Отговори
# 120
И тази простотия Кая да я запише за университета. Тя защо не се записа сама? Ще дойде никому незнайния братовчед  на мъжа й и ще я запише. Боже!
Кая в първия момент се усмихва като ги вижда на хамака, после злобее в ресторанта.
Имам чувството, че на самия Мерт му беше мега неприятна сцената с масата и танците. То такава простотия на кой ще допадне? Особено ако още са заедно 🤦
И ги карат да се мляскат като ненормални да държат някакъв интерес, защото с читав сценарий не става очевидно, защото липсва такъв 🤦
То е ясно, че ако нещата бяха цветя и рози щеше да свърши сериала и че хората си носят характерите, но Сейран е извън пътя 🤦

# 121
Гледах епизода на турски не разбирам много но според мен ревноста на Ферит идва от това където той правеше преди и го е страх Сейран да не стане като него, но на мен също не ми хареса Сейран пияна и така разкрепостена!! Но това според мен е защото не е живяла никога така  както ферит !! Но не беше лоша сериата за мен лично и според мен Кая не е от най добрите накрая се вижда че почва да харесва Сейран тоест наистинаще има триъгълник и това не ми харесва !!

# 122
Сцените на СейФер в имението са снимани след връщането от Мармарис. Как се познава ли? Афра е без ужасните дълги нокти😅 (най-сетне!!!). Дали е имало нещо друго снимано преди това там не мога да кажа, но вчера един от големите акаунти беше писал, че 2-ма герои ще се върнат към предишните си сблъсаци, т.е. Ферит - Казъм. А и разговорът на Сейран и Ферит докато са в стаята си го намекна.

Всички харесаха началото на епизода СейФер бяха СейФер, които познаваме и обичаме. Енергията, привличането и закачките между Мерт и Афра под името на Ферит и Сейран можеха да се усетят 🤩😍🧿, да не може да им се насити човек.
От там нататък като почна Мармарис, само напрежение и крясъци. Не искам да коментирам Сейран. Аз спрях да търся логика и просто гледам...(благодарим на сценаристите, за което 🙃) и се радвам щом покажат АфРам.
Затова и не пиша, не коментирам често вече, защото сценария от епизод до епизод само си противоречи. Май нещо зрителите останаха без енергия, потисна им се желанието.😵‍💫

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 14:11 от bellie_ellie

# 123
То и аз не коментирам вече както преди, спадна ми ентусиазма.

Да не се повтарям с другите, ще цитирам просто

То и в първи сезон, в епизодите нямаше всичко, което искаха феновете, но държеше под напрежение . Всичко беше много, много по-класно.
За снощния епизод - в моите очи поведението и облеклото на Сейран, бяха излагация. Не знам ще могат ли само със страстни сцени, които на мен лично ми е неудобно да гледам, да задържат зрителите. Постни диалози, плоски теми за скандали, Нюкет ще отстъпва стая на Кязъм.
И ги карат да се мляскат като ненормални да държат някакъв интерес, защото с читав сценарий не става очевидно, защото липсва такъв .
Всички харесаха началото на епизода СейФер бяха СейФер, които познаваме и обичаме. Енергията, привличането и закачките между Мерт и Афра под името на Ферит и Сейран можеха да се усетят 🤩😍🧿, да не може да им се насити човек.
От там нататък като почна Мармарис само напрежение и крясъци. Не искам да коментирам Сейран. Аз спрях да търся логика и просто гледам...(благодарим на сценаристите, за което 🙃) и се радвам щом покажат АфРам.
Затова и не пиша коментирам често вече, защото сценария от епизод до епизод само си противоречи. Май нещо зрителите останаха без енергия, потисна им се желанието.😵‍💫

Доста е зле положението и нямам предвид рейтинга. Дори се радвам, че пада Confused

Язък за тези две душички Broken Heart

Новичко с Афра и Мерт

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 12:13 от Еванджелин

# 124
Ай, момичета, какви са тези рамки, в които искате да напъхате Сейран. Пийнала (алкохолът не прощава на никого Smirk), облякла се провокативно, качила се на масата... Голям праз! Нека поне веднъж, Ферит се срамува, заради нея, не обратното.
Вярно, че сценарият трябваше по- елегантно да ни натресе тази моментна изцепка на Сейран, като например спретне някакъв скандал между СейФер, който ще я провокира да надигне чашата и всичко последващо от това, но... Тук случаят намирисва на безнадеждност. Започвам да свиквам със сервирането на големи хапки, които трудно смилам след това... Grinning

Какво направи Кая, че да го мразим?
Намери слабото място на Ферит и удря здраво. Мога да го разбера. Ферит не спря да го унижава при всяка среща, не спря да го обижда и да се опитва да го разкара. Така се държи и с майка му. Е, и аз не бих била съвсем великодушна към тези атаки.
Ферит е безмилостен, защо Кая да не бъде?
Аз, пък подозирам, че Кая ще се превърне в предпочитан събеседник, както за Сейран, така и за Суна, Асуман, и дори Абидин. Ето тогава Ферит тотално ще откачи и онзи разграфен лист, в който искаше Сейран да ги сравнява, ще започне да го попълва сам Smirk

Кая се съгласи от първия път да отиде в Мармарис, без мрънкане, претенции и условия.
Кая, седна в багажника на джипа, докато Ферит се настани отпред, като бей Grinning
Докато Ферит дремеше в самолета и предполагам кроеше следваща унизителна атака към Кая, братовчед му рисуваше нещо, което изглежда поглъщаше цялото му внимание. Има си занимания и интереси човека, не е съвсем безцелен Smirk
Кая, спаси Абидин от неудобната ситуация при регистрирането в хотела. Можеше ли да замълчи? Определено. Тук ми липсваше, някакъв разговор между двамата.
Докато Ферит се наслаждаваше на гледката от балкона и на жена си, Кая вече правеше снимки в магазина. Отговорност? Най- вероятно...
Кая харесва магазина, Ферит е опозиция. Дали, защото наистина не му хареса или просто трябваше да се наложи? За себе си знам, че е второто. И, пак Кая се сети да попита за мнението на Сейран, не Ферит.
Кая се опитва да проведе нормален разговор- "ти какво си учила?" В отговор- "Защо на работа ли ще я вземеш? Кой си ти?" и т.н...

Сцените от имението бяха празни. Остана ли прозорец в този дом, на който не се окичи Кязъм в търсене на гледка достойна за ага?

Може да е всичко, но Гюнгер, никога не ни е сервирал 3 поредни празни чинии Sunglasses
Все имаше по нещо да заситим.
При тези направо си гладуваме Sunglasses Май, чисто и просто не са добри кулинари...

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 13:05 от Juliya*

# 125
Мерт се опитва да влезе в роля, но Афра и нейната енергия кипи 😁😁
Поне в този сезон Нилайко се справя отлично😎
https://twitter.com/rarararaa17/status/1710589022110732464?t=oqm … s3MFSLzssi9A&s=19

# 126
Съгласна съм с общото мнение за хода на сериала и героите Не коментирам по обясними причини за  да не става тягосно GrinningGrin
Гледам все още заради Афра и Мерт Някак ми е трудно все още да се разделя с тях .

# 127

Според това тук има сет пред унито.

