Пъзели 59

• 28 832
  • 774
  •   1
Отговори
# 390
  • София
А аз се отплеснах да чистя в нас и изтървах реденето и ме е много яд.

# 391
Аз пък го проспах Simple Smile Станах в 7:00, заведох каката на курс, прибрах се и легнах и се събуди ще в 12:30. Добре, че мъжа отиде да я вземе.
Ето една кока кола от мен.

# 392
NalSi, аз мога да го взема, прати ми го.

Аз успях да погледам състезателките от средата, много равностойни. Двете го редиха различно, Бухтичка от рамката, морето и къщата, Аделка от хоризонта навън, и ако си беше сортирала небето и водата щеше да е първа Stuck Out Tongue Winking Eye
От гледане си поизгорих чушките, но не фатално.

Замък и слънце Paul Klee 1000 Eurographics

Благодаря, anp. Heart
Красота, пък и значително по лесен отколкото ми се струваше.
Весе, прецени тогава, дали си струва да го делиш.
Аз да се оплача. Реве ми се. Снощи завърших един пъзел. Сутринта реших да го снимам. Вдигнах покриващия картон с такъв замах, че обърнах килимчето Sad Sad Sad

# 393
  • София
апр, аз бих могла да ти направя компания със снимката, ама ако се наложи, ще е утре. Днес така се намъчих с мойта чернотия че ММ ми предложи да снимам пъзела недовършен, пък той да го оправи на Фотошопа Joy

# 394
Благодаря Тони! Аз не съм в София и точно от бързане да заминем обърнах пъзела. Вече го водех готов и от зор да се изфукам. Утре вечер, живот и здраве, ще възстановявам. Гледах да не размествам много, много

# 395
  • София
Не знам какво успях да кажа преди малко, но имах предвид, че и аз като нищо утре ще покажа снимка на незавършен пъзел и ще се предам Simple Smile Но първо ще се помъча ощ емалко и евентуално ще искам помощ от ММ. Ти че ще си го поправиш пъзела, хич не се и съмнявам!

# 396
Бухтич, ти върна ли се в България, да се организираме да ти върна пъзелите?

# 397
Не знам какво успях да кажа преди малко, но имах предвид, че и аз като нищо утре ще покажа снимка на незавършен пъзел и ще се предам Simple Smile Но първо ще се помъча ощ емалко и евентуално ще искам помощ от ММ. Ти че ще си го поправиш пъзела, хич не се и съмнявам!

Хахаха. Реших, че от хормоните си се бъгнала и ти се редят листа, нестандртни парчета

# 398
  • София
Хахахах, за такива висоти има още време нататък, засега съм просто оглупяла като дърводелски метър Grinning И решавам, че мога да редя чернотия... Ама, в моя случай, пак е по-добре от клони и треви Wink

# 399
Днес съм в стихията си. Страхотен Huadada.

# 400
Бухтич, ти върна ли се в България, да се организираме да ти върна пъзелите?
Аз за връщането се върнах. Но за съжаление другата седмица не знам дали изобщо ще стигне до офиса.

Вчера в инстаграм засякох, че щяло да има състезание в Италия. Викам си ще гледам, но както винаги заспах Joy На сутринта станах и си го пуснах, оказа се, че състезанието е онлайн и бяха 10-тина човека. Даже не разбрах кога е почнало, толкова лежерно отваряха и редяха Smile Бяха май повече на приказка седнали, но аз като не им разбирам не ми беше особено интересно. Нямам идея за колко го наредиха и даже не съм сигурна какво точно редиха, видя ми се 500 части на Арт. А, сякаш беше този - https://www.puzzlemania.eu/dream-street-500-pieces-artpuzzle

# 401
Аз да се похваля, че вчера ми пристигна градиента от озон, но чак тази сутрин ми остана време да го отворя и да си търся липсващата част. Бях се подготвила за дълго обръщане на части, но още с разкъсването на плика парченцето си се показа и даже идеално си пасна на мястото. Та, много съм доволна от развоя на събитията. Relaxed

Бухтичка, този Арт съм го редила, пълна трагедия е и то най-вече заради качеството. Никога не бих участвала в състезание с пъзели на тази марка, много отдавна ми е в черния списък.

Йоанка, страхотен е този на Huadada .

ToniShu, като си говорим за черно, ей тези 1500 мини части ми взеха здравето в началото на годината.

# 402

Assorted Spices, 1000 части
Educa

Благодаря на Olia T. Супер релаксиращ пъзел. Вчера редих докато не го свърших.
Скрит текст:
Оля, забелязала съм любовта ти към подправките и реших да ти направя тези стикери.

Отпечатах ги на самозалепващо, водоустойчиво фолио, така че ако ти харесат да можеш да ги ползваш. Hug
След мен в списъка е krem4et0. Ако има възможност да го вземе да ми пише на лични адрес.

# 403
  • София
Готово е момичето с колелото, благодаря на Мона Лиза. Върви ми на хубави пъзели напоследък - и тази девойка е много забавна, супер лесно се нареди. Голямо удоволствие - тази къщичка, пък - онази, покривче, рокличка и той взе, че свърши.
Желаещи да го вземат? Йоана, Тони, Еве и останалите в редичката?

# 404
Бухтичка , няма проблем , когато имаш възможност и свободно време , моля те пиши ми , за да ти го върна , че се чувствам съвестна и гузна така , а не искам да ми се лепят лоши етикети Simple Smile

Благодаря да удоволствието и доверието още веднъж ❣

Общи условия

Активация на акаунт