Отговори
# 480
Скрит текст:
Хелса съвсем е заприличал на Биг брадър, няма лошо, аз харесвам ББ, ама тука вече омешаха форматите. Набляга се доста на интригата, скандалите и сцените от къщата ,в която спят всички.
Ето - поради обективни причини (цензура от страна на официалните медии) онлайн преобладават либералните мнения. Реално те принадлежат на пренебрежимо малцинство (в България имам предвид). Тези хора са убедени, че те са мнозинството (а всички с различно мнение са ботове и руски шпиони) и по никакъв начин не могат да видят реалността; затова се изненадват, когато се сблъскат с нея.
Скрит текст:
Хм, не мисля, че "онлайн преобладават либералните мнения", навсякъде коментират тролски профили със снимки на цветенца, кученца и всякакви анимационни герои, твърдо защитаващи Русия, то е ясно, че са продукт на тролските кремълски фабрики.
Отделно... не може и ФБ, и БГ Мама и който и да е сайт да е критерий дали са малцинство или мнозинство в една държава либералните хора. Казваш "пренебрежимо малцинство", ама тези неща се измерват на избори. А ние имахме избори миналата година и те ясно показаха, че зад русофилските партии (Възраждане+БСП) стоят общо 21%. А останалите почти 80? Първите 2 партии/коалиции в парламента представляват най-голямата извадка от обществото, тоест най-много хора са гласували за тях. Не коментирам дали на мен или на теб ми харесват тези партии, просто... за другите са гласували още по-малко хора.. Тоест.. моето и твоето мнение в случая не са важни, нито какво пишат хората в БГ Мама или ФБ. Има огромно количество хора, които изобщо не пишат в интернет. Но те гласуват на избори. Затова са важни резултатите от изборите, защото там извадката е 3-4 милиона души, не 1000 души проучване на ТРЕНД или Алфа Рисърч. И ако нещата са както ти казваш, Възраждане щяха да са първи на избори. Но не са, слава Богу

Нещата, които пишеш изобщо нямат отношение към моя коментар. Нито съм писала, че консервативен (т.е. обратното на либерален) е равно на русофил - това си е някаква твоя идея, нито че съдя от бг мама кое е мнозинство и кое малцинство. Впрочем, аз имах предвид консерватизъм свързан с попкултурата (която включва предавания и сериали), а не с политика. За избори и политика не съм писала и нямам желание.

Допълвам си коментара с една клюка (за риалити звезда)
Скрит текст:
- някой ми каза, че предната седмица си е купил мартеници от центъра на Плевен не от кой да е, а от Пепе от Фермата. Аз моите ги купих от Лидл, така че не съм видяла лично сергиите по главната.
Той не се ли занимаваше с актьорство или нещо от този род? Може това да му е хоби.

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 16:13 от pppqqq

# 481
# 482
  • Mediterraneo
Ужас.

# 483
Става въпрос за формата Ich bin ein Star – Holt mich hier raus!

Понеже линкът тук е разчетен като спам, ще копирам текста от статията:

bTV работи над грандиозен таен проект за риалити шоу, с което да нанесе унищожителен удар върху конкуренцията.

В него са ангажирани дясната ръка на Иван и Андрей над „Фермата“ – Ники Николов, и бившият директор „Съдържание и продукция“ на NOVA Ивайло Вандов, който напусна медията миналата година. Очаква се новото шоу да смени „Фермата“ в програмата на телевизията. Ники Николов се е разделил с доскорошните си шефове Андрей Арнаудов и Иван Христов след жесток скандал в последния излъчен до момента сезон на „Фермата“. Най-вероятната причина за разпрата е ниският рейтинг на селското риалити, което издъхва пред конкурента си „Игри на волята“ по NOVA. Николов е напуснал фирмата на Иван и Андрев и в момента бил ангажиран с новия проект на bTV.
Човекът, с когото работи, е Ивайло Вандов. В продължение на години той беше директор „Съдържание и продукция“ в Нова, където го наричаха Човекът телевизия. Вандов буквално е спял на работното си място, но това лято му показаха вратата и го замениха с вече бившата режисьорка на Гала – Тара Нури. Затова пък в bTV са били готови да го приемат, особено след като програмен директор там стана Апостол Пенчев, с когото Вандов работеше. Какво ще бъде новото риалити? Това засега се пази в много дълбока тайна, като единственото, което се знае със сигурност, е, че ще бъде грандиозно шоу – много мащабно, зрелищно и скъпо.

