Отговори
# 150
  • София
Може би заслужава Оскар, защото контролираше дори цвета на лицето си, такава неподправена агресия дори и в най-доброто изпълнение на Мерил Стрийп няма. Не знам защо някой би позволил да бъде поставен в такава ситуация, да не говорим да се съгласи на това. А колкото до продукцията - излъчената ситуация донесе само негативи.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 13:12 от La Vikinga

# 151
По принцип е така, но на така наречената продукция им е по-важно скандалното, промотиране на глупостта, която, уви носи доходи на днешно време....А иначе и аз се чудя с кой акъл продукцията тогава ги накара да скачат от стена ли беше, без да са обезопасени участниците, в резултат на което си изпонавехнаха краката, да не говорим този Март, каква по-голяма беля си докара. Но за продукцията нещата стоят "подписали са, да се оправят". Отвратителна продукция. От тогава не ми се гледа, но с мен и без мен все е тая. Жалко че младите се надпреварват за "лесна" слава.

# 152
И като се споменава първия сезон.. ето ви един Стоян 😁:

# 153
Чудя се в тез над/под кастове защо не канят и участници от 1-ви Сезон. Само Юлиан и Добри са им били гости. Интересно ще ми на мен да чуя интервю например с Близначките, СтоЕнча, Атанас, Радостина... Изобщо ще ми е много интересно.

# 154
С Атанас имат един подкаст миналата година за сезон 4

# 155
Ами те много не го броят този първи сезон. Все повтарят, че тогава било друго. Туджаров даже не го беше гледал. После каза, че го е изгледал, ама явно набързо и невнимателно, защото бърка разни неща. Неделчо го е позабравил. Чудеха се кой е този Александър от първи сезон. Чакала също, а Жорката не го е гледал.

Иначе Стоян е морски и живее далече. Сега е на Пукет.
Радостина, като има включване в ИГ, пак е от някакви далечни места.
Близначките са добър вариант. Не знам колко свободно време им остава от рисуване.

Но феновете на ИВ си помнят първи сезон и ги питат защо не поканят този или онзи.

# 156
С Атанас имат един подкаст миналата година за сезон 4

Въобще не съм разбрала за него. Може ли линк?

# 157

Даже си мислех, че тази година им е бил на гости, имам усещането, че скоро го гледах, а то една година минало

# 158
  • София
На 18 декември започва премиерата на новия сезон на Максимал
Обърнете внимание на първото видео и какво казва Гуспата...

Намекът е към Витомир и Игри на волята.
Забранили са на всички свои участници, които все още имат договор с тях (новите им договори са за 18 месеца) да не участват в Максимал.
Яко избиване на комплекси...

Категорична забрана са имали:
Алекса, Гого, Чакала и Мирела, които иначе са щели да бъдат сигурни участници.

Същото се отнася и за Фифо, Мишето и Валери.

Така че няма да можем да гледаме тези топ атлети заради Фродко

# 159
  • Другата България
То същото се отнася и за подкастите, нали и в тях им забраниха да участват.
Пълни малоумници, без извинение.
Завършилият им сезон беше толкова куц, нали гледам и анкетите, които пускаш в темата, по тях си личи ако не друго, освен победителят на зрителите и техния интерес и мнение за сезона.
Не съм изненадана.

# 160
  • София
Нека им започне Максимал сезона ще ви пусна едни неща свърза с Фродо и Максимал...
Голям резил.

Иначе ето го и ТВ рейтинга за периода: 20-26.11
ИВ са на същото ниво, а при Фермата има рязък спад.
Явно ефектът от изгонването на цар Петър

# 161
  • Другата България
Е, сега за 14 дни ли ще дребнавим....Blush казвай каквото трябва, да има време да попържаме. Blush

# 162
Нова сами се хвалят за рекордния рейтинг на финала, но аз оставам с други впечатления, поне според моите наблюдения.

Иначе проблемът е, че участниците се съгласяват на такива заробващи договори - кучето скача според тоягата. Дано в All Stars играчите си гледат интереса, защото продукцията е обявила сезона и могат да им се извиват ръцете

# 163
  • София
Не казвам, че темата в bg mamma е основен индикатор, но този сезон от начало до край е с "мижав интерес", при всяко ново влизане виждам от 50 до 100 нови мнения. Последните седмици на четвърти сезон имаха над 200, че и до 300 страници. Сега няма какво да се коментира.

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 13:07 от La Vikinga

# 164
  • Другата България
Нова сами се хвалят за рекордния рейтинг на финала, но аз оставам с други впечатления, поне според моите наблюдения.

Иначе проблемът е, че участниците се съгласяват на такива заробващи договори - кучето скача според тоягата. Дано в All Stars играчите си гледат интереса, защото продукцията е обявила сезона и могат да им се извиват ръцете
Как си го представяш това? С “извиването на ръцете“? Сериозно питам.

Общи условия

Активация на акаунт