Отговори
# 135
  • Другата България
Кое е това красиво дете?

# 136
Приятелката на Панчев като малка трябва да е.

# 137
  • София

Ето и последните участници в сезон 4 на Максимал Реванш

# 138
Крум - догодина

# 139
  • София
ИВ води на Фермата с около 2 пункта.
Последните две седмици Фермата поспадна леко, сега стигна пак пик в седмицата в която Петър беше изгонен.
Ще е интересно след това какво ще се случи.

ИВ си крета около тези проценти с малко надолу или нагоре, което в крайна сметка не е зле.
Като сезон 3, горе-долу е в тази орбита. С малко надолу или нагоре според зависи.
Но е далеч от сезон 4.

# 140
Това е от темата за спойлерите свързано със Сезон 1. Въпросите са зададени от мен и след мен и други потребители се включиха. Отвратително.

# 141
  • Другата България
Joy
Не е технически проблем. Лоши метеорологични условия.
Вятър, който гаси факли.
И на двете битки Юлиян води.

Но това вече съм го писала многократно. Ти не ми вярваше ли?
Инфото ми е 200% сигурно.

# 142
Вярвам ти, Мери. Просто реших да питам и информаторите за Игрите в спойлер-темата.. Може още нещо да кажат, каквото не е казано, а и е добре да достигне до повече хора. И ефект има.
Само дето инфото е същото, а за смс-ите нищо не писаха. Явно и там Юлиан е спечелил, а и нали се води дело.

# 143
  • София
То за смс-ите няма как да има твърда информация, защото достъп до тях нямат участниците и редовите служители. А и то шашми могат да се направят по различен начин. Юлиан ги съди единствено да види резултатите, доколкото знам. И да му ги дадат едва ли ще успее да заведе ново дело и да докаже, че са манипулирани.

# 144
Мери, вярваме ти, разбира се, но на мене лично тази допълнителна информация ми беше много забавна в частта, че е имало плуване в "първия финал" и "победителят" не е можел да излезе от водата. 🤣🤣🤣
Колкото до есемесите, не помня кой беше писал в темите ни, че Добрин не смеел да похарчи наградата си, да не би Юлиян да спечели делото и да трябва да я връща. Ако това е така - очевидно резултатът от тези есемеси е манипулиран.

# 145
  • София
Може причината да не ги харчи да е, че и той е имал съмнения. Не е задължително да знае нещо и това да е доказателство. И аз, ако тече дело, не бих ги пипала.

Не съм фен на Добрин, за Юли си бях, но все пак нямаме доказателство, че и Добрин е участвал в схемата със смс-ите. Според мен няма да изскочи заек от тази шапка. Дори и Юли да види някога разпечатка, тя ще е изрядна по един или друг начин.

# 146
  • София
По закон те не могат да отчетат sms-и, които не са изпратени. Sms-те са реални, но както всичко - те могат да бъдат купени. В Big Brother редовно се наемаха хора за изпращане на sms-и, дори сега в латиноамериканската версия - "La casa de los famosos", където гласуването става в интернет (чрез анкета в сайта на ТВ канала Телемундо), годеникът на една от участничките в трети сезон призна, че е наел интернет кафене и хората в него, за да гласуват за половинката му по време на единствената ѝ номинация. Технически и легално, в извлечените справки, това са реални гласове, и продукцията не може да бъде "бутната" за тях. Тук малко се подценява колко нехаресван беше Юлиян заради агресията си, а и  ИВ наследи именно публиката на VIP Brother, социално предаване, където лошите бяха "наказвани" с вота на зрителя. Има причина да сложат sms вот накрая, именно защото са знаели, че ще даде желания резултат. Както вече видяхме в договорите за конфиденциалност, продукцията си запазва правото да променя правилата и да преиграва битки, така че всяко дело ми се вижда обречено.

Добрин, по собствени думи, е похарчил част от наградата си, не че е от значение. Bowtie

# 147
  • София
Нагласеното беше Юли да е срещу Добрин на смс-ите, защото срещу Веско щеше да е 100% победител, колкото и да купуват гласове. Веско беше на дъното тогава заради случката с ризата и просто нямаше да е реално. Щеше да се наложи да му дадат чека на Юли.

Ако нямаше преигравания, финалът щеше да си е Юли - Веско.

От смс-ите нищо няма да излезе.

# 148
  • София
Да, за мен "нагласата" се е състояла точно в това Веселин да не бъде допуснат до финал, а самата случка с Ана-Мария, според мен е била непредвидена.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 14:24 от La Vikinga

# 149
Според мен Веско и него го нагласиха от продукцията с ризата ама нейсе.

Дано Юли е много щастлив и успешен там където е.

Общи условия

Активация на акаунт