💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 109

• 36 239
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • au bout du monde
Днес попаднах на снимка в туитър на една актриса, няма да я споменавам, може да си има фенове, че изражението й било еднакво във всяка сцена. И си помислих за нашите герои колко са богати на изразни средства. Точно там се получава магията, защото са добри. И не са просто хубави лица. Няма спор, че са приятни за гледане, но ако бяха дървета, едва ли щях да го гледам сериала 😄

# 286
Благодаря ви за споделеното и днес, дружки! Hug
Айре Heart Eyes абсолютно! Hands Plus1
Цитат
Хюлия е вземала Джихан, защото е нямала друг избор, млада, неопитна, със страх от мъжа й.
ама видяхме колко обич му е дала, той е живял само покрай "баща" си.
Stuck Out Tongue Closed Eyes уникални са!

Беа, разсмя ме, благодаря! И аз отдавна го казах Grinning А бе не случайно Айсел ли беше / боже, забравих и името / и каза, че е влюбена в сина си Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
Хулия дето сравнява постоянно Аслан с баща си и Девин с нея, колко се притеснявала за мен са глупости само да замаже очите на Аслан. По нейната логика той жена не трябва да има 😁
...
Колкото до магията, която гледаме в Айле със Серенай, аз пък много добре си представям как след снимките щастливо женения Къванч се отправя вкъщи при любимата си жена и детенце на годинка и половина, когато не са с него на снимачната площадка, тъй като Башак Дизер Татлъту е неговия стилист в сериала. Къванч и в други роли е имал толкова силно взаимодействие с някои партньорки, особено с Берен Саат, в ЗЛ бяха истински пожар двамата, неслучайно го гледат турците всяка година и не им омръзва. Той тогава не  се забърка във връзка с партньорката си, все още и двамата неженени, та сега ли ? Макар, че фенките на сериала и особено на Берен не могат и до сега да приемат, че това между двамата беше само игра на високо ниво и все още бленуват да се съберат Stuck Out Tongue Closed Eyes С нетърпение чакаме общия им филм за Нетфликс, да видим дали магията между двамата ще се повтори, предполагам, че да.
Ками Hands Plus1
Цитат
И си помислих за нашите герои колко са богати на изразни средства. Точно там се получава магията, защото са добри.

Серенай Heart

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 16:49 от queen_fenka

# 287
Беа, Къванч е щастливо женен и много влюбен в жена си Башак Дизер, която е и стилист на Къванч в сериала. Всъщност тя е стилист на сериалите му от времето на Забраненият плод.

Със Серенай също са работили още по времето на Прилив /Кварталът на богатите/, а сега и на новия и проект за Нетфликс, който снимаха лятото.
Имат момченце Курт Ефе на около 1,5 години.

За Серенай поне официално е сама и щастлива и това и личи.

За написаното от вас.

За мен всичко започва със Сахер, единствения човек,пред който Хюлия стой мирно.
Не знам от традицията ли е или защото вече нищо не може да и направи.
Много ми се запечатаха думите, които Хюлия каза на Аслан, че всичко се повтаря и не може да го загуби. Но реално тя повтаря поведението на Сахер.
Сахер не я е искала, сега тя не иска Девин. Сахер е отделила Джихан от нея, а Хюлия го е обичала. Сега тя прави същото с децата на Лейла. Със сигурност е имала някои предпоставки в характера, но до голяма степен мисля, че това, което е в момента до голяма степен се дължи и на живота, който е водила. Тя друго не знае. Всичко трябва да се контролира, защото врагове дебнат отвсякъде. Тя Девин и затова е толкова нужна на Аслан, за да се промени и самия той, а от там и реда в семейството. Не случайно една от точките в предбрачния договор беше, че тя до края на живота си ще работи професията си и няма да се занимава с бизнес на Сойкан. Не че не направиха всичко възможно тя да остане и без работа.
Интересно е, че и Каймет има лошо отношение към внучката си, адвокат Серап.
Наистина виждаме как да го нарека, борба между поколенията ли🤔 но старите не искат да отстъпят мястото си на младите.
Всъщност проблем стар като света.
Лейла първа се опита да се отдели, пиша опитва, защото все още ще трябва да води борба, но едно нещо не мога да приема. Когато дойде полицията да я арестува след убийството на Толга тя беше под въздействието на антидепресанти. Никога не съм изпадала в положение да употребявам и може би не мога точно да преценя състоянието й, но тя вече знаеше, че майка й това беше посочила, за да и вземе децата.
А на мен не ми харесва как се развива образа на Джихан, най-вече по отношение на Лейла. Той направи същото като Юсуф, уби бащата на децата. Добър, лош Толга е техен баща. Сигурно ще се погрижи по някакъв начин за Лейла или по скоро Аслан ще го направи, но той видя, че Лейла е обвинена. И един час тя не заслужава да бъде затворена след като е невинна и да преживее целия ужас, кой ще се грижи за Зейно и Кая.
Но пък това стана причина Девин да се върне.

