Афра Сарачоулу&Мерт Рамазан Демир в Рибарче/Yali capkini, както и в живота. Проекти и Колеги/Тема 21

• 45 841
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
И какво стана сега нали маман преследваше Феро по петите, защото имал обещания към дъщерка й и трябва да ги изпълни. Joy Сега кой ще мери костюмите на Кязъм Joy Така и не можа да я повози в новата кола.

Това разчистване ми харесва, завладял ме е оптимизъм пък да видим.

По повод хейта по АфРам, в Т фенски акаунти започнаха кампания да се докладват тези, които обиждат нашите сладури.

# 466
  • Дъблин
А тоз Абидин, какво ще го правим ?????? ще си ходи ли и той? Сега враг на Ферит ли ще става? Пръв другар на новият внук ли ще е ?

# 467
За Абидин нищо не се чува, да го бяха пратили в колата с Фуат. Много дразнещ герой ми е той.
Да няма пак някаква хейтърска атака срещу Мерт? Те, не, че са спирали, но се напълни рязко със стари клипове и снимки на Мерт как тренира.

# 468
# 469
  • Дъблин
Далеч от АфРам, СейФер или Рибарче!
Скрит текст:
Още един човек който не обича много да говори пред медии и държи на личното пространство. Днес имаше пресконференция и само като го слушах как говори можеше да разбереш колко е притестнен и не му е конфортно ......ноооооооо какво да се прави. Когато си най най най добрият в това което правиш всички искат да говорят с теб. Така и наш Мерт. Уникалвн талант, ноооооо не се чувства още комфортно пред медиите.

# 470
Ново от Бирсен.

Синът на Нюкет ще се казва Кая. След пълният с екшън финал на сезон 1, новият сезон ще започне със снимки в болница.

Линк към статията: https://www.birsenaltuntas.com/dizi/yali-capkinina-nukhet-ve-ogl … iyor/29814/?amp=1

Последна редакция: пт, 18 авг 2023, 09:48 от bellie_ellie

# 471
  • Яко в Матрицата...

#SeyFer #AfRam

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿💙🤍

# 472
Любимата ми тематика девамкее шюкюр чок шюкюр

Ренко асъл Мави, мави бонджук мави... 🎧😎

# 473
Не знам този новият с каква актьорска игра трябва да блесне. Може пък да съм много предубедена.

Защо се обсъжда триъгълник между него Асуман и Суна? Нали актрисата, която играе Асуман започна в един мюзикъл и останах с впечатление, че се маха. Даже се чудехме, как така, при положение, че искаше да остане в къщата след смъртта на Фуат.
Ако има парички лелята от Лондон, очаквам Казъм да й се лепне.

# 474
Не знам този новият, с каква актьорска игра трябва да блесне. Може пък да съм много предубедена.

Всъщност може да изглежда и прилично. Зависи, какъв ще е героят му. Все пак от Лондон идва, надявам се да не го обличат като Търо. Може да си върви с перлите и пръстените. Просто си ги представям с Мерт един до друг Joy

Защо се обсъжда триъгълник между него, Асуман и Суна? Нали актрисата, която играе Асуман започна в един мюзикъл и останах с впечатление, че се маха. Даже се чудехме, как така, при положение, че искаше да остане в къщата след смъртта на Фуат.
Ако има парички лелята от Лондон, очаквам Казъм да й се лепне.

Последна редакция: пт, 18 авг 2023, 11:29 от Бл@гуна

# 475
  • Дубай
Здравейте!
Как сте? Надявам се добре!
Търо Емир Текин е добър артист има по-специфично излъчване, но влиза успешно в роли.

# 476
  • София
Уж последно снимките започват на 25 август. Днес имали репетиции с костюмите според Бирсен(този път е сложила нормална снимка на статията си и е написала кои са главните герои!)
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/yali-capkininin-sete-cikis/29827/

Между другото вчера Нилайко(не знам така ли се пише) беше качила снимка в инстаграм с бални и булченски рокли.

Аз до колкото знам за актрисата, която играе Асуман никога не е имало достоверна информация, че напуска сериала. Мисля, че просто се пусна слух преди няколко месеца.

Четох, че в интервюто на Мерт, което се чака утре имало само въпроси за професионалния му живот. Много не ми се вярва, но ще видим. Може пък да е договорено предварително.

Последна редакция: пт, 18 авг 2023, 17:38 от MysteryG

# 477
Ознур в момента е на проба на костюмите, със сигурност е в сериала засега. И без това ролята й е символична, напълно може да съвмести сериала с мюзикъла.

Мердо утре сабах по тв100 Heart Eyes

Последна редакция: пт, 18 авг 2023, 15:20 от Еванджелин

# 478
# 479
И аз видях снимката на Асуман от пробите на костюмите. Значи освен АфРам и тя е потвърдена, че ще бъде в сериала, че бая народ изхвърча Grinning Тя с Фуат имаше по една реплика на 5 епизода, сега не знам. Освен, ако наистина не я гласят за новия внук. Много ми е симпатична актрисата, дано има повече екранно време. Сега като изчезнаха Пело и майка й се освободи доста ефира Grinning

Общи условия

Активация на акаунт