Отговори
# 105
# 106
  • София
Странен избор, Марчо се забърка в доста скандали. Даваха го по новините.

След стрелба го издирваха като част от организираната престъпна група за рекет, той се укриваше месеци. После го хванаха.

Попаднах на първи епизод на Мис Плюс Сайз Сезон 2. Участва Виктория Зайкова от Хелс Китчън, но е такава простотия, че не успях да го догледам.

# 107
  • Другата България
Тя и Виктория не блестеше с интелект.....

# 108
  • София
Представи си, щом сега е от по-нормалните там.

# 109
  • София
И аз мислех, че е в затвора този. 🙈
Четохте ли, че Николета Лозанова щяла да ражда в онлайн предаване по БТВ. 🤣🤣🤣

# 110
  • София
Странен избор, Марчо се забърка в доста скандали. Даваха го по новините.

След стрелба го издирваха като част от организираната престъпна група за рекет, той се укриваше месеци. После го хванаха.
Сега поне знаят къде да го открият. Летвата за участници в български риалити формати не е ниска, ами направо е под земята...

# 111
  • София
Валерия и Марчо са поредните двама нови участници в новия Максимал!

# 112
  • Другата България
Понеже Билянка ми се губи, специално за нея една Анка в Черна гора.

# 113
  • София
Новите Максимал герои от каста за сезон 4

Кристиян Анев е поредният участник в Максимал.
С много силна заявка влиза.

Емил Виде е с меко казано впечатляваща визитка. УАУ.
И е на 64 г. 😮

# 114
  • Разпиляна във въображението
Предаването има ли отделна тема? Може и да се загледам.

# 115
Допълних поста си.

Мислех да не гледам Максимал, но ако Крум ще получи своя реванш, ще преосмисля решението си.

Емил Виде е треньорът на Ваня от 10 години.

Ще са в един отбор:

# 116
  • София
Радвам се за Ваня и треньора ѝ, макар да не следя формата.

# 117
  • София
Мдааа,
пак замирисва покрай United Group (собственик на Нова и Виваком) и Булсатком. Очертава се поредният голям скандал около тази сделка:
https://www.investor.bg/a/571-it-i-telekomunikatsii/384211-unite … -kupuva-bulsatkom

Скрит текст:

# 118
  • София
dido, "потребителски" погледнато, Булшита са направо за фалит и закриване. Ха-ха, написах 2-3 статии за "БулСитком" в голям портал - и ми спряха акаунта във форума, обаждаха ми се нЕкви да питат ама, как и от какво не съм доволен. Но телевизионната им "услуга" (сателит") не стана по-добра.
Дали да очакваме "баткото" да ги подобри? Иначе, Нова - откак се забъркаха с Домусчиев, са си бизнес поръчково предприятие - без винаги да са и телевизия.
Само че, реалититата тази есен - всички са един дол дренки, не заради ТВ, а поради дебелашкото его на 3-те "продуцентски колектива" - които в по-нормална страна сигурно и "Времето" нямаше да правят.

# 119
  • София
Нова от днес имат и нов(не толкова) програмен директор. Дано тя следващия сезон да им поиздърпа малко ушите

Общи условия

Активация на акаунт