Отговори
# 555
  • Другата България
Това е проблемът - че си пристрастен.
И всичко, излъчено по БТВ, за теб не става, и го хейтиш.
В момента НОВА с “Хелс Кичън“, ББ, ИВ и т.н. са тотал щета на фона на формати като “Сървайвър“, “Фермата“ и дори този новия, който изглежда обещаващо. За мен. Blush
И отново опираме до предпочитания и нагласа.

# 556
Много добре звучи този нов формат.
Само да не последва съдбата на последния Сървайвър, за който много хора казваха, че е същото като ИВ и се отказаха да го гледат още от началото.

# 557
  • София
Няма никакво значение кой ще е каналът. За новото предаване ще видим, но едни и същи хора държат в момента повечето предавания - Хелса, ИВ, Денсинг старс, Ергенът, Стани богат. Има малко разделение, но е леко, не е както преди се придържаха към един канал.

# 558
  • Другата България
И за мен няма значение, просто го илюстрирах именно като пример, че ако сериал/формат е добър, с добър каст, няма значение по кой канал е.

# 559
В момента НОВА с “Хелс Кичън“, ББ, ИВ и т.н. са тотал щета на фона на формати като “Сървайвър“, “Фермата“ и дори този новия, който изглежда обещаващо. За мен. Blush

Точно пък нашия "Сървайвър" беше една от най-основните причини да спра да гледам този канал...

Като човек обожаващ, анализирал, слушал безброй подкасти и гледал 20 години най-великото риалито шоу в историята - Survivor US , буламачите и измишльотините които направиха в нашия вариант вкараха такъв гняв и горчилка в мене, че се отказах да се занивам с тях тотално преди години...

В момента Australian Survivor е по-добър и от Американския, които след 40 сезон рязко взеха да свалят нивото. Така се прави Survivor, a не подобието БГ версия.

За Фермата, хващал съм достатъчно епизоди като сме се сядали семейно и не е имало нещо, което да ме убеди, че трябва да седна да го следя. Блудкави правила с някакви спартански игри накрая и то 10 часа на седмица... Игри на Волята са същите. Които въпреки, че са по Нова искам да почертая, че също НЕ гледам. Да не помислиш, че съм някакъв Нова фанатик и им се кланям на всичко... Няма такова нещо. Освен новините, Нова гледам от февруари до май покрай Хелса, Капките и чат пат Един за Друг. Айде и Черешката ако лятото от зор-заман няма какво да се прави, ама това е инцидентно.

Биг Брадър след 2012 някъде го направиха и него пълна тъпня. Нямам никави очаквания за новия им сезон, ако въобще се напъна да го почна. Даже годишно ако дръпна чертата сигурно покрай спорта и Комедито ще се окаже, че повече часове съм гледал БТВ компанията, отколкото Нова. Просто трябва да са чужди продукции. Доверието ми към преките им разработки не съществува и не съм видял предаване или сериал, което да ми промени нагласите. МОЕ Мнение.

# 560
  • Другата България
Скрит текст:

Точно пък нашия "Сървайвър" беше една от най-основните причини да спра да гледам този канал...
Като човек обожаващ, анализирал, слушал безброй подкасти и гледал 20 години най-великото риалито шоу в историята - Survivor US , буламачите и измишльотините които направиха в нашия вариант вкараха такъв гняв и горчилка в мене, че се отказах да се занивам с тях тотално преди години...

Скрит текст:
В момента Australian Survivor е по-добър и от Американския, които след 40 сезон рязко взеха да свалят нивото. Така се прави Survivor, a не подобието БГ версия.

За Фермата, хващал съм достатъчно епизоди като сме се сядали семейно и не е имало нещо, което да ме убеди, че трябва да седна да го следя. Блудкави правила с някакви спартански игри накрая и то 10 часа на седмица... Игри на Волята са същите. Които въпреки, че са по Нова искам да почертая, че също НЕ гледам. Да не помислиш, че съм някакъв Нова фанатик и им се кланям на всичко... Няма такова нещо. Освен новините, Нова гледам от февруари до май покрай Хелса, Капките и чат пат Един за Друг. Айде и Черешката ако лятото от зор-заман няма какво да се прави, ама това е инцидентно.

Биг Брадър след 2012 някъде го направиха и него пълна тъпня. Нямам никави очаквания за новия им сезон, ако въобще се напъна да го почна. Даже годишно ако дръпна чертата сигурно покрай спорта и Комедито ще се окаже, че повече часове съм гледал БТВ компанията, отколкото Нова. Просто трябва да са чужди продукции. Доверието ми към преките им разработки не съществува и не съм видял предаване или сериал, което да ми промени нагласите. МОЕ Мнение.
Значи сме двама.
За “Сървайвър“.
Но аз съм фен и на нашия формат, за разлика от теб, вероятно съм по-склонна на компромиси.
Наясно съм, че няма “как да ги стигнем американците“, не тръгвам с голямата кошница.

# 561
Биг Брадър след 2012 някъде го направиха и него пълна тъпня. Нямам никави очаквания за новия им сезон
Само, че сега са с нов продуцент и нов екип. Току виж бил по-различен...