Прочетох един коментар и ми стана интересен паралела, който беше направен.
Девин иска Аслан да я освободи, защото любовта им и носи болка и го молеше за това. Същото попита и Аслан Хюлия, след като го обича най много защо му причинява болка.

За играта на Къванч и Серенай.... на мен ми пълнят душата ❤️

Междудругото, забелязвам последната седмица леко засилване на хейта по отношение на Серенай и сериала при рускините. /Инеса/ Чудя се на какво се дължи ? И понеже някой страници във фейсбук копират информацията от нея я виждам и там. Малко ми е странно при положение, че за първи сезон беше мирно и тихо.

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

Фени, повтаряме се с информацията за Башак 😍, но няма да трия.

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 17:30 от pe04

# 288
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, дружки, благодаря сърдечно за всичко споделено! 🌸🌸
Бързо оздравяване на болните, сезонът на вирусите рано- рано ни започна тази година, пазете се и бъдете здравички! ❤

Ванче, аз напълно споделям твоето мнение. От първи епизод съм започнала да пиша същото. Най- много ме е вълнувала и продължава да ме вълнува историята на Хюлия, защото тя е определяща, както за миналото, така и за развитието на основната история- връзката между любимите ни Аслан и Девин.
Нито я оправдавам, нито се опитвам да я разбирам, но смятам, че трябва обективно да се разглежда историята на Хюлия, която реално все още ние не знаем напълно. В нея се крие и тълкуването защо е такава, каквато е.
Лошотия, себичност, егоцентричност, майка нарцис, вероятно притежава доза от ссички тези качества, но това е само повърхността.
Юсуф се е оженил за Хюлия против волята на майка си, както самата тя определи “заради своята наивност и глупост” се е “хванал на номерата ѝ”. Хюлия е описана от Сехер с една единствена дума, която нямаше директен превод на български и бях търсила тълкуването ѝ, и споделяла тук в темата- “която крие нещо, която не е това, което изглежда”.
Хюлия от своя страна е била в отношения и с Ибо, но явно е видяла качествата, които търси в Юсуф, затова е избрала него.
Казвате бракът ѝ е от интерес. Но аз наистина усетих, че е била наранена в първата си брачна нощ, когато след намеса на Сехер, Юсуф я удря.
Самата Сехер също така каза колко тъжна е била младата Хюлия, колко е страдала и колко е плакала, че не е можела да кърми бебето Джихан. Тогава сметнахме, че е чисто физиологично, тъй като не подозирахме, че Джихан не е нейн роден син. Но аз все още вярвам в невинността на онова младо момиче, вярвам, че е искала да бъде майка на бебето, но не са и позволили. Сега вече причините са ясни- бебето не е Сойкан. И все пак, чия е вината това бебе да расте лишено от обич, сред кръв и оръжия? Писах още тогава, че не прощавам на Юсуф, повечето от вас смятаха, че е бил почтен човек с добро сърце. Не разбирам аз такава почтеност, освен всичко горе изброено, освен, че два пъти е убил майката на това дете, освен, че го лишава от възможността да бъде обичан, той го обрича на същия живот и угризения, които отнеха неговия собствен живот.
Ако беше толкова почтен, можеше да прати детето далеч, да го изучи в чужбина, да не го хвърля в огъня, в който той гори цял живот.
Аслан страда толкова много, че е обичан от Юсуф, че не е показвал обич и ласки от него. Човек не знае колко печели, когато губи.
Хюлия се намеси във връзката на Аслан с Айсел, когато тя замеси името им в публичен скандал. Дотогава вероятно е считала връзката за несериозна, каквато е била действително и не се е намесвала по никакъв начин. Една от многото, поредната. Писала съм и преди, аз мисля, че дори обвиненията към Джихан, че се е прилепял винаги за бившите на Аслан е отново по заповед на Хюлия. Той се “погрижи” за Айсел по нейна воля, междувременно имаха връзка, която доведе до бременност. Разбира се, вероятно никога няма да разберем със сигурност, но подозрението ми се затвърди, когато в сцена на гробищата Аслан с презрение попита Джихан “отново” ли обира остатъците му, а Джихан го остави да вярва в това, докато ние сме свидетели, че Хюлия го изпрати при Айсел. Може и да греша, но не виждам някаква патология в отношението му към жените, нито последвал интимен интерес към Девин.
С Девин вече Хюлия видя, че това е съвсем ново, различно.
Какво вижда в Девин не мога да кажа със сигурност, както вече писах, мисля, че всичко е свързано с нейната история. В едно съм сигурна, тя знае, че с жена като Девин, Аслан ще напусне масата. Девин няма да бъде Сойкан. Не и с цената на невинността си. Девин ще вземе Аслан, ще го отнеме от масата, от реда, от всичко това, което Хюлия е искала, което не Юсуф, а Аслан и е подсигурил. А Девин ще ѝ отнеме.
Вярно е, че пред съда изправяме този, който дръпне спусъка. Но трябва ли тези, които са сложили оръжието в ръцете му, да останат без наказание?