"Егоиста"

https://twitter.com/ponyogiz/status/1710572303744979155?s=19

# 128
На мен серията ми хареса , с изключение  претенциите на Кязъм. Мразя да съм права , в случая ,но отдавна писах ,че ще има триъгълник Ферит- Сейран - Кая. Мисля , че това ще е в главите на двамата братчеди , но в Сейран и грам не се съмнявам че ще поддаде. Кая както се опитва да ги раздели за отмъщение , така и ще падне в мрежата. Няма да му се получат нещата/както при Тарък/ и тогава ще дойде ред на Суна. Правят сравнения между двамата /Ферит и Кая/ и везната определено се накланя не към Феро. Вечна контра , вечно недоволен . Когато стана въпрос за учене каза :"нека Кая те запише". Е записа я , без да отлага. Най-честата дума от устата на Ферит беше : Не искам!    и  Моя!.
Защо Сейран изплиска легена !? Ами и тя иска да се забавлява. Както каза : иска но заедно с Ферит. Да танцува така ,но с него , да се облича така , но до него. Разбирам я !
Цял първи сезон гледахме гупостите на Ферит , сега за една сцена ,заклеймихме Сейран. Той може да се грижи "приятелски " за Пелин , тя  не може от благодарност за прегърне Кая. Пусти двойни стандарти !
Аз лично виждам разликата във възпитанието  и средата в която са израснали Феро и Кая. Единият по-либерален , другият /уж учил в Америка/, не толкова широко скроен. Чак се срамуваше от жена си , от облеклото и. Той може пиян , залян да спи в дома на Пелин ,че и мацки да си качва в колата - тя видите ли танцувала на масата.
Ами труден ще е прехода от "времето на  Халис"  към "времето на Ферит и Сейран". Ней-много Феро ще го  усети. На него ще му се наложи да направи най-голямата промяна в себе си.
Края на фрагмана изобщо не ми хареса. Дежавю ! Пак всички на масата , пак ще дадат на Сейран да решава , пак я питат и всички вперили поглед в нея. Има една разлика - пита я Ферит , а не Кязъм. Да не си на нейното място !
Аз съм оптимист за дизито. А това , че гледам АфРам на моменти  а не СейФер - нормално е. Цяло лято ги дебнаха , снимаха,преследваха.  От толкова подържане на интереса много от феновете просто прегоряха.Нямат търпение да изчакат развитието на историята. Искат сега и веднага да се случват нещата и то по техния начин.

# 129
Нека се забавлява, нека се облича провокативно, нека се качва да танцува върху масата, нека пие и т.н, просто беше твърде разголена, твърде разкрепостена, особено върху масата, което много противоречи на изградения образ Сейран. Нито възпитанието й е такова, нито обкръжението, нищо от това, което ни бяха показвали досега. Поне наченки/предпоставки някакви да имаше.

# 130
Привет, някой обърна ли внимание на лимонадата, която дадоха на Сейран преди да заминат на почивка?
Дали пък не съм изтървала нещо от предишни епизоди, тъй като изглежда се опитват нещо да и пробудат, ноо какво?
За мен лично поведението и дори и леко пресилено си беше очаквано, считайки непокорния и характер и съмнителното и примирение около ситуацията с баща й в предишните епизоди. Тук Ферит не мога да разбера аз и съюза му с баща й, който меко казано не го слуша главата Scream

# 131
# 132
  • Яко в Матрицата...

Сега се сетиха, че трябва да си промотират дизито ... когато рейтингите паднаха...

