Пъзели 59

• 28 831
  • 774
  •   1
Отговори
# 405
  • София
sali ще ти пиша да го взема Simple Smile имам да ти давам и на теб. Днес ще излизам и ще те проверя.

# 406
  • София
Тъкмо исках да кажа, че както съм забила с моя пъзел, хич не е идейно да взема пътуващ (а този специално много ме радва) Simple Smile Днес пък Буба нещо се е лепнала за мен и иска да седи в скута ми постоянно. Не мога да й откажа, защото по разбираеми причини напоследък не получава същото внимание и… гузно ми е. Не че черните парченца ме влекат особено много Simple Smile

# 407
  • Fairbanks, Alaska
Тони, ако оставащите парчета са само тези в кутията, защо не ползваш следния трик-избираш си зона и почваш да налагаш всяко парче, за да видиш кое ще пасне? Аз така постъпих, докато редях пъзела с кучето.

# 408
Благодаря, Еве!💐

Редих го с малко помощ от дъщеря ми. Розовата част беше трудничка, другото си вървеше. Залепих трите парчета от рамката, които бяха фабрично смачкани.

# 409
Paperblanks 1000 части - Красотата на птицата

Vox, много благодаря, че ми даде да го наредя Hug Прекрасен е Heart

# 410
  • София
Natael, то няма какво друго да се направи Simple Smile Просто отнема време и изисква търпение.
Днес сложих мнякое и друго парче, все до другия уикенд ще го завърша.

# 411
Някой редил ли е този пъзел ? Заслужава ли си ?

# 412
  • София
За два дни напредъкът е нищожен, ама и други неща върших, пък и гледам да лежа повечко. Мисля да слагам по някое парченце през седмицата, ще видим дали ще ми се получи.

# 413
  • гр. София
Аз се връщам от една прекрасна екскурзия в Румъния. Преди малко минахме границата.
Vox, много благодаря! Simple Smile Харесвам подправките и особено пъзелите
 с подправки Simple Smile

# 414
След цяла вечност невъзможност за редене на пъзели, поради ангажименти в работата, пътувания, не знам си още какво, да покажа два наредени пъзела. Blush

Пъзел Enjoy от 1000 части - Париж за двама

Пъзел Schmidt от 1000 части - Цъфтеж

Връщам се да чета обстойно темата. Joy

# 415
Colourful Underwater Species
500 части
Ravensburger

Ако може само за момент да обърнем внимание на тези две снимки. Горната направих веднага след състезанието под купола, а долната направих вкъщи при принципно добра светлина. Сега знам, че долния ляв ъгъл е малко по-осветен, но все пак...представете си за каква светлина става въпрос. Аз не знаех, че моят телефон може да прави такива снимки.

Аз само този пъзел не бях купила, изглеждаше ми симпатичен, но просто накрая отпадна Satisfied И разбира се той ни се падна с Весето. Отврат е. Реално май е почти толкова труден колкото стълбите.
Редих го за първи път на състезанието и после исках да го пробвам сама вкъщи.
Като го редих сама и чак към края забелязах едни части с точици ми изникна споменът как Весето ми ги беше бутнала в ръцете много по-рано и ми каза, че са от пипалата на октопода. Тя ми казва, че без мен на финал нямало да отиде, но истината е, че и аз нямаше да отида без нея. Достатъчно различни сме, за да се допълваме HugHeart

# 416
  • София
Бухтич, аз това със светлината не мога да преценя кога е ок и кога не. Ето, със сегашния пъзел хич не ми е удобно като пече слънце, а в облачно време слагам парченца Simple Smile
Stensfild ми е нахаресвала доста постове. Върна ли се, калпазанке, редиш ли?

# 417
Привет, привет! Върнах се и редя със скоростта на костенурка 😁. Влизам да нахаресам наредените от вас и да видя какво ново сте си купили 😊. Скоро ще направя и малко редуциране на кулите вкъщи, защото гаранция има такива, които не искам да еедя вече и ще ги пусна тук. А сега ще покажа скромните ми 2 творения (дори са 1 и половина, защото единия си стоеше нареден до половината цяло лято)

# 418

Stensfild, супер са, ще ги продаваш ли?

# 419
В унисон с моята снимка може да видите и самото състезание накратко във второто видео на Карън:

Обхваща три полуфинала - двойки, индивидуални и отбори, но е много дълго и съм гледала само началото. Но отново се изумих с всички тези бързи хора в нашата група как сме успели с Весето.

Общи условия

Активация на акаунт