За Лейла не мисля, че Аслан умишлено ще забави излизането ѝ от затвора.  Но жената, за която се писа, че влиза в сериала, е жената от килията, тоест ще има роля, ще има още престой.
Мисля, че какъвто и план да имаше Аслан за освобождаването на Лейла, за събирането на доказателства, ще бъде осуетен заради атаката, което предприе срещу Иляс от екрана. Натисна бутона Аслан и ще трябва да понесе последствията.
Мисля, че това ще обърка и плана на Девин. Отново са в опасност и искат, не искат, ще трябва да се държат заедно.
Къймет каза на Иляс нещо от рода, забрави да бъдеш баща на женското си чедо.
Не вярвам, че той е малтретирал сексуално Серап, още по- малко Юсуф.
Тя е по- млада, но не е дете. Мисля за учител/ възпитател в пансион.
Пепи, да аз също щях да пиша и за това. Брутално жестоко е да иска да отнеме децата на Лейла майка ѝ, но сериалът започна с безмълвния Кая до Лейла, която беше в безсъзнание след злоупотреба на лекарства и алкохол. Какво и кой я е докарало до това не знаем, но ако само Хюлия е виновна, защо братята ѝ не са я подкрепили?
Фенче, Девин е буквално в положение не мога с теб, не мога и без теб.
Аз затова асоциирах напълно сцената в калта с репликите ѝ пред Лейла на балкона, че ако останат заедно, ще затъват заедно в блатото, в което са в момента.
Затъна, не можа да продължи, падна в калта, Аслан я вдигна и я издърпа, но се окаляха. “Едно хубаво почистване оправя всичко” - думите на Сехер. Аслан изтри калта, но изтри и слончето. Ще снеме мръсотията, ще отнеме болката ѝ. Ще забрави за нея. И това е изключително опасно, защото ако не помни, отново ще сгреши.
Затова на този етап, преди Лейла да я помоли да се погрижи за децата ѝ, мисля, че Девин постъпи правилно.

# 289
  • au bout du monde
Точно при тях е 100% игра😁 толкова са добри, че си личи, че е игра. Не мога да го обясня, просто излъчват професионализъм. Или може би защото знам, че е женен.
 Пак казвам страхотно попадение, защото ако бяха сложили някоя като споменатата от мен по-горе актриса, щеше да ни изпили нервите да се чудим какво си мисли 🤣

Аз да си кажа, че с Берен не ме кефиха😆 може би заради историята, знам ли, но не ми бяха на сърце.
Серенай в приливи започнах да гледам, но точно тогава се запознах с мъжа ми и сериала го забравих 🤣🤣🤣

# 290
Алинка, привет 🤗😍
Подсети ме за блатото.
Много символи видях в цялата сцена.
За калта, Ваня много хубаво беше написала.
Пътят към блатото започна с бягството в тъмната гора. Напомня ми думите от миналия епизод, когато Аслан каза, че са в ада, но е видял светлина, стига Девин да бъде до него.