# 133
Привет на всички! И аз да се запиша в темата най сетне. Hug Flowers Cherry Blossom Animal Panda Face

В интерес на истината, откакто е започнал сезонът, само ви чета. Unamused Нещо ми се позагуби интереса и вълнението, както на всички останали, и то е видно по коментарите. Снощи, за пръв път ми провокираха вниманието да седна и да пиша. Нещо по-интересно стана, и то добре, че ги пратиха малко в Мармарис, че да има малко екшън и интрига. Споровете между Кязъм и Халис са толкова безполезни, ненужни за сценария, абсолютен пълнеж. 40-50 минути, отделени на претенциите на антепския скакалец защо аджеба стаята му не гледа към морето, а към стената. Моля ви .. до онзи ден нахлуваше с охрана и пистолети в имението, днес се цупи за стая, седи на масата и държи сметка защо Халис не давал на внук си дължимото в пари - поне така аз го рабрах, за наследството. Ъм .. що за глупости творят тези новите .. някаква логика изобщо вкарват ли? Гюнгито може и да беше чалнат с някои постъпки в сценария, ама поне горе-долу водеше една линия, и гледаше да я спазва. Тук са като от някоя психиатрия - днес пишем и говорим едно, другият епизод - на 360 градуса. Примерът с детето. Rolling Eyes Че те феновете творят по-интересно и логично от тези двамата, на ниво детска градина. Ожениха се и се върнаха в стартова позиция - постоянните караницци и недоверие. Не минахме ли тази фаза поне малко? Не стъпихме едно стъпало по-нагоре? Къде отидоха Сейран и Ферит от 30-36 епизод, които обожавах, бяха готови на всичко, имаше зрялост, доверие, разговори, мечти. Тук какво има .. ти флиртуваш с физиотерапевтката, ти се обличаш предизвикателно, ти не ми даваш да уча, сърдим се като 15-годишни ученици. По отношение на промяната в характерите и дори облеклото даже не ми се подхваща. Буквално ни върнаха в 1 клас. Милиметър не сме мръднали. Една и съща плоча въртим, тя все че скърца вече от изтъркване. Някакви дебилни сюжети - промяната на Орхан, захласването му с Диджле. WTF. Triumph
Може би аз също съм една от малкото, които харесаха снощната серия и чак толкова не съдя Сейран. Да, прекали с алкохола. Унижи сестра си доста - това въобще не ми хареса. Но да не забравяме за изцепките на Ферит от първия сезон. Как той отиде да прибира Пело от бара, когато тя излезе с приятели, как я изревнува от Сертер ли беше онзи, как каза на Сейран, че Пелин винаги ще присъства в живота му, как се напи и се опита да преспи с Дефне, която още тогава го попита дали не го е страх, че в някой слънчев ден Сейран може да си отвори очите, и да не иска да е залюханото момиченце от Антеп, и той преглъщаше едва едва. И при все че те тогава бяха женени, но без консумиран брак, но малко по малко вървяха към правилната посока в отношенията им. Значи тя може да мълчи за всичките му изцепки, а той един път не можа да млъкне, и направи див скандал, още даже не бяха тръгнали за Мармарис. Е, да ме извиняват, обаче и той не се търпи. Те откакто се ожениха не спряха да се карат. Ферит се е наживял и наиграл в това отношение, тя е стояла затворена в онзи конак и въобще е нямала представа за реалния свят. Ммммм .... double standard. Винаги жените ги изкарват парцали в такива моменти, а мъжете невинни, щото нали .. им е позволено.
По отношение на Кая - не мисля, че харесва Сейран. Просто намери слабото място на братовчед си и удря там. Просто го прави по-интелигентно и сдържано от Ферит, който все още тръгва с рогата напред и говори тъпотии. И да, чакам линията Суна-Кая, тази ще му намести чакрите на този. Trollface Joy
Интересно ми е наистина какво ще стане с университета, защото Ферит дооста се противопоставяше в първия сезон Сейран да учи. Ама наистина искам да видя някакво развитие в нейния образ - може ли цял живот да търкат диваните вкъщи и да са като статуи, с неонов надпис отгоре "Корхан". Аман ..
От скандалът най-много ми хареса, че Ферит отиде и се извини. За човек, който се счита за безгрешен и идеален, да се извини първи, означава много. Макар и със стъпки на охлюв, вижда се промяната, но мноого мудно и бавно.
Въобще сериалът стана пълна каша ... Sad

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 13:30 от Beatrice_

# 134
Да насича вниманието малко към АфраМ.
Тея хора ако са се разделили .. и сега се целуват така , не знам как се преживява.
Та чак я захапа .. сигурно знае , че й харесва , ама не очаквах да включат в импровизациите си толкова огън!
Представям си без камери какво става!😂🔥
Тоя Мерт каква скрита лимонка е !

Общи условия

Активация на акаунт