Пъзели 59

• 28 843
  • 774
  •   1
Отговори
# 360
Някои знаят, някои не, започнах магистратура Мозайка, и да се похваля, вижте какъв пъзел редя в момента Stuck Out Tongue Winking Eye

Това е обратната страна.

Пауна при кой ще отиде, Еве, Сали, Мона Лиза или anp?

# 361
Весе, нямам думи да изразя възхищението си, страхотно ❤

# 362
Ооо Весе, със страхотно начинание си се захванала. Благородно ти завиждам. Heart Eyes
Аз си отвисях днес цял ден на една конференция. Сега и официална вечеря ще има, та снимките на мулти-пъзела остават за утре.

# 363
Весе, Хепито се опитва да ми даде един пътуващ пъзел + двата твои, които са в мен. Може би паунът да иде при друг на този етап

# 364
  • София
Пауна съм го редила

# 365
  • София
Весе, супер се получава. Този участък за колко време го нареди?
Ако няма кой да вземе пауна, ще го взема аз, но първо ще  довърша момичето с колелото,който редя.

# 366
Уаау, страхотно начинание! Успех!
От мен Мини и Мики Маус.

# 367
Весе, страхотно е! Покажи результат задължително!

# 368
  • София
Весе, супер се получава. Този участък за колко време го нареди?
Ако няма кой да вземе пауна, ще го взема аз, но първо ще  довърша момичето с колелото,който редя.
В мен имаш една торба и пъзели от предното събиране. Ще те проверя да ти ги дам, но започнах работа и ми е по-трудно излизането.

# 369
  • София
Ейй, прецакани сме значи... край с иди ми, Еве, дойди ми Cry Аз ти казах да туриш една такса и да те цаним форумен куриер... нямаше да се налага да почваш друга работа.

# 370
Весе, много антично ти изглежда мозайката на този етап. Показвай етапи, че ли е любопитно да видя основното изображение

# 371
Здравейте отново !
Някоя от Стара Загора / Варна дали си търси другарче за Пъзелмания ?

# 372
Аз тъкмо идвах с намигване към Бухтичка, която си търсеше(може и да съм се разсеяла и да си намерила вече другарче)

# 373
Аааа, тази мозайка не е по мой проект, тепърва ще правя моята композиция, тук съм само чирак, уча се и помагам на колежка, милата трябва да завърши до февруари. А размера е монументален 2.50 метра на 1.20м., а камъчетата са с размер 1 см и надолу, тоест към 25 000 плюс. Joy
Но етапи ще показвам.

# 374
  • София, България
Весе, дълбоко съм впечатлена, супер яко е!
Тези състезания за време ще ти влязат в работа при твоята мозайка. Ще я начаткаш триметровката за нула време.

Общи условия

Активация на акаунт