Отговори
# 630
Ааа 10 епизода са й малко на Буче .. ще издейства тя и тоя сезон
Аййй направо настръхвам като в гледам , бездарна , нагла и без правилна самооценка.

# 631
Офффф много са тия 10 епизода...😡😡😡 кой ще я траее????
Казват, че ще правят ДНК тест...

# 632
  • София
Офффф много са тия 10 епизода...😡😡😡 кой ще я траее????
Казват, че ще правят ДНК тест...

Тъкмо докато направят ДНК тест ще минат 10 серии...

# 633
Егати простотията 🤢🤢🤢🤢🤢

# 634
Шоуто на Рамазан...Не знам кое на брой вече.

# 635
Добро утро,снощи не е имало серия,така ли?Само фраг?
Много лоши се събраха на едно място-възможно ли е това?
Не съм гледала друг филм с толкова отрицателни персонажи и само ГГ положителни
Заради това,което чета и виждам от фрага се колебая за предложение за анкета по два въпроса-Чие е бебето на Пелин?Или-обича ли достатъчно силно Сейран,за да стои плътно до съпруга си?
Хубав ден на всички

# 636
  • Яко в Матрицата...
И Мерт, и Афра изнасят сериала на гръб, нека сме обективни.

— Зеррин!
— Нюхкет? Зае се с трудна задача, Нюхкет. Не е лесно да се занимаваш с Корханови.
— Но успях да завоювам доверието им. Особено това на Халис.
— Ти да не би да си Сейран? Да се вълнуваш от традициите в имението...
— Поне един път ли не си каза: "Аз можех да съм на мястото на Сейран".
— Какво намеквате тогава?
— Кая. Ако се омъжиш за него, ще станеш господарката на това имение.
— Днес е денят, в който се пише бъдещето ми!
— Баща ни е един и същ, но е толкова очевидно, че майките ни са различни.
— Все още се занимават с покойната ми майка.
— Господ да те накаже!
— Без да преживеете това, което ме накарахте на преживея…
— Нищо не е по-трудно от това да си тръгнеш...
— Ще видиш!
— Ако ме беше видя в имението. Ангел на добротата.
— Твърдо съм решена. Ще направя всичко, което е необходимо.
— Лека работа, дами.
— Направих го, за да си тръгнеш, за да се раздели Ферит с теб.
— Погледни ме! Ще те разкъсам на парчета!
— Вярно ли е това, което чух?
— Ти…
— Добре, че го направих.
— Ти си го направила.
— Какво ще направиш, ако Султан разкаже, че сте били заедно?
— Султан е слагала лекарство в нещата, които пие. Разбрахме го преди малко.
— Кои сте вие?!
— Ела на себе си!

Ох, не мога да гледам тъпото изражение на Буче Triumph

Сейран знае, че най-голямата мечта (по-скоро желание) на Ферит е да има дете. И ако Пелин осъществи това негово желание, точно защото обича Ферит, Сейран може да си тръгне. Да не говорим как ще си играят със съвестта ѝ - ще оставиш ли едно дете да расте без баща и т.н. Ако Феро беше мъж на място, досега да са се изнесли от това имение и да живеят другаде, да се е хванал да работи, ама къде ти...

Тази бременност не ме напряга особено, стига да не ни направят пак на глупаци... По-скоро ме дразни това, че 2-3 серии нищо особено не се случваше, разтягаха една случка по 2 часа, пък сега струпаха всичко в един епизод. Да видим дали стратегията им ще даде резултат.

# 637
Ако Сейран си тръгне , ще е най-голямото предателство към Ферит.Ако не му повярва .. е тогава вече ще го загуби.Момчето какво ли не направи за нея , ама на нея все не й стига.И сега пак ще вика , ще крещи .. защото в нея просто няма доверие.Според мен никога няма да му има пълно доверие.Отношенията им почнаха докато той си имаше друга и сега на нея това цял живот ще й е забито в главата.Независимо от това , ме Ферит едва не умря заради любовта си към нея.

# 638
  • Яко в Матрицата...
Нека не пишем предварително сценария Grinning Според мен и сценаристите все още не знаят какво ще направи Сейран Joy

# 639
Но чесно казано аз ако съм на нейното място и аз ще си тръгна работите им не почнаха много добре той беше с друга нон стоп излизаше спеше при нея това дали са правили нещо само те знаят … колкото и да го обича не мисля че ще остане но може сценаристите да ни изненадат !!

# 640
Но чесно казано аз ако съм на нейното място и аз ще си тръгна работите им не почнаха много добре той беше с друга нон стоп излизаше спеше при нея това дали са правили нещо само те знаят … колкото и да го обича не мисля че ще остане но може сценаристите да ни изненадат !!
И като си тръгне какво?Пак нови драми с разводи ли ще има?Пък и къде ли да отиде?Аз ли съм сбъркана нещо,че виждам ,че нейната любов не е такава,каквато е истинската?

# 641
На мен ми е интересно,  как Пелин има очи да ходи да казва за бременност, след като тя самата светеше на терасата като Ферит и Сейран бяха заедно.... аааа и тя го молеше да я обича.... 100% това бебе или е лъжа или е от някой друг...
Сейран ако не е сега до мъжа си не знам кога... даже ще отида с него за ДНК тест... Ферит знае и е сигурен, че това дете не е от него... защото не я е докосвал....... даже когато беше пиян...

# 642
  • София
Как се прави ДНК на бебе в тази ситуация? За доказване на бащинство имам предвид. Може ли с кръвен тест? Защото аз съм минавала през амниоцентеза и.... 10 серии Joy Да не говорим, че тя ще откаже такава процедура със сигурност....

# 643
За мен ще е още по-голяма трагедия бебето на Пелин,ако има такова да е от Кая.Нищо не се променя ,пак ще е Корхан

# 644
Както писа Рени, съвестта на Сейран...за мен Феро трябва да доказва "пак" любовта си. Колкото е направил толкова и не е направил. Безусловната любов не е да напомняш, натякваш или налагаш какво си направил за любимия, както прави Феро- емоционално изнудва Сейран. За мен нищо не му е мечта, а фикс идея, цел.
То трябва в един момент да ескалира всичко, за да тръгнат да се оправят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт