Пъзели 59

• 28 837
  • 774
  •   1
Отговори
# 375
Весе, показвайки наистина етапи, и за мен ще бъде интересно.
Спомням си, че едната фасада на детската ми градина беше направена с мозайка и от тогава все гледам подобни творения със страхопочитание.

# 376
Благодаря за хубавите думи на всички.
Мона Лиза знае какво говори, скоростното редене наистина помага, защото момичето много се зарадва как и наредих сивия детайл за 4 часа Innocent

# 377
Ауууу, мозайката е наистина жестока! Поздравления за начинанието, хич не изглежда лесно, но пък крайният резултат ще е прекрасен.

От мен едни бурканчета на Springbok. Отдавна не бях редила пъзел на тази марка и бях забравила колко им е брутално стегната сглобката. Направо трицепси направих докато щраквах парченцата и през цялото време си мислех как за Бога ще го развалям Flushed
Хич не съм фен на големите парчета, но този беше як за редене... като изключим сглобката Laughing

# 378
Г-жа Шантал, благодаря Hug Бътърфлай може да се пробва с тази жена от фб Smiley Аз не търся, защото просто нямам желание. Чакам да видя моята съотборничка дали ще може, ако не...тогава ще му мисля.

Аз напомням за нашето редене с adelka днес от 11, ето го пак линка да не ровите - https://msngr.com/lzvhwkkuiepf

Иии, има вече картина за 13,5-хилядника на Трефл с Дисни, ретро постери ще са

Линк за по-голяма - https://www.hobbyshop-mona.de/out/pictures/master/product/1/mini … a_13500_wieko.png

Линк за по-голяма - https://www.hobbyshop-mona.de/out/pictures/master/product/2/mini … lka_bok_13500.png
А, сега като се вгледах май всеки сегмент е с отделен филм - Мики Маус, Алиса, Пинокио, Дъмбо, Бамби, Пепеляшка, Питър Пан, Спящата красавица, Мечо Пух.

# 379
  • София
Жесток е!

# 380
Бухтичка, този от къде се появи ? Flushed  Мноооого е як.

Преди няколко дни си заръчах този на дядо Коледа, но за два няма да се разберем Smile

# 381
А този твоя мислиш ли да го продаваш после Smile
Че и на него съм му хвърлила око, много ме кефят малките парченца.

Диснито е чисто нов, след около месец ще е в продажба. Тук сигурно догодина. Аз за Трефл си чакам от озон, не си струва от чужбина смятам.

# 382
  • Русе
От мен нещо извън сезона.Много приятен ретро колаж на Лори Шори
Suns Out-300 XXL части,крайния резултат е размер на 1000ч.

# 383

The Art of The Cheeseboard, 1000 части
Galison

Това са петте отделни пъзела, които са част от общия.

Много приятен за редене пъзел. А пък, ако някой ми сервира такава дъска с мезета, с удоволствие бих изпила чаша вино, въпреки че не пия алкохол. Simple Smile

# 384
Айде да докладвам. При "небивал интерес" премина първото ни редене с adelka Satisfied
Казвам първото, защото имаме още два вида еднакви пъзели и по-нататък може и с тях да се пробваме Grinning

След цялото убеждаване от нейна страна, че тя няма как да ме бие в крайна сметка финишира 1-2 минути след мен Grinning Оказа се, че сме били доста равностойни. Аз лично нямах идея накъде е тя докато редях, не беше удобно дори да се опитам да хвърля един поглед, но успях да хвърля поглед на часовника и като видях, че е 12:03 се разбързах, че моите трябваше да се прибират Joy

Living the Present
500 части
Clementoni

1:01:50 за мен

# 385
Поздравления и на двете! Относно интереса, аз съжалявам, че изпуснах, нямах възможност да ви гледам, а ми беше интересно.

Да се оплача от ММ, получих изказването, че той всеки път искал да реди с мен, но аз съм редяла без него и нямал възможност да се включи. А аз точно съм извадила един нов пъзел да започвам, но нямам време да си сортирам частите (аз така редя, винаги сортирам). Диалогът беше:
- Добре, ето ти този пъзел, започни ти със сортирането, че аз нямам време сега.
- А, не, аз искам да редя, а не да сортирам. Grinning

И за друго ми иде да го удуша някой път, идва накрая, когато са останали само 20 парчета и ми е най-големият кеф да ги наредя последно по местата им, и чак тогава се включва да "помага".

Обичам го, обаче трябваше да си излея мъката някъде, разчитам, че вие тук ще ме разбретете Sweat Smile

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 13:22 от Ghibli

# 386
Много яко беше реденето с Бухтичка и определено ще повторим.
Аз толкова не можах да повярвям, че свърших само 2 мин след нея (очаквах над 20), че ако не беше таймера все още нямаше да вярвам Laughing
И само да вметна, хич не е от най-лесните този пъзел, особено синята част на водата за мен .
Та, моето време е : 1:03:17
Снимка няма да приложа, защото от вълнение развалих пъзела и забравих да го снимам Stuck Out Tongue

# 387
И аз нямах възможност да ви гледам, въпреки че ми се искаше. Надявам се следващия път да успея.

Наредих пътуващия колаж на Eurographics. Не помня кой го пусна, но много благодаря. Много ми хареса.
Хепи, Еве, Весе, коя от вас може бе да го вземе?

# 388
NalSi, аз мога да го взема, прати ми го.

Аз успях да погледам състезателките от средата, много равностойни. Двете го редиха различно, Бухтичка от рамката, морето и къщата, Аделка от хоризонта навън, и ако си беше сортирала небето и водата щеше да е първа Stuck Out Tongue Winking Eye
От гледане си поизгорих чушките, но не фатално.

Замък и слънце Paul Klee 1000 Eurographics

Благодаря, anp. Heart
Красота, пък и значително по лесен отколкото ми се струваше.

# 389
  • София
Аз се оправдавам с хубавото време, но пък видях и Сали както винаги изключително приятно, дори и за набързо Simple Smile

Довърших този Равенс, благодарение на Мимок

Весе,  изключителна както винаги Heart Hug
Ghibli, и моята половинка понякога ме дразни така, най-често обаче като избира следващия пъзел, който да редим заедно, а той не слага и едно парче....

Общи условия

Активация на акаунт