# 562
  • София
На мен сезонът със Зоран, Бо и Йо ми беше много интересен и се доближаваше до американските. Имаше си стратегии и мислене.

# 563
На мен сезонът със Зоран, Бо и Йо ми беше много интересен и се доближаваше до американските. Имаше си стратегии и мислене.

Благодарение на този сезон станах фен на Survivor и започнах да гледам американските. И до голяма степен благодарение на Надкаст, които преди това обясниха как се играе играта, за идолите тн. Жалко, че повече хора не успяха да се запалят. Каквото и друго подобно предаване да направят, ще ми липсва истинския Survivor

# 564
Благодарение на бтв, че започнаха да излъчват Сървайвър, аз станах фен на този формат. После започнах да гледам американските сезони. Понеже не се справям с английския, гледам където има преведени сезони, но не са много.
Най-силния български сезон за мен е този с Йо, Бо и Зо.
Гледа ми се нещо подобно.
Последният сезон няма да го коментирам, макар че го изгледах.

# 565
Кой ще ти гледа 3 часа?
Ергенът тази вечер пак започна в 19.55 и завърши в 23.30. Предпочитам да е 3 вечери по 2 часа, отколкото 2 вечери по 3 часа, че и половина... По турските телевизии разни шоу програми, сериали и Сървайвър ги дават по 4 часа, от 20 ч. до полунощ,  понякога и 00.15. Но там рекламните блокове са от по 20 минути и може спокойно да отидеш да наготвиш нещо, докато вървят рекламите, та след половин час да се върнеш.  Чистото време, без реклами е 130-150 мин (до 2 часа и половина). По испанската TVE засичах често Мастършеф миналата година, също беше по 4 часа. Продължаваше до нощите.

# 566
  • София
Ами за това им е толкова нисък рейтинга на Ергенът този сезон. Само стоиците издържат 3 часа и половина.
Освен, че и каста като цяло е слабичък.

# 567
Много слаба седмица за родните риалита шоута и сериали!
Ами така е, хората се пренаситиха. Не може да им наблъскаш толкова много съдържание за толкова кратък период от време. Отделно с тези 3 часа (Ергенът дори над 3 часа) предавания отказват хората.
За мен едно риалити трябва да е максимум 90 минути. Максимум. И това с рекламите.

Единствено Капките си държат един постоянно висок рейтинг, недостижим за всички останали предавания.

Заслужава да се отбележи ръста при Бригада нов дом, явно сезонът е добър.

Алфа дори го няма в топ 25. Грандиозен провал за bTV! (сефте...)
На фона на катастрофата за Алфа не може да не прави впечатление как след 1001-то излъчване на Под прикритие, сериалът попада в топ 25... Мдаааам.

Голям провал и с Есента на демона (сезон 2 на Дяволското гърло) по НОВА. Със сигурност очаквах поне 11% дял.
След толкова дълго чакане и толкова много реклама да събереш едва 7.9% е ШОК за мен. Шамар за НОВА!

Огромен спад при Съни Бийч. Явно хората са видели каква грандизона глупост са написали сценаристите за този сезон... Но все пак сериалът си има една стабилна група от хора, които си го следят.

Вина отново попада в топ 25, макар и далеч назад.

Един за друг е с най-слабия си рейтинг в историята. Но всичко това е следствие на отлива на зрители след скандалния четвърти сезон.

Ергенът само сезон 1 имаше относително висок рейтинг. Но общо взето винаги е бил извън топ 5 и много често и по-надолу. Този сезон е доста слаб засега, така че нормално и шоуто да е далеч назад. Освен това кой ще ти гледа 3 часа и половина предаване?! Луди хора!

Денсинг Старс е разочарование също, защото със сигурност са искали да имат поне 13% от bTV, а те седмица след седмица (четох как това шоу щяло да бъде за БТВ това което е Капките за НОВА). Да, ама не.

2 Въпроса:

1) От къде вземаш табличките с рейтингите? В смисъл тези ГАРБ имат ли сайт, където ги оповестяват или трябва да си абониран?
2) Предполагам предаванията с повече от един епизод на седмица са усреднени? Не се взема най-високо рейтинговия епизод например. И защо не са изписани по отделно излъчванията както в Щатите. Хелса щом има 3 епизода на седмица, защо не разчитат всеки за себе си и 3 пъти да си е записан в таблицата.

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 19:22 от AlPacino

# 568
  • София
Мери,
Чудиш се защо се пише толкова много в темата за Ергенът.
Ами аз сега наваксвам с епизодите и какво виждам, момите имат игра: дават сърце на едно момиче по избор, а на друго момиче забиват торта в лицето?! Играта е простичка, 'Харесвам те / Не те харесвам'... Сещаш се какво поражда това? Яко агресия и селяния на някои жени вътре (особена на едно с яко тестостерон в себе си...) и поне 20 изписани страници само за 30 минути...

# 569
То няма и как да се чете тази тема. 35 страници бяха изписани само по време на живото предаване 20-23 ч.  Тази тема е почти невъзможно да се следи. Особено докато върви предаване човек да чете ли, да гледа ли...

Общи условия

Активация на акаунт