Пъзели 59

• 28 316
  • 774
  •   1
Отговори
# 540
  • гр. София

Ето я Нора и нейните приятели морските свинчета

# 541
  • Fairbanks, Alaska
Днес имах доста перипетии с 2 пъзела. Успях да намеря пъзелът с мишлето на Adelka, но пък сайта не пожела да приеме картата ми. Поне час го мъчих и нищо не стана. И през Пей Пал пробвах и пак нищо. После в немския Амазон пуснах поръчка за пъзела с Пипи. Всичко мина добре и само 5 минути след като дръпнаха парите, ми блокираха профила и поръчката. Имало прекалено много активност с моята карта. Пращай документи, за да докажеш, че си ти. Разбира се сега не бързат да отблокират профила. Мрън.
Дано само да не се отрази и на поръчката от американския Амазон, макар че тя е вече в София, а може и да е пристигнала.

Обновявам информацията-освободиха акаунта в Амазон.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 22:04 от Natael-1485

# 542
  • гр. София
Gibson's имат страхотна поредица  пъзели Book club, мисля че са четири Шерлок Холмс, Чарлз Дикенс, Готически новели и Джейн Остин, но нито един от пъзелите го няма в Озон,
 Има и пъзел за коронацията на Краля. Дали някога ще се появят в България.

# 543
Аз съм много доволна от Trefl Prime. Disney 9000 редих и още един 1000 техен, супер качество. След тях бях леко разочарована от Bluebird. Виждам, че е от Полша направен и не ми се стори нещо особено. На Schmidt ми харесва дебелината, големината на парчетата и това, че мога да премествам големи части от наредения пъзел заради стегнатата сглобка, само ако не трябваше после да ги развалям, щеше да е супер. От Eurographics, Cobble Hill и Ravensburger съм доволна, от Grafika не съм.

# 544
Като говорите за мини части, за мен този пъзел е с такива и беше истински кошмар. Единственият който съм редила от начало до край със супер нежелание.
https://www.ozone.bg/product/pazel-master-pieces-ot-1000-chasti- … nbow-flow-1000pc/
Скрит текст:

Най-накрая Озон заредиха коледния календар на Yogi Tеа.
https://www.ozone.bg/product/koleden-advent-kalendar-yogi-tea-24-paketcheta/
Взех два за децата, допълних поръчката с една книга за дъщеря ми и този пъзел на безценица, тъкмо да пробвам марката.
https://www.ozone.bg/product/pazel-dixit-ot-1000-chasti-red-mishmash/

# 545
Adelka, много благодаря, много ми хареса. Не е перфектно качество, залепих няколко парченца, но не е и най-лошо.

# 546
Много красиви цветове има този пъзел Heart Eyes

Оля, ако са стари и досега не са ги заредили....може и да не дойдат.

vox, за календара с чайовете
Скрит текст:
благодаря, че каза, метнах си го в количката, не знаех, че има такъв Smiley Аз ги бях виждала преди тези чайове, но като цяло пия чай само като съм болна и не им бях обръщала внимание. Напоследък на работа обаче почнах да пия по-често, убива ми чувството за глад понякога Smile И един ден бам, появи се в офиса някакво такова йоги, което ми завъртя главата с аромата на канела Satisfied Купих си 3 кутии с различни и ги тествам сега. Та ми се стори много готин вариант и този календар. И после прочетох, че ти всъщност за децата ще вземеш Satisfied Аз моето една обикновена лайка не мога да го накарам да изпие вкъщи Joy

# 547
Бухтичка, при нас е родова традиция Simple Smile Баща ми пие много чай, прави ни и домашен с различни билки и всички пием с голямо удоволствие. Лятото като студен чай, зимата топъл.

# 548
Йоанка, радвам се, че ти е харесал.
Определено не е най-лошото качество, което съм редила, но понеже доста на Клементони са минали през мен и на такъв не бях попадала и за това се шокирах толкова. Имай предвид, че и аз лепих поне над 10 парченца, но явно съм пропуснала няколко. Иначе наистина цветовете са страхотни и много леко се реди.

Споменахте за бурканчета, капачки, бутилчици. Голям кеф ми е на мен да редя подобни, въпреки че по принцип никак не обичам да гледам кутията докато редя, а при този тип пъзели няма вариант.
Та, ето един много бърз White Mountain и въпреки, че не съм фен на едрите парчета, марката ми е много любима.

# 549
Оо, бутилчици, ето още един който ме поозори:

2000. Заблуди ме, че ще е по-лесен, а понеже са бири и ме разсейваше постоянно - само ми се пиеше бира Wink Сега прилежно съм го разделила на 6 части, така че другия път да му се насладя повече...

# 550
  • София, България
Страхотен е, жалко че е 2000 части. На коя марка е?

# 551
Едука. А на всичкото отгоре е и панорамен, така че си иска много място...

# 552
Като говорите за мини части, за мен този пъзел е с такива и беше истински кошмар. Единственият който съм редила от начало до край със супер нежелание.
https://www.ozone.bg/product/pazel-master-pieces-ot-1000-chasti- … nbow-flow-1000pc/
Ее, той този се бори за най-малките части на света, те са наистина твърде миниатюрни и си е малко зор реденето. А твоят е и с доста трдна картинка.
Шмида според мен ще е като 9К на Трефл.

Ох, от никкави пъзели със Стич накрая ще се сдобием със 100 Joy Двата на Едука вече са при мен и ги реди детето. В Габиели чакам два. Клементони ще пускат два, един от 1000 много симпатичен и един малък, май 100 беше. Равенсбурегр и те ще пускат още, поне 3 видях - 100, 300 и...един във форма, не знам колко части, но е детски.

Бирите е огромен, то си личи и от килимчето, но е много яко да си ги разделиш така ред по ред Smile

# 553
  • София

vox, за календара с чайовете
Скрит текст:
благодаря, че каза, метнах си го в количката, не знаех, че има такъв Smiley Аз ги бях виждала преди тези чайове, но като цяло пия чай само като съм болна и не им бях обръщала внимание. Напоследък на работа обаче почнах да пия по-често, убива ми чувството за глад понякога Smile И един ден бам, появи се в офиса някакво такова йоги, което ми завъртя главата с аромата на канела Satisfied Купих си 3 кутии с различни и ги тествам сега. Та ми се стори много готин вариант и този календар. И после прочетох, че ти всъщност за децата ще вземеш Satisfied Аз моето една обикновена лайка не мога да го накарам да изпие вкъщи Joy

В ДМ също пускат адвент с 24 чая, към 6-7 лв. беше предишните две години. Кутията е малка обаче, правоъгълна.

# 554
  • София
Хайде и при мен за първи път Озон ми доставиха съсипани кутии на пъзели. В поръчката имах две енциклопедии /тухли четворки/ сложени най-горе, естествено най горнат кутия на пъзел съсипана. Най-долу в кашона сложена една химикалка която пък се беше вдлъбнала в най долната кутия. Предложиха ми 5 лв за двете и отказах, ще чакам да ги заменят. Ако бяха предложили по 5 лв за всяка, нямаше да ги разкарвам.

Общи условия

Активация на акаунт