Пъзели 59

• 28 800
  • 774
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Благодаря на vox за дъгата, много ми хареса Simple Smile Сали, Йоана Хепи кой може да го вземе?

# 121
Аз съм Ок да го взема.

# 122
  • Варна
Извън темата. Най-после Озон са си оправили сайта, кеф да ти е да изтриваш от любими. Все отлагах да разчистя, но беше крайно време, защото аха-аха да поръчам отново един пъзел.

# 123
Даа, триенето е подобрено!

Този пъзел ми е от доста отдавна, но явно заради видеото съм го пропуснала
Kitschy Kitchen
500 части
Ravensburger

# 124
  • София
Много благодаря за възможността да наредя Гъбите!!! Прекрасни са!

А този е най-трудният, който сме редили вкъщи последния месец:

# 125
Да покажа и аз два наредени пътуващи (не че не сте ги виждали Joy)

Благодаря на Хепи и Оля за възможността да ги наредя Simple Smile

# 126
  • София
Леле, какме изкушава този вторият, elita Grinning Я кажи на коя марка беше, че да го потърся и евентуално, ако е достатъчно скъп и ненамален, да взема да се откажа и да си запазя нервичките Grinning

# 127
  • София
Леле, какме изкушава този вторият, elita Grinning Я кажи на коя марка беше, че да го потърся и евентуално, ако е достатъчно скъп и ненамален, да взема да се откажа и да си запазя нервичките Grinning
Тони имам го не си казала че искаш труден Simple Smile

# 128
  • София, България
Тони, Клементони е.
А ето, за трудни пъзели при Евето.

# 129
  • София

ToniShu, ето го. Ще ти го дам да го наредиш, ако искаш. Ако ще идвате до пазара на Младост 1, пиши.
https://www.ozone.bg/product/pazel-clementoni-ot-1000-chasti-whirl/

# 130
Аз съм го редила - изглежа по-лесен отколкото е😁

# 131
  • София
На мен хич не ми изглежда лесен, ама ми изглежда красив Joy Ще помисля от кого да го взема назаем по-натам, давам си малко време шанс да се откажа.

# 132
Вземи го - красив е;)

# 133
  • София
На доста от местата не съм била и си пожелавам да ги посетя Blush
Дестинации, Cobble Hill, 1000 части

# 134
На мен даже лесен си ми изглежда, но вероятно е чисто визуално фиаско, защото което съм нарочила за такова после едва го сглобявам. Но поне има ясно изпъкващи цветове, а не като сегашния ми 80% едно и също зелено, което адски ме озорва.

Общи условия

Активация на акаунт