Пъзели 59

• 28 731
  • 774
  •   1
Отговори
# 660
  • Fairbanks, Alaska
За нас пъзелите са както дрогата за наркозависимите. Трябва да слагат надписи и на пъзелите, че пристрастяването към тях е вредно за джоба. Аз не мирясах, докато не поръчах пъзела с мишлето на Adelka и Пипи. Мишлето от английски сайт, като поръчката я направи самия доставчик, а Пипи от немския амазон.

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 12:56 от Natael-1485

# 661
  • София
Black sea 1000. Мислех тези дни да проконтролирам  адаптацията на Фрося и Луиза, но техният събрат от пъзела ми взе здравето и скоро няма да стъпя в зоопарк Joy За успокоение и по повод Деня на будителите с внучката спретнахме нещо по-леко и здравословно.

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 13:36 от sali

# 662
  • София
Един приятен Шмидт от мен Simple Smile

# 663
Аз се завърнах от провинцията. Големи красоти сте показали, и на мен много ми се реди. Мисля да отворя нещо в най-скоро време.

# 664
  • София
Най-бързо нареденият ми пъзел. Уникален, незнам дали така бързо се получи, защото обожавам Black sea lite.
Крепостта Баба Вида, Black sea, 1000 части

# 665
  • София
Днешния ден не е свършил, аз вече имам три готови пъзела

# 666
  • гр. София
Тони, страхотни са тези подправки Simple Smile

# 667
  • София
Да, наистина! Само пиперите и макароните ми бяха малко по-озадачаващи на моменти, но то иначе пъзелите стават скучни. Супер беше!

# 668
  • Варна
Красиви пъзели редите, радвам им се. Аз бавно и славно вечер, след като внукът заспи, слагам по някое парченце. Много искам бързо да го завърша и видя дали имам загубени части, Вече не броя колко пъти сортерите/ама, бабо, аз без да искам/, се озоваваха на земята и започваше голямото събиране.

# 669
  • гр.София
Отдавна не бях редила пъзел на Гибсонс и бях забравила колко са дебели парченцата. Влизаха си на точното място, цветовете са много наситени. Мога да кажа, че е от качествените им пъзели.

# 670
Какви хубави неща сте наредили Heart
Аз се загубих малко по терена, но да се похваля станах кръстница на едно сладко бебенце Маддалена Йоана Анджела и се поразходих малко из Венеция да разглеждам мозайки и ателиета.

Почти получих Стокхолмския синдром , толкова е красиво това място..

Но не забравих и пъзелите, вижте на какво попаднах в едно винтидж магазинче и разбира се си го прибрах у дома Hug

И да се похваля с този красавец, нареден точно преди да замина

Евенце, благодаря
И колкото и да обичам да редя картини установих, че съм много назад, от тази колекция съм редила само 4 като отделни пъзели, а всички са така красиви.

# 671
Та-да!
Много се вълнувам и нямам търпение да дойде Декември , за да съм с вас всяка вечер на по чаша винце !

# 672
Vese vese завидях неблагородно Wink
Да ти е жива и здрава кръщелничката!
От картините на този пъзел имам 8, така че ако имаш желание да си попълниш бройката - само казваш. За единия сме се разбрали Simple Smile
Впрочем, аз съм редила 5 от картините, като едната е чужда

# 673
  • София
Vese ще започнеш като мен  да се прибираш с пъзели от пътуванията Simple Smile честита ти кръщелница!
anp в мен има едно пъЗелче за теб от Бухтичка, пиши да се разберем да стигне до теб Simple Smile

# 674
Весе, много хубаво, красиво е наистина, това шаренкото най-много ми хвана окото Smile Ама и пъзелът е готин Grinning

И най-сетне стигнах да публикувам и твоя пъзел Smiley
Голяма мъка беше Smile Нямам и засечено време, защото на час и 30 реших да спра таймера, сега го отчитам като грешка. Но май ми оставаха повече части отколкото на теб Satisfied
Аз го редих преди няколко седмици когато още не бяха сменили часа, но все пак не бях преценила добре времето и се стъмни твърде скоро след като започнах. Та светлината ме прецака доста. Но си е труден, доста труден.

Lupines
500 части
Ravensburger

Butterfly:3, ти успя ли да намериш съотборник, ще участваш ли на пъзелмания?

Общи условия

Активация на акаунт