Отговори
# 390
  • София
Виктория беше ужасна, даде 5 точки на Емо, който се справи най-добре. Тя призна, че е вкусно, но искала тя или Мариела да спечелят. Така се били разбрали, плакетът да отиде във Варна. Мариела спечели. На нея ѝ стана гузно, на Виктория - не, каза, че не искала да е последна, сега Емо е последен. Манчев ги скастри, похвали Емо и му даде утешителната награда - книга. Отделно Виктория готви зле и се държи неприятно.

Вечерта на Роксана беше хубава, готви с желание.

# 391
  • Другата България
Ама Мариела май и тя била в тази завера, или не? Щото се прави на ощипана, но изглежда двете предварително са се наговорили нещо?
И Асен се понапил....каква е била тази Черешка само мога да си представя.....

# 392
Еми беше много и Тетевен и старателен. Абсолютно заслужаваше да вземе плакета, ако всичко беше безпристрастно

# 393
  • София
Допълних поста.

Мариела също обсъждаше точки и и имаше някои изказвания, но все пак оцени реално. Виктория обаче не се спря, как щели двете да си пътуват с плакета, как това бил планът. Злепостави я и нея.

Мариела сготви горе-долу добре, но всичко беше панирано и пържено. Според мен и имаше пропуски.

# 394
  • Другата България
Ясно.
Благодаря ви.

# 395
Мери, с една дума беше кофти седмица. Само Емо и Роксана бяха на ниво. Като Роксана ги усети и ги захапа, че планират нещо с оценките.
Радвам се, че Виктория не спечели в нейният сезон, а спечели Валентина. Виктория показа пълно неуважение към гостите, беше адски немърлива и сготви отвратително... Да се чуди човек какво и хареса Ангелов в ХК...

# 396
  • София
А за Асен, работи сега като сервитьор. Не спря да говори за жени и да се натиска на Виктория първите дни. Всяка вечер прекаляваше с алкохола. В едната обиди доста жените с дете и как едва ли не никой няма да ги вземе, а на масата има две разведени с деца. Минава границите. Голям експерт, а си личи, че сексуалният живот е мираж.

# 397
  • Другата България
Аз Виктория не я харесвах още в ХК, ама и Мариела не харесвах.
“Черешката“ я гледам само когато участват хора, които харесвам без значение от кой формат, тоест - рядко, но тези абсурд да ги гледам, не съм и мислила да го правя.
Но във ФБ излизат някакви обяснения на Мариела и коментари на зрители, и се заинтригувах, там май съм член на някаква група, в която не помня изобщо кога съм се записала, по-скоро присъединила. Joy

# 398
  • гр.София
То пък ще кажеш, че е много ценен този плакет, та чак предварителни уговорки правят Joy
Само се излагат.

# 399
  • Другата България

Юлиян изцяло е сменил попрището.
Ориентирал се е към бокса.

# 400
Да, и аз го забелязах.
По-скоро се е върнал към бойните изкуства. Мислех, че е като треньор, но явно и като състезател.

# 401
  • София

Муай тай пише. На тази снимка изглежда малко бит, не му е най-представителната. 😁

# 402
От въпросното състезание Юлиан е спечелил.

И едно, вече 3-годишно Kissing Heart

Скрит текст:

# 403
  • Другата България
Колко е пораснал, Еми! Heart
Да е жив и здрав, и тази усмивка никога да не слиза от лицето му!
Страхотен малък мъж е!

# 404
  • София
Понеже си е точно за тази ни тема, мъъъничко да се "похваля"... (не е това целта, не ни интересуват кликове - които ще дойдат само от посветени фенове на БГ рока на 2-то наше поколение; и няма да са много). Просто си мисля, че и тук може на някого да му е интересно.
Когато спретнахме представяне на "Рок антологията" с лайв със самите й герои - на 2 юни 2015-а (нарекохме го "Нощта на героите"), в суматохата на събитието не обърнахме по-сериозно внимание, че имахме и камери и нещо беше заснето. След това (лично аз - понеже не престанах да искам и се надявам) чакахме години да успеем - сега чрез проект, подкрепен от НФК - да извадим "старите ленти" и да направим някаква продукция: документалистика поне за Мрежата. Понеже е "ясно" - че в нета, ако нещо не го откриеш, все едно, че това "нещо" изобщо го е нямало, не се е състояло. А не бива да е така. Тепърва ще мастерираме и звука, но засега е автентичният от записа.
Споделям линк към т.нар. "репортажна" (a short story) версия, ок 19 мин. от 3-часовия концерт. В канала иначе са и двата трейлъра (4 и 5-минутен). До края на този месец се надявам да качим и едночасовата "ТВ версия". (Накрая, във финалния екран са изписани участвалите...)
Скрит текст:
Ако някой ме види през април в СБ, ще знае с какви "несериозни неща" се занимавам в последните повече от 30 години. Смях. Е, и много рок; български рок.
https://youtu.be/0IcVLR2mF3s

Общи условия

Активация на акаунт