Отговори
# 645
Както писа Рени, съвестта на Сейран...за мен Феро трябва да доказва "пак" любовта си. Колкото е направил толкова и не е направил. Безусловната любов не е да напомняш, натякваш или налагаш какво си направил за любимия, както прави Феро- емоционално изнудва Сейран. За мен нищо не му е мечта, а фикс идея, цел.
То трябва в един момент да ескалира всичко, за да тръгнат да се оправят нещата.
А защо само Ферит трябва да доказва нещо?Във всички предни серии се видя,че той за всичко беше прав.Какво още трябва да направи?Не е ли време Сейран да започне да доказва ,че обича този мъж?Щото аз до тук изобщо не видях тя да се лиши от нещо,или да доказва нещо.

# 646
  • София
Аз много харесвам и Сейран и защитавам голяма част от действията й (това не значи, че не харесвам Ферит, напротив, просто нямам отбор Simple Smile). Според мен точно сега е моментът тя да покаже колко го обича.
Тя знае за Султан, трябва да види колко е изплашен Ферит и да го разбере. С появата на Пелин всички ще са срещу нея. Да вика да хвърля там предмети, ако иска и от имението да излезе за малко, да помисли. Но трябва да седнат после, да си поговорят на спойкойствие и да му повярва. Ако трябва да избягат някъде за една серия.
Наистина ще ми е банално ако тя тръгне да си ходи, да не иска да се връща и така да е омагьосан кръг отново.

# 647
Пелин и Зерин вече са имали снимки в имението... за сега никой не знае за колко епизода са дошли..

# 648
Прав..но не за себе си, а за другите. Какво, живот под наем или живот, който както искат другите да живеят. Всеки трябва да живее, както иска и мечтае, а не според желанията и разбиранията на другите.

# 649
Има слухове, че прислужницата на Пелин и дъщеря и може да се завърнат....
А даноооооо...... леле как искам да се разберат всички гадости на Пельоооо....

# 650
  • Яко в Матрицата...
Има слухове, че прислужницата на Пелин и дъщеря и може да се завърнат....
А даноооооо...... леле как искам да се разберат всички гадости на Пельоооо....
Зрителите чакат вече един сезон това да се случи 🤣 Ай дано 🍀

Видяхте ли рейтингът на Шербета? 😳 Гледах няколко клипчета - токова некадърни актьори, а такъв добър сценарий…

# 651
За мен това връщане на Пело и разкриване на мизериите и  е пълен абсурд. Времето за това мина отдавна. Хайде сега пак да се връщаме в миналото , защото  без Пело дизито ще се срине. Сега излиза ,че откакато Буче е извън сериала рейта пада. Ти да видиш !? Ами то сигурно тя го носеше на гърба си.Тази бездарница неможаха да я наместят другаде и пак при нас.То по тази логика  аз искам да върнат и Тарък  и 36.5 /последния много го харесвах/. И там има интрига - как ще вкарат Търо в затвора , как 36.5 е преживял раздялата със Суна и крачетата и.Сега 10  епизода , поне, ще ми разкриват от кой е бебето на Пело и как така тази толкова влюбена и обсебена от Ферит мома, си е легнала с друг , че и бебе направила. Ами не ми дреме за любовния живот на Пело, когато е била извън живота на Ферит. Пак правят Пело много значима. Това дизи за мен няма бъдеще , докато продължава да рови в миналото.
Предполагам Сейран ще реагира остро в началото и с право. Уж всичко е ОК. Търпи тия кукумицини в конака , заедно с баща си ,  а отново  в батака - и любовта и брака. Съгласна съм с мнението , че Ферит трябва да влезе в ролята си на глава на новото семейство.Просто трябва да се изнесат веднага оттам. Ама къде ти , как ще остави Кая да стане единствен любимец на Халис - това му е болката на него.Той беше казал на Орхан , че стои там заради облагите, които има като Корхан /както и всички други/ А той какво прави още там ? Защо търпят тия издевателства ? Млад , образован , семеен  , на благоволението на Халис ли ще чакат все.
Мисля,че след първоначалния шок Сейран ще го подкрепи .Според мен трябва да му протегне ръка и да  се спасят заедно от това гнездо на змии. Ако не я последва - да си решава проблемите сам . Нали Пело беше много добра"приятелка".Е сега по приятелски ще му .....трови живота.
Допускам , че  Суна ще се "влюби" в Кая - нали и той е Корхан. Ама на нея хич не и върви  с тази фамилия. Накрая ще се окаже , че бебето е на Кая  и тя пак ще увисне. Жалко !

# 652
Относно Кая и Суна не ми харесват като двойка изобщо при това повече  ми харесва с Абидин, но така и не им развиха историята и неразбирам защо !! Кая си е направо за Пелин и двамата интриганти !!

