Пъзели 59

• 28 855
  • 774
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Като се почна темата с абстракциите, да споделя виц:
Скрит текст:
Чистачката в Музея за съвременно изкуство всяка сутрин чакала директора, за да го пита: "Шефе, това изкуство ли е, или да го изхвърлям?"
Сори за спама.

# 196

Fine Art Collection, 1000 части
Eurographics

Благодарение на evencee си припомних, колко много харесвам пъзели с нестандартни части. Накрая на реденето и дъщеря ми се включи и тя каза, че тези парченца са много забавни. Simple Smile

Скрит текст:
evencee, слагам ти в кутията малка изненада с изображение на любимата ми картина от колажа. Интересното е, че изненадата ме изненада и мен Smile Попаднах на нея в магазинче за сувенири в най-малкият град на България, където бях наскоро. Надявам се да те усмихна. Hug

# 197
Продавам по-малкия от криминалниге пъзели на Равенсбургер на цена 30 лева. Вместо да поръчам от двата, съм поръчала единия два пъти, затова сега съм с един излишен. Купила съм го за 18 евро без доставката, абсолютно нов е.
Пъзелът е този:
https://www.amazon.de/-/en/Ravensburger-Puzzle-Crime-Pieces-Dete … Caps%2C265&sr=8-4

# 198
  • София, България
Супер беше, отдавна не бях попадала на качествен Гибсънс като едно време.

# 199
Гледах видеото на Карън как се е състезавала с Алехандро и Кристин. Ние това сме го изпуснали, по-късно са изчакали явно като са си тръгнали повечето хора след откриването.
https://www.youtube.com/watch?v=7Mhh2p8tIUQ
Кристин беше много сладка като казва, че като дошла миналата година просто не знаела друг начин за редене на пъзел (когато сортираше и редеше подпряна на една ръка). Но тази година определено беше по-различно. Когато финишира изглеждаше емоционална, но така и не мога да преценя дали беше тъжна, че не е спечелила или развълнувана, че все пак си е задържала второто място и то с минимална разлика. В момента в инстаграма й пише "Still 2nd in the World Jigsaw Puzzle Championship" Smile

Гледам го Алехандро, много е добър с ръцете. Аз като почна да обръщам парчетата те хвърчат навсякъде, той не знам как го прави толкова бързо и прецизно едновременно, златни ръце, така да се каже Joy
Иначе каза, че си отделял рамката на една страна и когато усети, че не му се получава почвал да прави от нея. Аз съм правила нещо подобно без да го обмислям, просто така се е получавало. Може би трябва да пробвам и по този начин.

# 200
Надявам се да те усмихна. Hug
Направи го, още от сега! Благодаря, vox, ти и един дядо ми "украсихте" деня, че висях в поликлиниката с детето сума време, после и на хирург /палеца ѝ беше набрал за втори път/. За щастие всичко мина благополучно, обаче притеснението от снощи до днес ме побърка.

Леле, каква абстракция било това червеното ... нямам толкова въображение. Дори да го редях едва ли щях да забележа.

# 201
  • София, България
Бухти, я кажи, готвите ли се вече за догодина?

Аз започнах Момичето с колелото, тоест извадих рамката и идвам да кажа, че пъзелът е много по-светъл и ярък, отколкото изглежда на снимката.

# 202
Бухти, я кажи, готвите ли се вече за догодина?
Иска ми се Joy Те момичетата се готвят много добре сега на другото състезание Hug

Откровено, не знам кои и дали ще ходим. Нека все пак кажат датите първо.

Пъзелът с колажите от картините е много хубав! Аз имам един малко подобен, който отлежава от доста отдавна, но заради гигантските парчета все не ме блазни да го почна.

# 203
Гледах видеото на Карън как се е състезавала с Алехандро и Кристин. Ние това сме го изпуснали, по-късно са изчакали явно като са си тръгнали повечето хора след откриването.
https://www.youtube.com/watch?v=7Mhh2p8tIUQ
Кристин беше много сладка като казва, че като дошла миналата година просто не знаела друг начин за редене на пъзел (когато сортираше и редеше подпряна на една ръка). Но тази година определено беше по-различно. Когато финишира изглеждаше емоционална, но така и не мога да преценя дали беше тъжна, че не е спечелила или развълнувана, че все пак си е задържала второто място и то с минимална разлика. В момента в инстаграма й пише "Still 2nd in the World Jigsaw Puzzle Championship" Smile

Гледам го Алехандро, много е добър с ръцете. Аз като почна да обръщам парчетата те хвърчат навсякъде, той не знам как го прави толкова бързо и прецизно едновременно, златни ръце, така да се каже Joy
Иначе каза, че си отделял рамката на една страна и когато усети, че не му се получава почвал да прави от нея. Аз съм правила нещо подобно без да го обмислям, просто така се е получавало. Може би трябва да пробвам и по този начин.
E тя Карън повече говореше и гледаше Алехандро, от колкото редеше. А той как ги хващаше по 3-4 парчета едновременно и ги слагаше, не ми стана ясно

# 204
  • гр.София
А къде ще е състезанието догодина?

# 205
А къде ще е състезанието догодина?
На състезанието казаха, че все е там. Там имало условията, подготвена зала и т.н и щяло да е трудно да се премести на друго място.

# 206
Хайде, почвайте тренировките за догодина. Според мен доста хора се запалиха, докато гледаха състезанието миналия месец.
С риск да ви възмутя, този Алехандро ми изглежда на стимуланти. Направи ми впечатление, че като вземе парчето, не поглежда къде го поставя, а направо търси следващото. Чак пък такава координация!
Аз също харесвам нестандартните парчета. Много ми допадат Eurographics

# 207
  • София
С Катето имаме билет за събота следобяд Simple Smile
Поздрави от Люксембург утре ще разказваме как е Simple Smile
На девойките хич не съм разбрала че са поразголени, а на финала в Испания картината на Гоген също едната девойка е поразголени Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 18:13 от евето

# 208
Не е за хора със слаби сърца или на диета

# 209
  • София
Мдааа, вие редите, а аз поръчвам Grinning Дано имам успех с линка, да се изфукам.

Общи условия

Активация на акаунт