Отговори
# 330
  • Sofia
Ния,аз малко със закъснение отговарям,но не бях вкъщи няколко дни.
Да,вътрешна информация беше.
Естествено,че не са се чували буквално през ден,но достатъчно често.Никой друг не е имал тази привилегия - нито да се чува с близък отвън,нито да обсъжда стратегии с него.Още повече,когато този някой познава половината участници.

# 331
  • София
Мхм, честно казано аз не вярвам в тези градски легенди.
Според мен, Жени се е обадила на Ваня само веднъж, това което са ни показали. И пак са легенди това, че Ваня бил победил заради Жени. Да, Жени може да му е помогнала и преди Сървайвър сезона и по време на него с мотивационното си видео, но в крайна сметка той беше там и той сам изигра своята игра вземайки собствените си решения. Той лично реши да отстреля Марчо, не някой друг. И да, Йори му помогна много, но той самия избра да играе с нея и той там на място и лично успя да и влезе под кожата и да я спечели изцяло на своя страна, така че заслугата си я изцяло негова! 😊

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 02:31 от Diavolo

# 332
Добре, че изгледах епизода, преди да прочета коментара на Дяволчето. 😁
Жестоки два епизода! Бърканичков ме разби с тези 208 кг и "тъмната светлина", която видял. Едно е да си го чел многократно, но съвсем друго да го гледаш. Финдо ме учуди, че падна на 112 кг, но не знам колко дълго ги е държал. В трети сезон на тази игра имаше ограничение на килограмите, които участниците можеха да държат - 150 кг.
Съветът след това - безценен! Ох тоя Марчо! (Почти!) Як като бик и...
А тази Йори е опасна мацка! Много красива, много умна и... мноооого устата! 🙃
Ваня в интерес на истината имаше впечатляващи победи - победи Финдо в единоборство (изблъскването от платформата), отвя Дамяна на пъзел, беше локомотивът на най-кратката отборна игра. 😁
Много ми харесва, че игрите са разнообразни! Дори повтарящите се са много интересни. Гледам с удоволствие. Вчера следобеда имаше проблем с voyo.bg и откачих. 🤣

# 333
  • Sofia
Аз никъде не твърдя,че Ваня е победил заради Жени.
Твърдя,че са се чували по телефона.Многократно.
И че,ако ги нямаше тези разговори,щеше да си е тръгнал в доста начален етап от играта.Защото не му се е налагало да го "мотивират" само веднъж.
Но,както и да е,нямам намерение да убеждавам никого.Всеки сам си преценЯ в какво да вярва.😉
По добре да оставим Билянка да си догледа сезона с кеф.🤗

# 334
avi, 🤗🥰!
Ще гледам аз... ама пак не ми се отварят епизодите... 🥺

# 335
  • Sofia
Ее,много тъпо!
Ауткаст беше събирал епизодите,но гледам,че и там не се отварят линковете на с.5.

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 11:29 от avi10

# 336
Ей, вярно, че тази таблица Ауткаста я беше дал, аз се чудех откъде я имам. 😁 Аз точно от там ги гледах и вчера по едно време връзката прекъсна. 🥺
Ще му пиша, за да го попитам дали знае защо. Благодаря ти, avi!

# 337
Като гледам бтв са изтрили епизодите от сървъра си, на които имах линк и бяха безплатни (много гадно от тяхна страна) и са ги преместили на Voyo. Все пак линк за последните два сезона сложих в една друга платформа за видео, а предните 2 сезона ще се разровя също да намеря скоро и ще обновя линковете. Ако не успея може да си взема Войо за месец/два и да ги сваля и кача някъде другаде, че е много лошо да нямаме архив

# 338
А може ли да е имало технически проблем, защото 4 и 5 сезон отново са достъпни от твоите линкове?

# 339
А може ли да е имало технически проблем, защото 4 и 5 сезон отново са достъпни от твоите линкове?
Възможно е, наистина сега гледам, че позволява да се гледат, но ако се свалят. Явно сървъра им е паднал.
Май все пак е добре да ги сваля и кача и другаде, за да не разчитаме само на техните линкове

# 340
Изгледах петия сезон на Сървайвър и... много ми хареса! Може би най-много от всички.
Чела съм за "Сезона на Ваня", но за мене това е сезонът на Йори и Занев. Тези двамата са ми и любимците от Сървайвър. Ваня... го виждам като пеленачето, което "мама" Йори и "татко" Занев дундуркаха през целия сезон. Мозъкът и силата! Силно начало на Ваня с въпросните победи, които споменах, че са ме впечатлили, последвано от слаба психика и... физика. 🙄

# 341
Вече официално! BIG BROTHER се завръща скоро по Нова! От сутринта се върти реклама за кастинг,което означава,че ще бъде с обикновени хора! Интересно е сега ,Нова закога са го предвидили? Есента с Игри на волята,което ме съмнява,или пък ще го оставят за другата пролет?

# 342
  • София
Уж нямало да има повече...  🤔 Ще гледам за сеир, признавам.

# 343
  • Другата България
Няма как да е с ИВ, ако изобщо го има.
Дано да е НА МЯСТОТО на ИВ. Blush

Иначе ще трябва да е другата пролет, но това означава да отпадне ХК.

# 344
  • тук, на мястото си
Тази пролет освен ХК какво друго ще има? За капките не съм гледала реклама.

Общи условия

Активация на акаунт