# 653
АбСуните са в бойкот голям.След фрагмана.Аз Абидин не го уважавам и смятам,че Кая ще се влюби в Суна и ще започне да съжалява,че е играл с нея и тн...Само,че ми интересно как ще вкарат алкохола в живота му,че става въпрос за страшен алкохолик мисля. Нюкхет с раздвоение на самоличността от такива хора трябва да трепериш буквално...
Ренко , Шербета единственото което от далече следя са отношенията на Къвълджъм и Йомер то май само те мога да играя и в целия сериал Съла не съм я видяла какво представлява особено ,но тя може да си позволи по слаба игра,че и второ дизи а първо беше по канал 7.Режисурата им е добра Кетче правеше филми навремето си спомням много добре и си личи не съм гледала сериала,но ще има някой плюс.Сценаристката е една от сценаристките на Фатих Аксой навремето и сега работи с Голд изнесе 6 сезона на Ябълката и освен това АФК,Вазгечмето са нейните творения другите не ги знам,но и Шербета е по истински случай ;д
едната с кърпа май е майката на Яман - Чаатай в Прилива? Тази Нурсема какво и хвалят? Видях я снощи актрисата все едно ток я удря и с една целувка вече дойде на себе си :д

Иначе никой не спори за Афра това дете за мен се доказа доста отдавна но просто тя няма с какво да ме изненада аз от нея чакам повече вече от това което показва даже , но сценария върви в осма глуха значи да ви кажа загледах тази сапунка на Лейля - Калбимдеки взе ,че ми и хареса на всичкото отгоре как го е замислила ,но ме съмнява тази жена да е писала сама ще погледна после по подробно ,но главния само да пее ако може просто няма такова дърво.
ПП:Да ви кажа една хумореска кралицата се връща да ни учи на актьорство...И си казах
- Ко? Не!

# 654
Сейран няма да пусне ръката на Ферит.
Ако втори сезон има някакъв смисъл въобще, то несъмнено е този.

Ето тук СейФер за пръв път погледнаха в бъдещето.

Ето тук за пръв път загърбиха миналото.

Пело и Султан са минало. Там ще си останат, каквото и да направят.
С голямо удоволствие ще наблюдавам осъзнаването и на двете Grinning

Фрага ми хареса, в съчетание с другите обещава напрегнат епизод. Дано да е изпипан детайлно.

# 655
Сейран като образ е много  по-реална от Ферит, его, егоизъм, светът се върти около нея, никакви жертви не е склонна да прави за любовта си, всички трябва да и вървят по гайдата, не отстъпва. И комплекси колкото искаш.
Така че, сигурно е, че като се завърти интригата с бебето на Пелото, Сейран ще се изживее на жертва, за пореден път, и айде при тате да яде шамари.
Ферит и Сейран са още на ниво аз и ти, но при Ферит се появява идея за Ние. Сейран е в режим: ай е станало нещо, ай съм те заразала на мига, обяснения не искам! Банално е вече и според мен. Иде ми, дойде ми.

# 656
хайде,сядам следобедно да гледам
Може пък във втори сезон да се е случило нещо с Ферит,да да трябва да продължава да се бори и да доказва любовта си
Защотоаз мисля,че недвусмислено го доказа в първи сезон.
Но може и да сме гледали различни сериали

# 657
  • София

Видяхте ли рейтингът на Шербета? 😳 Гледах няколко клипчета - токова некадърни актьори, а такъв добър сценарий…

Ами аз да си призная очаквах по-висок рейтинг, при положение, че е единственият сериал с нова серия през последните 3 дни. Тотала им е под 10, средно се е вдигнал с 2 процента. При положение, че общия рейтинг на трите неизлъчени сериала е да кажем 13-15, очаквах повече наистина. Слагам другото относно този сериал в скрит текст, че снощи и аз гледах един клип Joy
Скрит текст:
Не искам да си правя изводи от няколко секундна сцена, но след като гледаш фрага на Рибарчето и видиш това
https://twitter.com/lummsee/status/1715437484253790426
Посмях се снощи и така Simple Smile

Да ме извиняват феновете на АбСун, ама в първата сцена между Кая и Суна имаше повече химия, от колкото в целия първи сезон между Абидин и Суна. Мое мнение Simple Smile

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 15:40 от MysteryG

# 658
хайде,сядам следобедно да гледам
Може пък във втори сезон да се е случило нещо с Ферит,да да трябва да продължава да се бори и да доказва любовта си
Защотоаз мисля,че недвусмислено го доказа в първи сезон.
Но може и да сме гледали различни сериали

В сериала, който гледаш, Ферит е доказал любовта си. Въпрос- Сейран как трябва да докаже любовта си?

# 659
Хайде към "любимия ви 38 еп"

Общи условия

Активация на акаунт