Ето я Нора и нейните приятели морските свинчета

Аз ги бях виждала преди тези чайове, но като цяло пия чай само като съм болна и не им бях обръщала внимание. Напоследък на работа обаче почнах да пия по-често, убива ми чувството за глад понякога
И един ден бам, появи се в офиса някакво такова йоги, което ми завъртя главата с аромата на канела
Купих си 3 кутии с различни и ги тествам сега. Та ми се стори много готин вариант и този календар. И после прочетох, че ти всъщност за децата ще вземеш
Аз моето една обикновена лайка не мога да го накарам да изпие вкъщи 
Баща ми пие много чай, прави ни и домашен с различни билки и всички пием с голямо удоволствие. Лятото като студен чай, зимата топъл.

Сега прилежно съм го разделила на 6 части, така че другия път да му се насладя повече...
Двата на Едука вече са при мен и ги реди детето. В Габиели чакам два. Клементони ще пускат два, един от 1000 много симпатичен и един малък, май 100 беше. Равенсбурегр и те ще пускат още, поне 3 видях - 100, 300 и...един във форма, не знам колко части, но е детски.
Аз ги бях виждала преди тези чайове, но като цяло пия чай само като съм болна и не им бях обръщала внимание. Напоследък на работа обаче почнах да пия по-често, убива ми чувството за глад понякога
И един ден бам, появи се в офиса някакво такова йоги, което ми завъртя главата с аромата на канела
Купих си 3 кутии с различни и ги тествам сега. Та ми се стори много готин вариант и този календар. И после прочетох, че ти всъщност за децата ще вземеш
Аз моето една обикновена лайка не мога да го накарам да изпие вкъщи