Отговори
# 660
Мердо зад кадър

Wear Crown

Дори само заради това си струва Heart Eyes

# 661
Ох, хора...това е дъното! Направо не знам как да изкажа мислите си подред.
Сетих се за домът в който си роден- там умната и амбициозна Зейнеп стана пълна тъпачка, като прие да живее с жена бременна от мъжът й, а Мехди- силен и отговорен, стоящ здраво на земята мъж в пълна подложа на жените в къщатата. То не ще изперкаш, а незнам.
Та в тоя ред на мисли не ми се гледа същата простотия- просто нямам сили.
 Пелин въобще да не е бременна от никой Корхан и да си ходи, че от Бучето получавам обриви

За Кая и Суна съм съгласна, там има какво да се рязвива и ще е интересно.

Абидин никога не е бил фактор, като цяло не виждам смисъл от този персонаж. Асуман и Гюлгюн бих искала да изиграят някаква решаваща роля, че и те съвсем статисти станаха.

Лудата леля си е БАШ както си трябва  тра- ла- ла. То беше ясно, че щом е близка със Зерин не е редовна.

Кой каза за Сейрян, че само чака момент да подпали моторетките към къщата на тате- ами може точно това да я е отвяло при психиятърката. Това е някаква болест
- Ферит не ми дава да уча- дай за ходя при тате, то и той не ми дава да уча ама ме и бие, ама по- добре.....
Копаят дъното със сценарий, дори в Индийските сериали има повечв логика 😂

# 662
Струва си и още как! Heart Не ме кефи завръщането на Пели, но пък нямам търпение нашето хамелеонче Рамо да ни размаже с актьорска игра!

# 663
Да точно и на мен ми напомня на този филм и ако като там се разведат и Зейнеп там се влюби в друг и се ожени за него а уж обичаше Мехди .. и го заряза като разбрах за другата бременна точно там спрях да го гледам онзи филм и ако и тук стане така и него спирам защото и тук няма как детето да е негово ….

Ох, хора...това е дъното! Направо не знам как да изкажа мислите си подред.
Сетих се за домът в който си роден- там умната и амбициозна Зейнеп стана пълна тъпачка, като прие да живее с жена бременна от мъжът й, а Мехди- силен и отговорен, стоящ здраво на земята мъж в пълна подложа на жените в къщатата. То не ще изперкаш, а незнам.
Та в тоя ред на мисли не ми се гледа същата простотия- просто нямам сили.
 Пелин въобще да не е бременна от никой Корхан и да си ходи, че от Бучето получавам обриви

За Кая и Суна съм съгласна, там има какво да се рязвива и ще е интересно.

Абидин никога не е бил фактор, като цяло не виждам смисъл от този персонаж. Асуман и Гюлгюн бих искала да изиграят някаква решаваща роля, че и те съвсем статисти станаха.

Лудата леля си е БАШ както си трябва  тра- ла- ла. То беше ясно, че щом е близка със Зерин не е редовна.

Кой каза за Сейрян, че само чака момент да подпали моторетките към къщата на тате- ами може точно това да я е отвяло при психиятърката. Това е някаква болест
- Ферит не ми дава да уча- дай за ходя при тате, то и той не ми дава да уча ама ме и бие, ама по- добре.....
Копаят дъното със сценарий, дори в Индийските сериали има повечв логика 😂

# 664
😂😂😂😂😂😂😂😂

# 665
Тази нещо се е ремонтирала галиба, но пак изглежда тъпо, да не кажа още повече Grinning

Рамо с нов репортаж утре сабах в 9

# 666
То че ще търпим Пелин повече от 10 епизода е ясно !
Иска ми се да занулят Халис. С него да си отиде и стария ред с тропането по масата  и раздаването на шамари.Да си отиде и плачещият Ферит и истеричната Сейран ,защото колкото и да е добър Рамо ,вече  не ме впечатлява толкова , просто му свикнах. Предпочитам да го гледам като млад ,успешен бизнесмен със собствен дом и стабилно семейство.Не го искам като глава на клана Корхан , а Сейран като стопанката на конака. Нека другите си вадят очите за тази чест.
По-интересно ще ми е да гледам борбата за наследството  и за фирмата. Бизнес среда , финансови  интриги и надцаквания,хитри ходове.  Ферит да може да се изяви , да покаже какво е научил в Америка.Кая също да се включи подобаващо. Сейран  да покаже на какво е способна , не само да изперква от тези кукумицини. Тогава ще се види кой  кой е и какви са истинските претенции на Нюкет - не да ми се занимава  с орязване на домакинските разходи / много плоско за отмъщение/ Интересно е колко от парите ще се полагат на Ифакат и Асуман,дали ще пожелаят да живеят отделно или пак ще си ги задържат за отглеждане. Да видим колко е успял да скрие  Орхан от парите на тати. Кязъм и той ще се намеси ,уж заради двете дъщери /ако пласират Суна на Кая/. Такива неща ми се гледат , не разни измислени бременности и бивши "приятелки"- прекалено експлоатирана тема в дизитата и то толкова , че не знаеш кое дизи гледаш.
Иска ми се нещо по-различно и разчупено.Да има динамика ,очакване , напрежение. Да има преход от старото към новото. Развитие !То любов , любов  ама само тя  - писва.

Да ни е честито поредното "зло" , което успешно ни заблуди . Чак и съчувствах по едно време. То ще си каже човек , че добри хора няма ! Един нормален и позитивен не вкараха в сериала.

# 667
Днес на снимките в имението била и Зерин 🤢 уффф уффф...

Скрит текст:
Ферит ще каже на Сейран: „Ако исках, можех да стана баща по-рано, но след като се ожених за теб, мечтите ми се промениха, искам да имам дете само от теб, така ще бъде, детето ми ще бъде само от теб " След което плакаха и се прегръщаха. Това ще бъде в края на епизод 43.

# 668
  • София
Дано този последният спойлер е верен, видях го на няколко места и аз.
Това фотошоп ли е или Бучето сама си ги разпространява тези снимки?
Рамо много усмихнат този път изглежда Simple Smile

# 669
На фотошоп ми бие 😂
Паралелче>>>>>>
https://vm.tiktok.com/ZGJwSuq9R/

# 670
# 671
  • Яко в Матрицата...
Ау, наш Чачо и той там Joy Нали работи с Онурчо Rolling Eyes

Пак ще има: "Какво да кажа, аби? Благодаря! Всичко е супер! Благодаря! Хайде, трябва да бягам! Благодаря!" Grinning Така е по-добре, фантомът да е държан на тъмно. Че има много лоши хора, вярвам в урочасването.

🧿🧿🧿💙🤍🧿🧿🧿

# 672
Как си подсмърдча иначе 😁 чуе ли името на Афра и се усмихва веднага...
Значии тия репортери защо не задават адекватни въпроси, а едно и също питат? И те милите отговарят пак и пак и пак с уважение и усмивка....
Мердооо 😍😍😍

# 673
  • София
А Мерт и сценария ли си е носил снощи
https://twitter.com/gelisinevurucaz/status/1715991069484060879

По повод, че Чачи е бил в Мармарис снощи имаше големи шеги в туитър. Но какво е правил там... Онур го ухажва за някакви проекти със сигурност.

# 674
Крал - кратко, точно и ясно! Sunglasses

https://twitter.com/butterfly_Turk/status/1715988290048815545?t= … x6QV_Eniig9g&s=19

Ако нещо се заформи в тандем ЧаРамо-това ще бъде моя сбъдната мечта! Heart

Общи условия

Активация на акаунт