Пъзели 59

• 28 305
  • 774
  •   1
Отговори
# 570
  • гр. София
Ако ще поръчваме, ще бъде втората ми поръчка. Доставката е на килограм. Цените са се покачили.

# 571
Отворих един отдавна купен пъзел и за първи път ми се случва да има ужасно много недоизказани парчета. Чудя се дали да го започвам с един скалпел в ръка и да изрязвам всяко трето парче или да затварям кутията и да отлежава за времена, когато няма да имам нищо за редене ( да не вярваш 😉)

# 572
mery_poppins1, явно цялата партида е била такава. Сега погледнах, аз съм го редила преди три години и помня, че беше много красив, но имаше цели пасажи неразделени части. Аз така ги оставих, нямах нерви да ги разделям така че да не нараня парченцата.
Скрит текст:

# 573
mery_poppins1, явно цялата партида е била такава. Сега погледнах, аз съм го редила преди три години и помня, че беше много красив, но имаше цели пасажи неразделени части. Аз така ги оставих, нямах нерви да ги разделям така че да не нараня парченцата.
Скрит текст:

Точно така са и моите, крайните с още 3-4 залепени към тях.
Иначе картинката много я харесвам

# 574
Поне е бързо реденето, с един удар слагаш пет парченца Satisfied

# 575
Cherry pazzi, 1000 части 🌹

# 576
Cobble Hill, 1000
50 States Quilt Blocks

Много любим ми стана този пъзел! Heart
Изображението е на шевици върху завивки. Взето е от списание, на което домакините от различни щати са пращали творенията си за съответната рубрика, началото на миналия век. Беше ми интересно дали ще видя сходни или наченки на нашите шевици. Вместо това, установих често повтарящ се елемент - звездички. По-често под формата на петолъчка, някъде просто точици от звездното небе, но си присъстват в шевиците на поне половината щати Simple Smile
Много харесвам колажите на Кобъл! Heart Eyes Предстоят ми керамичната посуда и покривките, направо предвкусвам удоволствието! Blush

# 577
Здравейте! Някой в София ще прави ли поръчка от Озон? Легнал ми е на сърцето един порядъчно намален в момента пъзел

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 11:57 от anp

# 578
Ах, този Чери откога го дебна. Hot Summer, ще си го задържаш ли?

# 579
Обещан е на Зори. Няма ли го в Озон?
Аз съм го купувала преди почти година, но все изчакваше.

# 580
  • София
Здравейте! Някой в София ще прави ли поръчка от Озон? Легнал ми е на сърцето един порядъчно намален в момента пъзел
Вчера пуснах поръчка, ако изпадне нещо друго за поръчване ще пиша.

# 581
  • Русе
Ах, този Чери откога го дебна. Hot Summer, ще си го задържаш ли?
Много да го отстъпя,щом е толкова желан 🤗

# 582
Много да го отстъпя,щом е толкова желан 🤗
Щом си имате уговорка няма да се намесвам. После ако решиш да го освободиш, насреща съм.
Иначе си го има в сайта, но все седи 20 лв. и го чакам уж да помръдне по-надолу, ама не ще.

# 583
Вчера пуснах поръчка, ако изпадне нещо друго за поръчване ще пиша.
Разбрах, че са открили магазин на Озон в мол Сердика. След работа ще отскоча на проверка (на 3 минути ми е) и ще ви кажа как стои въпросът с пазаруването от там

# 584
Хайде успяхме да направим първата крачка, пък ще видим докъде ще стигнем Grinning Със специални благодарности на white duckling, която ни намери това местенце, макар и да не успя да дойде днес. Ще видим дали ще останем там, но може би ще се оглеждаме и за друго, ако се намери случайно. Тук повече от хилядарка надали ще се получи да редим.
Та днес бяхме с florida и elfi + младежкия отбор, на мен ми беше много хубаво и се прибрах толкова заредена, а даже и с един неочакван пъзел Smile
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт