Пъзели 59

• 28 850
  • 774
  •   1
Отговори
# 345
Е, остава ми да се надявам, че ще ми обърнат внимание и ще ми съдействат, но дълбоко се съмнявам.
Е защо да не ти обърнат внимание, Равенсбургер са немска фирма, не българска Smiling Imp Досега не съм чула някой да се е оплакал от общуване с тях.

Веднъж съм писала до Едука, отговориха ми, макар и след известно чакане.

# 346
По принцип не изпращат липсващи парчета (освен от огромните пъзели). Но има голям шанс да й пратят нов пъзел.
А за закона за първи път го чувам, нямам идея.

И най-сетне стигнах да покажа този Smile Големи благодарности на vox Hug Много е красив, но си беше труден, точно както и очаквах.

Пролет
1000 части
Black Sea Puzzles

# 347
Ето това ми отговориха от озон:

А преди малко получих следното съобщение от Равенс:

Прехвърлили са казуса към Комсед, които са им официалния представител за България. Flushed

# 348
  • София
Аз забравих да покажа какво наредих вчера. Супер увлекателно беше дотук, много яко усещане от парченцата (плътни, матови, отличими). Обаче за днес какво остава на вашата мила да реди - чернотииииия Simple Smile Рамката само я видях, че е цялата черна и я отделих в един сортер, да я мъча най-накрая Grinning Хубавото е, че досега не съм засякла парченце, което да влиза на грешното място, та сигурно и рамката ще оправя все някак.

# 349
  • София, България
Тони, аз бих го счела за нареден. Joy

# 350
  • София
Тони много е готин.
Аз не помня дали показвах последното наредено и да благодаря

Веднъж имах липса на Равенсбургер закупен от Германия, писах им и не отговориха и така си остана.

# 351
  • Русе
Adelka,супер неприятна ситуация. Sad Аз си мислех,че Озон заменят без значение от марката,стига да има наличен.Мисля,че Тони е права за закона.Някой във фейсбук групите се беше похвалил,че от Равенс са му заменили пъзела с нов,нямат практика да изпращат части и комуникацията е била много бърза. Интересно ми е от Комсед какво ще ти отговорят.
Тони,то не останало Smiley.Това в кутиите изглежда само черно. Май ще е добре да ми го разделиш в два плика,стресна ме гледката Simple Smile

# 352
Зори, и аз така си мислех, въпреки че този ми е първи с фабрична липса закупен оттам, но пък съм чела мнения, че веднага реагират и са коректни в това отношение. За това и много се изненадах на отговора им.
От Комсед ми писаха, че нищо не могат да направят, защото пъзелът не бил закупен от техен магазин Triumph и да си се свържа с търговеца. Яко прехвърляне на топката.
Мона Лиза, ToniShu, благодаря, че ме светнахте за този закон. Simple Smile
Звъннах на Озон и леко им го споменах без да съм груба и днес ще ми пратят нов пъзел, за да си издиря липсващата част. Relaxed

ToniShu, този и мен ме чака от доста време, но все не мога да стигна до него. Сега като го видях си спомних как беше любов от пръв поглед и май скоро ще се реди Smile Благодаря за отзивите за марката. До сега не съм редила техен и леко ме притесняваше качеството, особено за черната част.

# 353
Както винаги, времето прекарано с Coblle Hill бе много приятно!
Vintage Tins, 1000

# 354
  • София, България
Neita, прекрасен Кобъл, аз много го гледах по едно време в озон, но ми се стори ужасно труден, с много червено и не се престраших.
Аз наредих едно малко пъзелче с Хари Потър ( снимка ще покажа по-късно) и сега отворих един Равенсбургер, които май ще се окаже много хубав.

https://i.pinimg.com/originals/d9/b3/8c/d9b38c03d0fecc7055cbc7df5f32beaa.jpg

# 355
  • София
В унисон с времето, което най-накрая се засрами и се пооправи, една бърза, лесна и весела  дъга. Благодаря на vox.
Хепи, ще я вземеш ли?

# 356
  • Варна
Аз си поръчах някои неща... Особено първия и последния от много време ги гледам и ги искам Simple Smile

# 357
Аз си поръчах някои неща... Особено първия и последния от много време ги гледам

Е първият и последният са много хубави наистина. И аз ги заглеждах, но не мога. Пълна съм с пъзели

# 358
  • София
Sali, с удоволствие. Ще ти пиша да се разберем Simple Smile

# 359
  • София
Хайче, айде покажи го този първия, че всеки (ама всеки) път като отворя Озон го гледам и все ми се струва, че ще е труден с тези еднотипни цветове... Simple Smile
Зори, определено по-добре разделен. Днес съм сложила 4-5 парченца, но и нямаше кога да редя, та за 30 мин толкова (ама бяха заделени от вчера, имаха поне нещо освен черно по тях).
Аделка, черните парчета биха могли и по-отличими да ги направят, на Шмидт съм редила по-приятни нощни небета. Ама че е красив - и питаш!

Общи условия

Активация на акаунт