Отговори
# 420
Не е като да не съм гледал. Просто сега, по време на сезона, в който изобилства от формати, нямам време за сериали.
Скрит текст:
Иначе съм гледал "Скъпи наследници", "София-ден и нощ", "Порталът", "Забранена любов", "Връзки", "Женени с деца в България" и др.  Не съм гледал изброените от теб, а от "Откраднат живот" и "Ол инклузив" съм гледал само първите епизоди. Мерси Grinning Продължавам да съм на мнението, че още много, много хляб имат да ядат нашите.. И понеже не можем да се мерим с американците, дори и югоизточните ни съседи слагат нашите напъни в малкия си джоб, откъм продукции. Много изкуствени интонации, много преиграване, неестествено... неприятно за слушане, чак смешно и нелепо. Няма нищо общо с онези актьори от 80-те в "Неизчезващите",  "Дом за нашите деца".
Иначе, ако няма нищо друго за гледане по телевизиите, бих гледал.
От "Под прикритие" съм гледал точно 5 минути преди години, докато чакам рекламите по БТВ да свършат. Няма такава пошлост и гнусотия, то не бяха псувни, то не бяха цинизми, преиграване, такъв изкуственяк...

Само да уточня, това си е мое мнение и мой вкус. Не е нужно да се обръща на спор.

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 15:06 от diziler

# 421
  • Варна
И аз мисля като теб,Дизи.

# 422
Thanks. А, забравих.. и Съни Бийч съм гледал, ядва се. Ама разни зле изиграни "смешки" като Етажна собственост или Клиника на третия етаж... майкоуу Grinning Много слаба игра. И понеже стана въпрос за новите сериали на БНТ... гледах 4 епизода от "Четвъртата власт", общо си изтеглих 12 епизода. Не успях да ги добутам, скучен сюжет. Миналата година даваха и "Войната на буквите", е няма такава гротеска, 5 минути ми бяха достатъчни. Иначе "Вина" и "Порталът" - одобрявам Wink

# 423
Днес започва новият сезон на Съни бийч, а след това е премиерата на новия сериал на bTV - Алфа.

И аз съм в клуба на негледащите български сериали. При наличието на такъв голям избор от международни продукции, трябва да е нещо много забележително, за да ми задържи вниманието. Много харесвах Мен не ме мислете (сезон 1), но после се сбози и не продължих. Вина също ме изгуби, още в сезон 1.

Снощи по bTV започнаха излъчването на Под прикритие от епизод 1. Продължавам да се чудя как останалите от актьорския състав са се сдържали да не се разсмеят, докато Ивайло Захариев декламира.

# 424
  • Другата България
Да си кажа и аз какво /ще/ гледам, въпреки, че мисля писах.
Засега следвам това, което смятах да гледам преди старта на пролетния полусезон.
“Хелс Кичън“, “Капките“ /заради Зомбори, пак Владо Heart/, и “Вина“.
Разбира се, “Дяволското гърло“ е задължителен, а ще дам шанс и на “Алфа“, за мен всичко, което се излъчва веднъж седмично е ок.
А, и като фен на Ники Кънчев когато имам време хвърлям едно око на “Стани богат“. Любим водещ, и любимо предаване.

В Кичъна този сезон са надградили.....сеирджийството. Изключвам участниците, но Тупарев от манталитета си не може да избяга. Сеири и скандали още от самото начало, загадки за последващи такива, игри с компоненти от ИВ Joy, а и вече има локации - точно като в ИВ - за победените дивата река, пардон - мазето.

# 425
  • Mediterraneo
Не, не става въпрос за спор, определено. Но това, което си изброил, са някакви опити за ситкоми, далеч не успешни. Стойностните сериали са други.
За момента гледам всичко, което се излъчва, повечето неща на запис. Но след около месец няма да имам време и постепенно ще отсея нещата. Хелса не вярвам, че ще го довърша, нито Един за друг. Денсинг старс поне е веднъж на седмица, както и Капките, тях може и да ги видя докрая.

