Иляс следи събитията с Толга, той е заинтересован от неговата смърт, вероятно е следил и дома, където живее Лейля, така е разбрал, че е арестувана. В неговите намерения присъства унищожаването на всеки от Сойкан, това е добра възможност за него - в момента всички са заети с разследването. Затова него поставям на първо място под подозрение, че е изпратил човек в затвора.
Между другото, причината Хюлия да иска децата да са в Сойкан, виждам в това, че само тя познава Иляс и знае докъде той може да стигне. Тя се страхува за децата, а и не само за тях.       
Ще видим на кого Джихан ще изпрати снимката на Ибо и неговите хора от мястото, където беше убит Толга. Може това да предизвика конфликт между Ибо и Хюлия. Ибо знаеше, че Толга е мъртъв, но излъга Хюлия. Двамата по отношение на Толга имат различни интереси: Хюлия го иска жив, за да помага в разследването, докато Ибо искаше смъртта му, за да прикрие далаверите му. Ибо дава много празни обещания на Хюлия, кога ли тя ще разбере това.

В началото на втората половина на сериала има нов момент: Девин ще получи професионално предизвикателство. С разказа за детството Аслан сам направи първата крачка към психолога Девин, започна да говори. Докато в началото той определи своето семейство като „нормално“, сега Аслан разкри една доста подробна картина на своето съвсем не нормално семейство. Ако Серап отива при Девин за терапия, Девин ще се превърне в център на сближение между Аслан и Джихан, дори и двамата да не знаят това. Когато Девин и Серап си стиснаха ръцете, Девин каза, че двете или няма да се разбират, или ще се разбират много добре. Дано стане второто.
Когато Хюлия стане пациент на Девин, тогава тя ще потвърди думите на Юсуф от записа. Тя е мълчаливият свидетел на това, което засега знае само Джихан.

На мен няма да ми хареса някой от героите да се откаже от майка си или баща си.
Не и преди да разберат цялата истина за миналото. 

Хубав ден! Nature Sparkles

# 408
Привет момичета Hug

Имаме дата за  Последното повикване...- 24 ноември

Благодаря за новите коментари, ще се върна да прочета. Hands Plus1

Хубав вторник!!

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 10:13 от Airra

# 409
Добро утро момичета!

Днес е денят на сериалчето ни.
Не разбирам турски, но ще се наслаждавам на красавците ни.

Снощи си изгледах серията с бг буквички и отново се удивих на всяка минута. Прекрасна игра, сигурно за милион път ще го кажа, но няма по-добра екранна двойка от Киво и Сера....на светлинни години от всички останали.

Снощи след като си изгледах серията, нещо се мотах из ютуб да си пускам клипчета на сериала и попаднах на първи епизод и видях, че е достигнал 17 милиона гледания, доста добра бройка

Лек и успешен ден ви желая!

# 410
Привет, дружки! Hug Готови ли сте за серията довечера ?

Благодаря ви на всички за интересните разсъждения, с удоволствие прочетох всички Kiss
Айре Heart Eyes благодаря за прекрасната новина! Kiss Еее, най- после!

Пепи, е ти пък направо ме закла с примера , който си ни дала Thinking Не смятам, че ако недай боже в рода ти е имало психопат, ти самия не трябва да се жениш и да създаваш деца, за да се унищожи рода. Децата стават такива, каквито си ги моделираш и възпиташ. Гена си е ген, но ако ти им даваш още от раждането им любов и ги учиш да постъпват правилно, да станат добри хора чрез твоя пример, който им даваш през годините с отношението си към околните, сигурна съм, че не съществува опасност да станат психопати някой ден. Много хубаво го беше написала Беа мисля, че насилниците се създават в семейството. И честно казано, много пъти съм се чудила, как децата на Сойкан, независимо, че са попили все пак някои черти и поведение от родителите си, няма как да не е така, все пак никой от тях тримата всъщност не е станал лош човек Thinking
Ками, е аз нещо по-различно ли казах ? Thinking
Цитат
И не съм съгласна, че тя е знаела с какво се захваща. До някъде да, но не чак в такива измерения.
Ванче, благодаря! Kiss Хареса ми споделеното от теб. Но, с това определено не мога да се съглася.
Цитат
Между другото, причината Хюлия да иска децата да са в Сойкан, виждам в това, че само тя познава Иляс и знае докъде той може да стигне. Тя се страхува за децата, а и не само за тях.      
Виждам, че на теб определено много ти се иска Хюлия на края да излезе едва ли не майка Тереза Smile
И какво и пречеше на Хюлия да каже като човек на Лейла, че се страхува за нея и децата, а трябваше да се прави на всемогъща пред нея, когато дойде да си ги прибере, а преди това да я обижда толкова грозно по телефона пред децата и учителката им ? Дори жената и каза, че не е редно да говори такива думи пред тях, а Хюлия и отговори толкова арогантно, че чак аз полудях, поставяйки се на нейно място. Много хубав пример даде на децата как трябва да се говори с учител, няма що! Ками много хубаво ни припомни в какво се превръщаше Зейно, следвайки примера на баба си.Самозабравила се е тази жена, много е права тази от вас, не помня коя беше, съжалявам - трябва да и се отнемат и властта и парите на Хюлия, само така няма да има възможност да прави гадости.
Джаки Kiss Така е, нашата двойка няма стигане и по талант и по красота! Миналия вторник по тюрк. ру имаше онлайн превод, гледай там, за да разбереш все пак нещо.
Хубав ден, дружки! Hug Нямам никакво търпение да се насладя довечера на таланта и красотата на нашите сладури! Тази вечер серията ще е огнена, отвсякъде!

