Афра Сарачоулу&Мерт Рамазан Демир в Рибарче/Yali capkini, както и в живота. Проекти и Колеги/Тема 21

• 45 835
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
  • Яко в Матрицата...
#AfRam #SeyFer #YalıÇapkını

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿💙🤍

Дано не са се засекли на излизане Joy

# 451
Нахалника Акиф беше много готино подминат дано да не са я чакали до посреднощ да дава интервюта
,че то направо вече прекалиха всички.Работа,работа ама има граници...

Относно темата за Баран и Едиз съм съгласна само за Едиз изрично казах,че Баран не ме хвана като лош и това е.
ПП:Имаха много добри сцени с Мерт обаче и мисля,че щяха да се разбират много добре и за по натам ако беше останал сто пъти повече ми харесваше от Мустакя Аби

# 452
  • Яко в Матрицата...
Диди, Мерт и Баран имаха много хубава химия Simple Smile, но това не прави героя на Баран по-ярък...
Изобщо цялата идея за вкарването на кървава вражда в този тип сериал беше грешка. Ако продължат тази линия, ще загубят още зрители. Ако СейФер са разделени - още зрители, ако не махнат набързо и Зеррин, или поне не ѝ дадат смислена роля в новия сезон - още зрители... Разбира се, ако Онур Г. се вълнува от рейтинга. Иначе дизито може да си крета цял сезон и с рейтинг 3-4. Не знам дали това ще е мотивиращо за актьорите и екипа, но ... който плаща, той поръчва музиката.

# 453
Ренко, зрителя не е ахмака от преди 10г който чакаше 15 серии разделена двойка това е истина но пък аз харесах тази раздяла щяха да пресолят манджата примерно тотално ако беше я видял с роклята преди развода.
Но по добре би било отколкото чуе от змията. Развода също го разбирам по принцип фейк брака свършва за да има хубава сватба или нещо красиво между главните ще видим какво ще се получи за втори сезон стрелбата колко ще се отрази в живота им защото и това не е нормално. За всичко съм съгласна дано в друг проект се срещнат като другари 🔥🙏
На мъжа повече разчитам защо наистина Алев Алев ми хареса като дизи но женската 🤷‍♀️🤐

# 454
  • Яко в Матрицата...
Breaking news Joy
Торпак ханъм напуснала дизито заради промени в сценария Stuck Out Tongue Winking Eye
Още малко и ще харесам тези сценаристи преди да съм чула и една реплика от сценария Joy

Сега прочетох в Т, не знам колко е вярно, че в събота първите снимки от втори сезон ще са в дома на Кязъм. Приготовленията вървели с пълна пара.

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 12:59 от Reni 🧿

# 455
  • Дъблин
И аз ще ги харесам новите сценаристи сега само да ми съберат и СейФер, лично аз камъче по камъче паметник ще им издигна!!!

А бонус към това ако може да ни кажат нещо и за Афрам..... Е тогава.............да не казвам какво ще се случва. Simple Smile.

# 456
  • Яко в Матрицата...
Гери, АфРам са на заден план до края на сезона, който се надявам и да е краят на дизито. Няма да ги видим заедно, спряха да дават нишани в Инста и другите соц. мрежи. Надявам се и жълтурите да ги оставят на мира.

# 457
Бреййй! Какво стана? Ами дадените обещания? Търо, че го махнаха ще го преживея, но мама на Пелин тц. Grinning
И какво стана? Купи тя  Порше на палавия Казъм и сега като я разкарат той ще страда сигурно 3 дни и 3 нощи. Той Казъм май ще е най на загуба. Толкова сделки сключи да продаде стоката и сега и купувачите разкараха, ще трябва пак да върви да целува з@дника на дядката, та барем върне Сейро в къщата и даде някой лев.
Те както са я подкарали ще гледаме направо нов сериал, яко разчиситха терена. Тъкмо освободиха поле да вкарват нови.

Обаче от коментара на Зеррин оставам с впечатление, че наистина е била предвидена за втори сезон от Гюнтер и сега по новия сценарий липсва. Браво, сценаристите!

# 458
  • Дъблин
Ренка мила това мие ясно, ама ей така за спорта що не Simple Smile.
Шегувам се, ноооооо много се много наистина се надявам за СейФер.  Останалото е шега... Кой какво иска да прави с живота си Simple Smile

# 459
  • София
Из туитър:
Първото нещо, което новите сценаристи направиха след Гюнгер

Ами в крайна сметка може наистина старият сценарист да е имал едни планове и затова да са го пренасочили към друг проект.
СейФер трябва да са заедно. Най съм съгласна с предположението, че ще има любовен триъгълник между новия внук, Асуман и Суна.

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 15:24 от MysteryG

# 460

Колко е красива Афра Heart Eyes

# 461
За сега вървим добре Разкараха всички ненужни герои Остава и СейФер да са заедно , в което се съмнявам Антеп остава в мистерия за сега
Няма как историята да върви без нови Нали Бирсен беше казала , че и млада жена ще влезе в каста . Предполагам , че ще наблегнат на Ферит и Таро като за начало Навсякъде силно са се затъжили за Мерт И той ще е изненадата на сезона Grinning
Чета във фейса , много дизита ,много нещо ще започват есента  Завръщат се и доста известни артисти ,та ще видим

# 462
  • София
Снимали са интервю с Мерт, ще го излъчат в събота

https://twitter.com/TvDunyasii/status/1692179365289746920

# 463
Те ако изритат всички лоши герои, кой ще бъде тогава лошият? Не останаха други (потенциално да бъдат лоши) освен роднините от Лондон - Нюкет и синът ѝ. Нали толкова години била прокудена, със сигурност е силно обидена на Халис. Ако добавим това, че най-вероятно е израснала без баща си, то със сигурност ще иска някаква разплата. 😃
А и, когато Пелин щеше да се самоубива с хапчетата, Зерин нали говореше по телефона с Ифакат тогава, и ѝ каза, че ако Нюкет се появи, тя (Ифакат) ще загуби всичко. 💮

Всеки прави луди предположения какво ще случва в новия сценарии, кое ще остане, кое е истина, кое не е, дали нещо е сън...
Аз си пожелавам една нова партьорска снимка да бъде публикувана в събота от първия снимачен ден за сезон 2 , точно както имаше за еп.1 (от началото на сериала). 🙂 Ще го счета като висока форма на професионализъм, вълнение и уважение към феновете. 🌞

# 464
Аз мисля, че имат толкова рани за лекуване в това семейство, че една добра двойка майка и син може да им е от полза на всички. Съдбите на всички са съсипани, смачкани от патриархалния Халис. Никой не работи, пада едно размятане по диваните. Те "лошите" са вътре. Облечени в лицемерие да " незабелязват" че под "моралния покрив Ифакат спи със зет си или какъмто там и се пада. Та така тази нова двойка от чужбина може да помогне на всички с такт и любов, не с отмъщение. Ако се намери сценарист да не го направи сладникаво и изкуствено може да е пример, който да подкрепи рейтинга. Много души има за лекуване в този дом. През много изкупление има да се мине. Много грехове да се признаят и опростят. Враговете ни не са навън. Вътре в нас са.

Общи условия

Активация на акаунт