Пъзели 59

• 28 311
  • 774
  •   1
Отговори
# 555
Аз като не мога с пъзел, ще се включа по темата за чая-миналата година купих такъв календар за мъжа ми, който е любител на чайовете, естествено помагаха му с отварянето..освен всИчко друго е много готино допълнение към украсата.

# 556
Като говорите за мини части, за мен този пъзел е с такива и беше истински кошмар. Единственият който съм редила от начало до край със супер нежелание.
https://www.ozone.bg/product/pazel-master-pieces-ot-1000-chasti- … nbow-flow-1000pc/
Ее, той този се бори за най-малките части на света, те са наистина твърде миниатюрни и си е малко зор реденето. А твоят е и с доста трдна картинка.
Шмида според мен ще е като 9К на Трефл.
Така де, след него вече нищо друго не ми е мини Grin

Току-що в местния ТМаркет ме изкуши този магнитен пъзел. Имаше още един вид, с Вълкът и седемте козлета.
Скрит текст:

# 557
Аз подължавам с отборните пъзели

L'isola di Burano
1000 части
Ravensburger

Не ми е фаворит, но определено се редеше леко и приятно.

# 558
Някой случайно да има този коледен Гибсън?

https://www.ozone.bg/product/pazel-gibsons-ot-1000-chasti-christmas-spirit/

Изпуснах последната бройка... Sad

# 559
  • гр. София
Има ли други желаещи да редят подправките на Едука? Кремчето е последна и има готовност да ми го върне, но ако има други желаещи да казват Simple Smile

Някой получавал ли е доставка със Sameday? Какво ще кажете за тях?

# 560
Сбъркали са си името, само това мога да кажа за тях.

# 561
  • София
Olia T, редовно получавам от тях поръчките си от Емаг. От 10-15 поръчки до сега имах само една доста зле. Бяха два пъзела и буквално и на двата липсваше част от кутииите в единия ъгъл. Но от Емаг пратиха да си ги вземат и ми възстановиха цялата сума.

# 562
  • гр. София
Аз веднъж поръчах от Emag, но беше до кутия  и там нямаше проблем. Пратиха ми кода и всичко беше ок. Интересува ме, дали някой е ползвал за получаване на по-голям пакет, общувал е с техни куриери и т.н.
Някои от пъзелите на Gibson's ги има в puzzlemania и там ми дава да избера Еконт, Спиди и Sameday, като последната е най-изгодна. Въпросът е колко е надеждна Simple Smile

# 563
  • София
Оле, чакай и аз да видя, евентуално да делим доставка с по-познат  куриер?

Веднага взимам този и плащам половината доставка или цялата. Ама дали ти се чака 14 дни... то за толкова и с GGBG от Англия ще го докараме Grinning
https://www.puzzlemania.bg/book-club-sherlock-holmes-1000-pieces-gibsons

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 15:57 от ToniShu

# 564
  • гр. София
И аз го искам този.Точно от тази серия е Simple Smile

# 565
Ееех, точно моя го няма. Нищо...

# 566
  • София
Има 4 пъзела от Book club, видя ли ги всички?

# 567
  • гр. София
Те са 4, но най-новият за Джейн Остин го няма в puzelmania.

# 568
  • Свищов
И аз да попитам дали някой иска подправките. Ако има желаещ да ми пише.

# 569
  • София
Оле, ама ще поръчваме ли? Аз никога не съм купувлаа от там, не знам дали има специфики при поъчките, та на теб се надявам.

Общи условия

Активация на акаунт