Пъзели 59

• 28 829
  • 774
  •   1
Отговори
# 420
Тия мишки не бяха от най-лесният, но са сладурчета 😀. Най-трудна се оказа тентата.

# 421
  • София, България
Тези мишки тръгнаха от мен, аз така и не ги наредих, само като отворих пъзела му стана ясно, че няма да се погодим.
Stensfild, добре дошла за есенно-зимния сезон!

# 422
Бухтичка, този на мен въобще не ми е симпатичен Laughing, за нормално редене може би, но за скоростно си е направо кошмар.
Относно светлината, на мен хич не ми се получава на лампа, а тъмни части на слънце и особено, ако пъзела има лек гланц - никакъв шанс. Та, и аз мисля, че е относително и много си зависи от пъзела.
Видеото на Карън започнах да го гледам тази сутрин и стигнах до там, където обяснява, че кръглите пъзели са били с предварително отрязани лепки на кутията, защото отнема време (и наистина е така) да се махнат. Много умно са го измислили.
Надявам се за следващата година да измислят и нещо за липсващите парчета, защото на равенс това им е слаба страна като цяло. А на състезание е много кофти да имаш липсваща част.

Един дребосък от мен.
Малко части са, но с тези нестандартни кончета малко се поизпотих Relaxed

Magic of the Horses
D-Toys, 239 части

# 423
Тези мишки тръгнаха от мен, аз така и не ги наредих, само като отворих пъзела му стана ясно, че няма да се погодим.
Stensfild, добре дошла за есенно-зимния сезон!

Мона Лиза, ти ми поповдигна самочувствието на пъзелредачка 😊. Аз си мисля, че съм най-бавноредящата от цялата група, а този го редиха 3 дни ( може би по 2-3 часа дневно). За мен това си е личен рекорд и колкото и да съм бавна, досега не съм се отказвала по средата на реденето. Не съм го правила, защото ме е срам да се изправя пред строя и да кажа, че съм се отказала. А вие сте машини на бързото редене 👍

# 424
  • София
Ама то няма най-бавен и най-бърз Simple Smile Зависи от пъзела и от времето, което успяваш да заделиш в момента! Редила съм 1000 части за 3-4 часа, редила съм и пак 1000 части за седмица, а сегашния го мъча вече няколко дни Simple Smile Ай пък всички с титли тука - абе, ей! Stuck Out Tongue

# 425
  • Fairbanks, Alaska
mery_poppins1 и аз давам всичко да редя хилядниците за по 3 дни, но в момента под 5 дни не падам. Сега редя трети пъзел, уж сортирах частите и пак със същото темпо редя. Явно още доста пъзели ще трябва да наредя.

# 426
Бухтичка, току що намерих време да погледна Карън и Плазмодиите. Припомни ми какъв мазаляк беше.

Много исках да минем за финал, не знам как сме се справили честно, въпреки , че помня отчетливо колко настоявах за сортиране, горе долу при същия брой части, но ти беше меко казано категорично НЕ. Joy
Господ ни удари едно рамо.
И после на финала, помниш ли? Scream

# 427
Идвам да се похваля с нова поръчка.
Обещавам Декември месец да показвам всеки ден по един нареден от мен пъзел Simple Smile

# 428
И моите последни придобивки

# 429
  • София
Пу за мен караваните после!

# 430
Тони, и ти си права, но като виждам как купчините не мърдат и ми става някак тъжно 😆.
Мона Лиза, благодаря 😊.
Йоанка, ще ги продавам, само мисля, че Мечо Пух някой го беше заплюл още като го бях показала. Ще разровя из записките и ако не открия нищо ти си човека. За Микитата също не съм сигурна, но ще погледна.

Днес се заинатих и си наредих този.

# 431
Eurographics - The Fell Ponies 1000

Свободен е.

# 432
Един свеж Cobble Hill от мен Blush

# 433
Много хубав Кобъл ❤️
Извадила съм един негов побратим. Да видим кога ще го почна.

# 434
  • София, България
Йоанка, Тони, тези каравани са толкова готини, че съм си ги запазила. Даже мъжът ми се включи да ги реди, аз ги редих преди две години точно по Коледа.
Йоанка, ако не е запазен този сладък Шмидт, моля те да е за мен. Ако е запазен, здраве да е.

Общи условия

Активация на акаунт