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 11:43 от queen_fenka

# 411
Готова съм за сблъсъка между леля Недрет и маминка Хю 😂🔥

Поздрави на всички 🍀

# 412
  • au bout du monde
Аз харесвам Джихан. Харесва ми като герой. Определено не е лошият във филма. Бори се с своите демони, но има някакво развито чувство за чест и справедливост. Изобщо не вярвам, че е с Иляс. И Иляс е прав да има съмнения.

Някои обвиняват Девин, че сама си е виновна 🫣 и такива безумия четох.

# 413
От 24 ноември на Нетфликс ✨ Източник Бирсен

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 11:33 от Miraland

# 414
Благодаря за тийзъра. Flowers Hibiscus
Много ми хареса, има игра, ярки цветове, не губят време.
С удоволствие ще се пренастроя на тази вълна, а и съм на 18+.

До довечера!

# 415
И двамата ще са женени... Интересно. Чакам.
Запознават се на летището. Това, което ще преживеят в Ню Йорк предполагам, че ще промени живота им.

# 416

История за любовта и втория шанс… Серин и Мехмет,
които се срещат случайно на летището, биват завлечени в
незабравима нощ, пълна с вълнение и съблазън в Ню Йорк.
Докато Серин и Мехмет прекарват най-хубавите моменти от живота си
заедно, има само един проблем: и двамата са женени.

това, че и двамата са женени, май е ново за нас....

Джаки HugHands Plus1
и аз снощи успях да изгледам цялата серия...........

Фенче Kissing Heart

Привет!
Да си призная, че доста дълги години съм далеч от турските сериали и не знам какво да очаквам от Бономо за Аслан и Девин...
Страхувам се от трагично развитие на обстоятелствата и след "Ямата", която зарязах доникъде, май не съм готова за тъжен край. Наясно съм, че не мога да очаквам чудо и да имат деца и т.н., но не искам да се разделят завинаги или по-лошо...
Привет! надеждата ми за добър край- за АсДев ми е доста силна на тоя етап.
а за бременността, знаем в турските сериали колко чудеса стават и колко им е всемогъща медицината Wink
но какво ни е подготвил Бономо...Thinking дано не е много жесток, както беше Али Айдън/Сц. на Сблъсък/

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 13:46 от Airra

# 417
  • au bout du monde
И двамата са женени, с това ме изгуби филма 😆 мисля повече да не пускам мъжа ми да пътува със самолет 🤨🤔

# 418
Worried

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/kivanc-tatlitug-3-kez-kovid-atlatti/33457/

Kıvanç Tatlıtuğ оцеля след Covid за 3-ти път

Къванч Татлъту, който играе героя на Аслан Сойкан в телевизионния сериал „Айле“, чиито епизоди от втори сезон започнаха, хвана коронавирус за трети път.
Беше разкрито, че Kıvanç Tatlıtuğ отново е заразен с коронавирус. Резултатът от теста за коронавирус на красивия актьор, който вдигна температура през уикенда и беше тестван в Liv Hospital, е положителен за трети път. Татлъту, който веднага започна лечението си, много внимаваше да не разпространи Covid върху съпругата си Башак Дизер и бебето Курт Ефе. Tatlıtuğ се изолира в отделна стая у дома и резултатите от теста му са отрицателни 3 дни по-късно.

Стана ясно, че от утре известният актьор започва работа на снимачната площадка на сериала "Айле". Филмът „Последно обаждане за Истанбул“ с участието на Къванч Татлъту и на Берен Саат, ще се срещне с публиката на Netflix на 24 ноември, едновременно в целия свят.
.............................
Дано вече да е добре и да е много здрав в бъдеще!! Flowers Four Leaf CloverHands Pray

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 14:31 от Airra

# 419
Новите персонажи, които ще се появят в епизода довечера.

Затворничката и лелята са ясни, а другите кои ли са?

Общи условия

Активация на акаунт