# 426
  • София
Никъде ли не може да се гледа последният епизод на "Вина"...

# 427
  • Mediterraneo
Аз не можах да го намеря за чужбина, свалих го от Замунда.

# 428
  • пустинен пъпеш
От бг сериалите много харесах ,,Дървoтo на живота" и ,,Порталът",пресъздали по интересен начин атмосферата в  различни времеви отрязъци.

# 429
  • Sofia, Bulgaria
Много продукции и сериали, много нещо! За пореден път се убеждавам, че за всеки влак си има пътници, като чета колко разнопосочни мнения има за различните предавания и филми. Аз за да не се обърквам кое кога си запомних, че по Нова за мен са само Капките и предстоящият сериал "Есента на Демона".
БТВ този сезон е по-силната телевизия, според моя вкус разбира се.
Денсинг старс - много ми хареса, ще го гледам въпреки водещите (същото важи и за единия водещ на Капките). Ако може да си се вземат Радков, Алекс и Рачков и да ходят да си остроумничат и да се лигавят другаде, но знам че не може. За мен решението - понеже съм с интерактивна телевизия - почвам да гледам по-късно или направо на следващия ден и освен рекламите превъртам и водещите.
Ергенът - издържах десетина минути и повече не мисля да си го причинявам.
Хелс китчън - давала съм му шанс преди, но не са мой тип тези предавания - не може да ми хване интереса - пропускам.
"Обичам България" - по-забавно ми от "Кой да знае". Позитивно предаване, харесвах го преди, харесах го и сега - ще се гледа.
От сериалите - голям фен съм на "Вина" и нямам пропуснат епизод. Много ми е естествен и реалистичен.
"Дяволското гърло" не бях гледала първия сезон, докато не попаднах на тема тук в БГмама и понеже видях, че го има в Нова плай, реших да го загледам и така се зарибих, че не мирясах докато не изгледах целия първи сезон. Страхотен сериал! Заедно с "Под прикритие" са ми топ в класацията. Чакам с нетърпение продължението.
"Съни бийч" - ако няма друго за гледане бих си го пускала за фон.
"Алфа" - още не съм изгледала първата серия (понеже гледах "Вина"), но мисля да си я пусна - сюжетът ми се струва интересен.
От споменатите в предишния пост сериали - "Порталът" изключително много ми хареса и го изгледах на един дъх.
"Дървото на живота" го почнах, изгледах първите няколко серии, но така и не го довърших.

# 430
Аз не можах да го намеря за чужбина, свалих го от Замунда.
В тубата се качва със закъснение, но все пак се качва.

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 12:14 от diziler

# 431
  • София
А на Вина сезон първи има ли го в Ютуб? Да взема да го пробвам.

# 432
  • София
Аз само последните два не съм гледала. Не мога да разбера защо го правят това БНТ и БТВ и НОВА си качват всичко след като е излъчено.

# 433
  • София
Рейтингите за 12.02 - 18.02 - премиерната седмица зимно/пролетния основен ТВ сезон

Българинът си обича Капките и това си е.
Отново за 1234 път е номер 1.
Много силен старт на Стани богат, явно заради завръщането на Ники Кънчев.
И изненадващо за мен слаб старт на Един за друг, като тук отчитам задължителния отлив на верни фенове след скандалния минал сезон...
За съжаление, Вина отново го няма в Топ-а.

# 434
"Като 2 капки" беше без конкуренция и в неделя, когато беше детското издание, и в понеделник, когато беше 1 еп. на новия сезон, по това време БТВ даваха филмчета. Но с тези водещи е абсурд да загледам това предаване. Халваджияновите предавания ме отблъскват все повече.

p.s. в предния ми коментар добавих и еп. 5 на "Вина", качили са го преди 2 часа в ютюб канала на БНТ.

Общи условия

Активация на акаунт