Отговори
# 450
, особено ако се снима в Турция /там няма как да снимат август, всъщност има, но предвид градусите..../
Зависи, не трябва да се обобщава за цяла Турция. Те няма да снимат в Анталия, а най-вероятно на Черноморието, където температурите са същите като в България. Бил съм в началото на септември в Aава (Ağva) на Черно море, беше си хладно и духаше. И в района на Самсун съм бил, не е по-топло от България. А тук се снимаше в района на Царево, където са най-високите ни температури. Та ако в Турция са на Черно море… ще е като тук, по отношение на времето, няма да е като на Егейско или Средиземно море, на 45 градуса.  Храната ще им е по-евтина, а и няма да има фенове-папараци, които после да публикуват спойлери по сайтовете, хахахаха

# 451
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

# 452
Отговорих:
1.Ники Кънчев
2.Биг Брадър
3.Биг Брадър

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 18:21 от diziler

# 453
Аз предпочитам Билалов Simple Smile
Гледах епизода на Кукушев за Ергенките и се ужасих.
Скрит текст:
Сигурна съм, че и тези ще станат много известни и успешни - точно като миналогодишната измет Simple Smile

# 454
Иначе почти съм сигурен, че ще има и Биг Брадър, и Игри на волята след лятото Wink

# 455
  • Другата България
И аз съм фен на Кънчев що се отнася до “Стани богат“.
Иначе между ИВ и ББ - нито едното, нито другото, но все пак ИВ. Blush

# 456
Казвала съм, че за мене "Стани богат" не е "Стани богат" без Ники Кънчев. 😊
Май предпочитам Вип Брадър пред Биг Брадър, защото гаврите с участниците са по... умерени.
"Биг Брадър... на плажа" ми е далеч по-забавен от ББ в къща. 🤪

# 457
Билалов, ВИП Брадър, Игри на волята.

# 458
Гласувах в анкетат.
1. Ники Кънчев
2. Биг Брадър
3. Игри на Волята - каквото и да е ми е топ предаването, а неговото лице, колкото и да им е неприятно на продуцентите, ще си остане Юлиан Златев! Wink

# 459
  • Бургас
Гласувах!
Стани богат го свързвам само с Ники Кънчев!

# 460
Да сте чели някъде (освен при жълтурите), че bTV ще отговори на ИВ с "Аз съм известен, измъкни ме оттук" (реалитито, което Люси спечели)? 👀

# 461
Ново риалити на опосумите
https://www.marica.bg/lajfstajl/tayna-rokada-v-btv-izritaha-ivan … -s-lyusi-dqkovska
Жълт сайт, но все пак…

# 462
  • Другата България
Дано да е вярно инфото, много пъти съм казвала, че докато не се появи аналог, или нещо различно от ИВ, което да ангажира зрителите достатъчно, този формат ще е гледаем. Видно и от нашата анкета, дори пред ББ е предпочитан.
Затова и Тупарев си позволява не само да манипулира и прави каквото си поиска с участници и “правила“, а и да прави подобни изказвания:
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17267714
Цитат
- "Аз ставам богат от простотията на хората и жаждата им за сеир. Ако са толкова морални, да не гледат".
Прав е.

Друго исках да питам, ако някой знае.
Сутринта случайно попаднах на сутрешния блок на БТВ, и с изненада установих, че Данчо магЕсникът от “Фермата“ се изявява като...какъв? За Зайнеб знаех, но този го виждам за първи път и направо се втрещих, как и този екземпляр намери място като някакъв капацитет?
И изобщо, каква е тази практика да се лансират бивши участници в реалитита като лица на предавания на телевизиите?

# 463
  • Разпиляна във въображението
Той е просто коментатор за една седмица.

# 464
  • Другата България
А, добре.
За една седмица може. Blush

Heart

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 21:12 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт