Отговори
# 360
Супер анкета! Аз за първи път ще съм 50/50 ,тъй като досега все на Нова съм залагал. Та При Нова ще съм на Капките, Хелса и разбира се Дяволското гърло 2! Може би и Един за друг,тъй като разбрах,че ще е с нова концепция.А по бТВ ще пробвам новия сериал "Алфа" , Аз обичам България и Стани богат с Ники Кънчев. А може би и Бригада нов дом. Определено се очертава интересна телевизионна пролет! Разбира се няма да има време за всичко,но пък поне ще се опитам.

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 22:49 от Krushmar

# 361
  • Разпиляна във въображението
Следя осново предаванията по Бтв и залагам на тяхната схема.

# 362
И аз основно btv гледам.
Понеже много хвалите "Дяволското гърло", ще хвърля едно око.
Ще гледам "Кой да знае", "Стани богат" (Ники Кънчев за мен е по-добрия водещ), "Бригада нов дом". А, и "Денсинг старс".

И на есен се каних много предавания да гледам, накрая нищо.
Едно е сигурно, темата ще следя редовно. 😊

# 363
Аз ще гледам само Дяволското,от кога го чакам.Бих погледнала и Един за друг,въпреки разочарованието от последния сезон,но видях че водеща че е Марчето Игнатова и ме загубиха.С Рачков и Кадиев са ми непоносими водещи.На биг брадър може да дам шанс зависи дали Тупарев ще е продуцента и дали няма да има някой с проблеми,на гърба на който да си изкарат сезона с подигравки.Ще ме отблъсне гаранция.Та аз твърдо съм на нова.

# 364
Аз цъкнах на Алфа, Съни Бийч, Dancing Stars, Бригада нов дом и Дяволското Гърло.

Ще попоглеждам Кой да знае и Черешката.

Досега стабилно следях Стани богат, но заради Кънчев е много вероятно да спра да го гледам.

За Ергена ми спадна интереса. Като гледам какви кокошки пак са подбрали и рязко ми мина мерака. А и самият ерген не ме провокира с нищо, безличен ми е.

ББ ще гледам като излезе. Въпреки, че предпочитах да е Вип.

# 365
  • Варна
Ще се опитам да следя риалити предаванията, без бг сериали, нищо не им разбирам, когато говорят.

# 366
  • София
Почти всичко мисля да гледам, разбира се повечето неща ще са на запис. Бригадата няма да я гледам, за "Стани Богат" никакъв шанс да смогна, а "Денсинг старс" не знам дали бързо няма да ми доскучее, ама ще видим.

# 367
Нищо не смятам да гледам. Омръзна ми хорската простотия и едни и същи лица навсякъде. Със съжаление ще спра да гледам и Стани богат, защото Кънчев ми е безкрайно непоносим.

# 368
  • София
Изгледайте този подкаст с Генчо и Преслава, гости в 'На среща' с Неделчо и Ния-Косара.
От всичките им подкасти с двойки гости, този им беше най-добрия и истински епизод.
А Генчо е истиско удоволствие да го слуша човек.

# 369
  • тук, на мястото си
Хубава анкета, Дяволо! Благодаря!
Ще се опитам да гледам и двете телевизии, поне в началото, пък после някои предавания ще отпаднат.
Най- голям интерес залагам на Денсинг старс, но водещите ме притесняват, по точно Красимир Радков - не го харесвам. От друга страна той няма да води Един за друг, дано да е пак Емо Чолаков. Аз обичам България беше хубаво предаване, но сега с мамин Сашко не знам дали ще го гледам. Със сигурност ще продължа да гледам Стани богат, може би в повечето случаи на запис заради ранния час. Капките са ми номер едно.
Прави ми впечатление, че много известни лица преминаха от Нова в БТВ.

# 370
  • София
За "Eдин за друг" e ясно вече - Мария Игнатова и Емил Чолаков ще са водещи.

# 371
Хелса на 100%! Фен съм на предаването още когато го излъчваха по GTV с американските сезони и Гордън Рамзи!
Нова Тв ми е топ!
Ще хвърлям по едно око на Ергенът, Денсинг Старс, Любовни афери и Един за друг.
Чакам ББ и ИВ с нетърпение! Те и Хелса ги обожавам за развлекателни предавания.

# 372
  • Бургас
И аз чакам ББ с нетърпение! Харесвам го това предаване!
Гледам само Нова тв.
Чакам и ХК,но нещо комбинацията Кобилкина и Гатьо ми е странна!
Кобилкина не мога да я гледам. А Гатьо и готвене 🤔😱

# 373
  • Другата България
Гатьо не влиза там, за да готви, а да прави ШООЛ и да забавлява аудиторията.
ХК отдавна не е кулинарно предаване, а ББ в кухнята. Blush

# 374
  • Бургас
Гатьо да беше влязъл в ББ щеше да е по-добре!

Общи условия

Активация на акаунт