Стигнаха блатото, Девин отпред, Аслан след нея.

Сетих се за една статия, бях я качила и тук и често се сещам за нея. В общи думи, че любовта само по себе си не е достатъчна, за да бъдат двама души заедно. Важното е да вървите напред в еднакво темпо.
Аслан настигна Девин, тя му призна защо бяга от него, а Аслан защо трябва да я освободи.

На сутринта насейки я на ръце се прибраха и още на онлайна ми направи впечатление наситеното зелено около дървета.

Символ на ново начало.

Междудругото награждаването ще бъде от 19 до 22 ч. Щяло да има специална програма за 100 г. на републиката и това може да ги накара да отидат.

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 18:21 от pe04

# 291
  • au bout du monde
Четох, четох и забравих какво искам да напиша.

Хареса ми това, че Девин ще вдигне Аслан от масата. Хулия от това я е страх, не че ще си наранят чувствата и няма да са щастливи. Тя приема, че щастие няма, цял живот е живяла нещастна. Нея я е страх да не остане без Аслан и порядъка, който познава. Това й носи сигурност. Аслан й е нужен като глава на семейството.

Каймет защо не обича внучката си. Защото любимият внук е мъртъв, а внучката няма да продължи семейството, тя не може да е начело на семейството. В нейните очи сигурно е негодна и безполезна. Обаче мисля, че има и още нещо, което се крие в миналото на Серап. И Серап сякаш не обича баба си.

В блатото и калта имаше мн символика. Двамата затъваха и се бориха и накрая излезнаха заедно от там, като пречистени и освободени.

# 292
Благодаря за всичко, което сте споделили. Flowers Sunflower

La Libellule, а от коя точно реплика разбираме, че Девин е искала да спаси децата? Такава реплика няма, защото Девин не спасява децата от някакво бедствие или човешко действие, както е при Джихан, тя беше помолена от Лейля да се грижи за децата. Девин не е активна страна, тя приема децата от майката. Тук семейното е в пъти повече в сравнение с историята на Хюлия и Юсуф, защото тези деца са на Сойкан, връщат се в дома си, там е Аслан, който им е вуйчо и всички други. Тази история е много по-мека от историята на Хюлия и Юсуф: не само защото детето е от същото семейство, но и защото липсва престъплението, станало семейна тайна.

„Айде да спасим детето“ не е казала Хюлия, тя е направила това. Могла е да каже, че не може да изроди бебето. Хюлия е била на 17 години и още не е раждала. Нейният отказ би бил сигурна смърт за Джихан. Могли са да оставят бебето пред джамията, но не са направили това. Какво значение има кой е казал да вземат детето, нали двамата са го взели: тя се е съгласила да му бъде майка, той баща. Искали са да бъде дете в тяхното семейство, казали са, че са го намерили пред джамията. Тайната и така е щяла да бъде затворена в семейството и някой ден е щяла да излезе на бял свят, но Джихан е щял да расте в семейство. (Това също не мога да си го представя да завърши добре. Всеки ден Хюлия като майка да гледа в очите това дете, което и на нея ще и напомня убийството. Не знам дали изобщо има някакво правилно решение.) Оттук нататък обаче се е намесила свекървата. Това ни е показано дотук.

Как би могла оттук нататък Хюлия да обича Джихан, когато и е поставена граница, която е ясна и за детето, тя е била граница и за Джихан: ти си с баща си. Нали ако Хюлия му е показвала любовта си, това дете ще пита защо живее с баща си. За мен Хюлия винаги е обичала Джихан. Но тя е направила всичко възможно тези чувства в нея да закърнеят, а може би в някакъв момент да е гледала на него и като на причина за раздялата на семейството и да го е обвинявала в себе си. Ние не знаем какво е ставало в нейната психика.