Шушука се, че май става въпрос за формата „Аз съм известен, измъкни ме оттук“. Това е екстремното риалити, което преди няколко седмици българката Люси Дяковска спечели в Германия. По света същност то е вариант на „Сървайвър“ с популярни участници. Риалитито е хит в цяла Европа, но у нас не е правено досега. Ако пуснат български вариант със звезди, от bTV ще имат по-добри гаранции за успех срещу очаквания нов сезон на „Биг Брадър“, отколкото ако продължават да залагат на „Фермата“. Най-вероятно ще се търси начин да включат в проекта самата Люси Дяковска като водеща или специален участник. Аграрното риалити на Иван и Андрей окончателно спира.

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 12:48 от diziler

# 484
  • Другата България
Защо “ужас“? Напротив, крайно време е някой да се противопостави на Тупаревската хегемония с нещо различно. Опорочи всичките си формати, този полусезон един читав няма, последният сезон на ИВ също беше с по-нисък рейтинг от предпоследния.

# 485
  • Mediterraneo
Ами за мен е ужас, не ми се гледат "ВИП"- ове.

# 486
  • Другата България
Разбрах причината, но те вече са навсякъде, сама виждаш.
Дори и в ИВ.
Друг е въпросът за какви точно ВИП-ове ще става въпрос, признавам си, че не съм запозната в основи с концепцията на немския формат, който Люси Дяковска спечели.

# 487
Много е интересно да изгледаш дадено предаване, което е било излъчвано преди години, защото можеш да потърсиш информация за това какво се е случило с участниците в него впоследствие. 😊 Говоря и за Сървайвър, и за Къртицата. Сървайвър не го бях гледала, защото бях останала с впечатление, че е по-тясно обвързано със Слави Трифонов, от когото ми беше втръснало, а Къртицата (поради същата причина) заради Иван и Андрей. А и 2013 г. (почти) всяка вечер семейно обикаляхме софийските улици 😁.

Отдавна не съм ви напомняла за:

# 488
Сървайвър не го бях гледала, защото бях останала с впечатление, че е по-тясно обвързано със Слави Трифонов
Е това ме уби...  Слави Трифонов да е имал общо с 1 сезон, но дори и за секунда не са му дали физиономията. А те колко сезона минаха...

# 489
Именно първият сезон ме отказа въобще от формата навремето. Не ми е било нужно да му видя физиономията. Да му чуя гласа, ми беше достатъчно, за да сменя канала. 😉

# 490
Жалко, изпуснала си много. Повечето сезони бяха супер.

# 491
Не съм. 😁 Изгледах си ги сега и наистина са супер. 😉

# 492
  • España
В този сезон определено основните сериали и по трите телевизии са добри за моя вкус ! Приятна изненада за мен е “Алфа” ( нови лица; интересен сценарий , добра игра ) , за “Есента на Демона “ е ясно ….толкова го чаках … “Вина” също .
“Дансинг Старс “ е изключително позитивен ….без излишни подробности; спретнато; красота….
 Обачееее….прави ми впечатление : “Филип до Филип , мила моя майно льо…” ( и в “Алфа” ; и в “Есента на Демона “ ; и във “Вина” , ааааа и един танцуващ Буков за разкош )! 😉

# 493
Предпочитам Алф пред Алфа

# 494
  • Другата България
Ти гледа ли поне първи епизод?

Общи условия

Активация на акаунт