Отговори
# 615
Новия фрагман е само дело на Екин няма как да объркам как ме направи луда с Челеби и братята Каябейли в Алев 10 серии наред.Крайно време беше да се даде химикала на този човек,че Лейля може да пише само следобедни сапунки с локум за десерт с горчив бадем.
Хамси и Снейкова пак са върха...Като имам време ще го видя с звук,че нямам възможност сега.
Само разбрах,че Ифа заплашва Феро с него и Султан.Жива криза е направо Ферит...Сега разбирам детелинката на Рамо заради него цяла трева с тях. Сейран сега е време да застане зад мъжа си. Нюкито е както я бях написала в моя сценарий е това е което исках не някаква мудна и заспала драма.

# 616
Joy Joy Joy

Добре дошла бездарна Smirk

Ах този луд, луд фраг Joy
На мен ми е забавно Grinning
Определено ще се гледа Blush

# 617
Имам чувството, че не гледам ужасения Ферит, а Мерт. Joy Joy Joy Пак ще гледаме заспалата Пело. Нюкет направо я превърнаха в дявол за 1 секунда. Да видим .. върнаха ми любопитството и желанието за гледане Smiling Imp

# 618
Буче си е споделила веднага фрага в инста 😄 как няма...
Мерт горкото момче го измъчиха 2 години почти.... то рев,сополи,паник-атаки.... обаче играе бе.. през очите може да видиш страха му да не загуби отново Сейран...
То не стига че Ифакатица го заплаши със Султан ами и Пельо като за десертче... и накрая ще му каже "бременна съм" и той ще припадне сигурно...само това не е правил в този сценарии...
Пишат че Пела разбрала че е бременна, когато са я извадили от водата и са отишли в болницата.. и не е на 6 месеца а 2,5 😄 айде смятайте вие в кой епизод, кога е станало, че нещо се обърках аз.... много искам Сейран да застане този път до Ферит ама пак май няма да е така както искам.... много злобна тази Ифакат бе... някой ден сама ще си се отрови от отровата която пуска.... Нюкет май нещо е луда... охх не знам, но този сценарии със сигурност не е писан от Лейля тейзи 😄

Може да разбереш всяка една емоция без дори да казват 1 дума

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 23:11 от Kirilovaa98

# 619
Първи, втори ииии трети луд фраг.
Бездарната Пело, майка и Зерин и Нюкет заформят някакво отмъщение.
Ифакат отново е в действие срещу Сейран и Ферит.
Само не ми е ясно защо майка Гюлгюн и татко Орхан ги занулиха до бездействие. Къде отиде обичта между майка и син. Ферит остана сам срещу всички. Ако Сейран не застане до  мъжа си, тя просто не го е обичала достатъчно и думите и за голямата обич не са истински.
Дано поне Аби отново подкрепи Ферит и му помогне в този казус.
От фрага се вижда, че Мерт отново ще ни покаже брилянтната си игра. Невероятен е. На него се дължи рейтинга на сериала.

# 620
  • София
Пелин няма как да е бременна от Ферит. На него обаче никой няма да му повярва. Всички знаят, че той спа при нея като се напи. Не знаят, че се е заключил в стаята. За мен ще лъжат и ще имат повод да изгонят Сейран.

# 621
След като гледах новия фрагман и чух разговора на Нюкет и Зеррин, чакайте да си цитирам предположението от далечния м.Август! 😃
Те ако изритат всички лоши герои, кой ще бъде тогава лошият? Не останаха други (потенциално да бъдат лоши) освен роднините от Лондон - Нюкет и синът ѝ. Нали толкова години била прокудена, със сигурност е силно обидена на Халис. Ако добавим това, че най-вероятно е израснала без баща си, то със сигурност ще иска някаква разплата. 😃

# 622
И сега Нюкет лоша ли ще излезе...  Този фраг взриви всичко! За няма и час има половин милион гледания в YouTube. Как ще издържа до другия петък...

# 623
Сериала си стана тотално турска сапунка… драма след драма .. спрях да го гледам още след 37 епизод, гледам откъси и чета коментари. Несвързани ситуации една след друга. Вместо да направят сюжета да е Сейран и Ферит заедно срещу всички, те всячески се опитват да ги разделят.. е, не мога да гледам такова нещо. Сега пък и тази умрялата Пелин бременна от Ферит… ами не трябваше ли вече и да е родила, не трябваше ли да се разбере още в миналия сезон, че е бременна.. очаквах друго развитие на втори сезон, но той за мен е просто боза …

# 624
  • Яко в Матрицата...
Тия съвсем изплискаха легена 🤦 Викове, крясъци, отново баща души дъщеря си, Ферит отново няма да види насилието над Сейран, Буче с една физиономия за всички емоции🤮

# 625
сериала е драматичен.. не е тип "Любов под наем" или "Почукай на вратата ми" нормално е да има повече драма... но това с несвързаните ситуации и мен ме дразни... остават някой сцени недовършени, недоизказани, недоиграни.....и с това насилие ми идва в повече... в реалната история дали е било така наистина???? Има си липси ама поне пък Афра и Мерт ни докараха да изгледаме всички 41 епизода с тяхната химия и страхотна игра🔥
Силно се надявам Пелин и Зерин да си тръгнат в най-скоро време ама преди това игричките им да се разкрият...

# 626
Новия фрагман е само дело на Екин няма как да объркам как ме направи луда с Челеби и братята Каябейли в Алев 10 серии наред.Крайно време беше да се даде химикала на този човек,че Лейля може да пише само следобедни сапунки с локум за десерт с горчив бадем.
Хамси и Снейкова пак са върха...Като имам време ще го видя с звук,че нямам възможност сега.
Само разбрах,че Ифа заплашва Феро с него и Султан.Жива криза е направо Ферит...Сега разбирам детелинката на Рамо заради него цяла трева с тях. Сейран сега е време да застане зад мъжа си. Нюкито е както я бях написала в моя сценарий е това е което исках не някаква мудна и заспала драма.

Обичам да ви чета, защото вашите сценарии винаги излизат верни. Много ви е точно предположението за следващото развитие на сериала.
А, за красотата с която ни радвате сърдечни благодарности. Прекрасно е всичко което правите и споделяте.

# 627
  • Яко в Матрицата...
Пак клюка - Пельо щяла да остане поне 10 епизода Joy Честито!

# 628
Разбиха го това момче Мерт, сълзи, рев, сополи, много стана. Искам да гледаме силен Ферит. Как ни им тегли една.... и да си хване живота в ръцете. Никой не би ги търпял, ни роднини, ни любовницата с майка и, ни жената със сестра и. То голямо търпение, нереално. И на всички им влиза в обяснителен режим! Такива хора в живия живот няма, да се знае, за тези с разсъжденията върху поведението на героите!
Добре че е Мерт да изнесе целия сериал на гърба си, евала!

# 629
  • София
Ферит дано не получи инфаркт след срещата с Пелин. Много ще му стане...
Сега Сейран ще трябва да покаже колко го обича.
Все едно има серия

Общи условия

Активация на акаунт