От една страна искаме да чуем за някои неща точни реплики, а от друга, се задоволяваме с това, че само така ни се струва. Не знам на какво основание се прави извода, че Хюлия е била пресметлива, защото така е била възпитана или, че с Юсуф не са се обичали. Според мен, да се вижда Хюлия от началното време на историята въз основа на Хюлия, която виждаме сега, съдържа предубеждение към героинята. Повече смисъл виждам в това да разбера защо Хюлия е постъпвала така във времето и по този път да си обясня поведението и сега. Но за да се възстанови целия образ трябва да се започне от началото. Това ми беше идеята, когато писах сутринта. Въз основа на отношението към децата за мен Хюлия в началото е била подобна на Девин. Но не защото Девин е някакъв идеал, а защото и в двете в тези различни по същността си ситуации виждам природната жена.

Пепи, да, Джихан уби бащата на децата, отчасти постъпи като Юсуф. Но той направи разлика в причината: не го уби заради развода с Лейля, а защото Иляс го предизвика със съмнение за намеренията му. Джихан трябваше да докаже, че е на страната на Иляс.

Алинка, ако Юсуф беше изпратил Джихан някъде, Джихан не би ли се върнал да търси семейството си, да пита защо не е с брат си и сестрите си? Ако го бяха дали някъде далече за осиновяване, Джихан би могъл по някакъв начин да разбере, че е осиновен и да се върне да търси биологичните си родители. При такива варианти Сойкан няма да имат контрол върху него, докато сега е бил пред очите на Юсуф. Джихан винаги е бил опасност: най-напред за разкриване на тайната, а сега защото тайната е разкрита. Хюлия с право се страхува от него. Цялата история е покъртителна. Разбирам Джихан, когато каза, че Хюлия не е трябвало да се намесва и да го спасява. Но ако пък има някакво време щастие за него…

Хюлия е била на 17, когато става убийството.
Девин е към 30 и има социален опит в клиниката и в семейството.
Началото за двете е различно и в различна среда. Когато Девин влезе в Сойкан, редът вече беше напът да се пропука: всички деца изразяваха недоволство – в началото без думи, после и на глас; Девин ускори процеса. Предполагам, че когато дойде лелята, ще ни покажат още малко как е изглеждало семейството по времето, когато Хюлия е станала снаха. Тогава ще видим по-ясно и самата Хюлия в онова време. 

# 293
Да уточня за партньорството на Серенай и Къванч имах предвид, че понякога забравям, че е филм и те са измислени герои. Знам, че е щастливо женен и още повече се възхищавам на професионализма на Къванч.
За съжаление не можах да ги харесам с Берен.
Айре, защо смяташ, че Джихан е живял с баща си? Нали Хюлия обясняваше на Аслан, когато Девин спа в колата, че не е имало нощ, в която не е спала с мъжа си в едно легло. Явно всички деца са живеели заедно. Да, бил е с баща си през деня и в бизнеса, но и Хюлия си е била част от живота му.
Да, Хюлия го е взела, спасила му е живота. Бабато го е отделила от нея, но това за мен не е причнина да намрази детето и в съзнателната му възраст да се държи по този безобразен начин. Защо го спаси?
Та този човек е израснал с тежки психически травми от факта, че винаги е живял с идеята, че собствената му майка го отхвърля, не само го отхвърля, но и го унижава. Фактът, че мъжът й е физическият убиец на семеството за мен я задължава да се погрижи за детето като родна майка и нищо по-малко. Никое дете не заслужава това отношение. Юсуф е друга тема. Аз и в него не виждам нищо положително. И той има огромна вина спрямо Аслан.
Ако приема, че Хюлия е жертва на средата, в която е израснала и това е единствената причина невинното девойче да се превърне в безпощадната жена, обсебена от сина си, то тогава и Лейла би трябвало да е същата. И тя е била свидетел на отношенията между майка й и баба й, и тя е била принудена да изостави любовта на живота си и да се омъжи за този плазмодий, но за разлика от Хю е най-стойностният човек в семейството. Тя успя да събере братята, тя се държи добре с всички, тя е съвсем различен Сойкан. Нищо, че е дъщеря на майка си и баща си.
Не вярвам, че някога на света ще се роди жена достойна за Аслан според Хюлия. Даже и да е кротка и безгласна, Хю не би я оставила до Аслан, ако види, че той има истински чувства към нея. За нея е важно в живота на Аслан да има само една жена и това да е тя.

Много ми беше итнересно да ви прочета. Благодаря за което Simple Smile
Тази вечер прочетох някъде, че ще има фраг.

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 20:38 от Бл@гуна

# 294
Имаме откъс

развихрили сте се с коментари Hands Plus1
аз имам нещо друго да върша...

Благи,
Цитат
Айре, защо смяташ, че Джихан е живял с баща си?
да, думата живял не е точна, но Юсуф нали е изчезвал често за дълго време.

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 20:33 от Airra

# 295
  • au bout du monde
La Libellule, а от коя точно реплика разбираме, че Девин е искала да спаси децата?

Аз не съм казвала, че е искала да ги спаси Rolling Eyes От какво да ги спасява?
Ролята на Девин е съвсем различна в случая. Те си имат майка. Нито аз съм казала, че ги спасява, нито пък Девин.

Хюлия е приела ролята която са й отредили. Това е, може да е страдала, може да я е боляло, но си е повтаряла, че така трябва. Това го каза и Лейла, майка й така я е учила. За нея е нормално всички да са нещастни. Тази жена не е щастлива, никога не е била. И за това не може да приеме щастието на сина си.

Може да са спали в едно легло, но не са били щастливи. Хюлия го казва - не са били свързани с любов, Йосуф така й не я обикнал. И Йосуф и Хюлия са си имали някакви проблеми, но не е било само семейството.
Защо Йосуф не е показал никаква любов към децата си? Защото се е чувствал виновен, че е убил човек ли?Rolling Eyes

Относно фрага....
Според вас Аслан, не е ли малко пиян Laughing така ми се струва нещо...

Искат да ни уморят до вторник.Triumph

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 20:53 от La Libellule

# 296
Не знам дали е пиян, но Девин е уплашена отново от...... себе си.
Дали ще успее да му удържи?

# 297
  • au bout du monde
Зачервен ми се видя на скулите Laughing Леко подпийнал е казвам ви.
И като нищо може да отнесе една чанта по главата Laughing

Уффф

Laughing

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 21:02 от La Libellule

# 298

Къванч и Серенай снимат в момента.
Дамла също беше качила снимка, че е на сета, така че работят хората.

Е, как да не си мисля, че е манипулатор ?
С тези въпроси, направо я притиска в ъгъла.
После сигурно няма да и обръща малко внимание и както написа Камилита, тя ще полудее и пак ще отиде при него.

Ваня, сега като си написала се сещам, че и Юсуф също  се доказа пред Иляс. Интересно се получава.

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 299

Каймет защо не обича внучката си. Защото любимият внук е мъртъв, а внучката няма да продължи семейството, тя не може да е начело на семейството. В нейните очи сигурно е негодна и безполезна. Обаче мисля, че има и още нещо, което се крие в миналото на Серап. И Серап сякаш не обича баба си.

Каймет (и самата актриса, която намразих в ролята ѝ на бабата на Еля от "Masumiyet") не обича Серап, защото тя е още по-традиционна и от самата Хюлия, в нейните очи вероятно Серап не е пример за "добро момиче" - самостоятелна, образована, свободно изразяваща мнението си, обличаща се модерно (честно казано, в 15еп. си беше направо по сутиен под отвореното сако, ама нейсе) - това не е образът, който се очаква от нея. Да не говорим, че ни загатнаха за ситуация в миналото ѝ, за която разбира се самата Серап няма никаква вина, но в по-традиционните и строго патриархални общества, честта на семейството зависи от това на момичетата в него...та...'обезчестяването', независимо под какви обстоятелства, се прехвърля като вина и отговорност единствено на самата жертва.

Колкото до новата в затвора, още в последния епизод разбрах, че ще играе някаква роля, по продължителния кадър как зяпаше Лейля многозначително... Но честно да ви кажа, толкова ми е писнало от клишетата покрай затворническите сцени в сериалите - как винаги се намира някой дразнител, който да вгорчава живота на героя вътре, да го вкарва в още повече неприятности... Нагледах се на това в "ДЕК", с хилядите тегави сцени с Мехди в килията, сега не ми се ще и Лейля да става обект на тормоз. Аман бе!
Иначе Лейля и на мен ми е сред най-любимите образи още от първите епизоди на 1-ви сезон. Много ми харесва и самата актриса - има нещо успокояващо в очите и гласа ѝ!

Общи условия

Активация на акаунт