Пъзели 59

• 28 278
  • 774
  •   1
Отговори
# 645
А ние за пъзелманията, докато се начудя кой ден и час да избера , то дойде и изтървах билетите.
Е хубава работа Confused

Hot Summer, този е много як Heart Eyes

adelka, много под въпрос е нашето класиране, тъй като никога не сме редили заедно. А и конкуренцията ще е доста, имам чувството, че всички са за неделя сутринта Satisfied
Ако някой влезе на тестовата вечер кажете дали са споменали нещо интересно. Ние с патето дружно решихме, че нямаме време, уви Smile

# 646
И аз нямам място, но той е в две торбички(питах Бухтичка преди да го поръчам😁). Ще го продавам после.
Аз също много си го харесвам - ярък и вкусен, иначе не бих взела 3000 части.

# 647
Пиша ти направо на лично

# 648
  • София
Пиша ти направо на лично
После ме имай предвид Simple Smile

# 649
  • София
Привет на всички,
Разделям се със следните пъзели, ако си харесате нещо пишете. Малкия го подарявам, еднорозите 5лв. Оцтаналите по 8лв.
Скрит текст:

# 650
  • гр. София
Подправките вече са при мен, благодаря на Кремчето за платената доставка, на vox за стикерите с подправки и на всички редили го и отделили от времето си да напишат или нарисуват нещо в тетрадката Simple Smile
Благодаря! Simple Smile

# 651
Nighthawks 1942 - Edward Hopper
Trefl Art Collection 1000

Свободен е, ако някой иска да се предизвика със стотици сини части.

# 652
Трапезата е тотална наслада за редене. Аз я рамкирах и ми краси кухнята, но сега малко съжалявам, че не си я оставих за поне още един път.

Бухтичка, с моята съотборничка сме се виждали да редим заедно само два пъти и хич не си даваме зор да ти кажа. Повече го обръщаме на майтапи и забавление и в някакъв момент се сещаме, че за състезание се подготвяме  LaughingLaughingLaughing Та и при нас класирането за финал е под въпрос, но ще видим в събота. Аз пък си мисля, че повечето отбори за тогава са се записали, а не за неделя.
Не съм сигурна, че ще успеем и ние да присъстваме в тестовата стая, но ако се включим ще пиша, ако има нещо интересно.

Едни сутрешни торти от мен на Galison.
Разбрах, че са торти чак след като го наредих и тръгнах да го добавям в приложението. Laughing
През цялото време си мислех, че някакви мандали редя. Както и да е, много беше приятен.

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 07:33 от adelka

# 653
  • София
Аз ако не забравя ще се включа в тестовата вечер.
И ние с eleyn не сме редили заедно, така и не остана време.

# 654
  • София, България
Ето го лабиринтът, не беше лесен.

Парчетата са някак тънки, представям си някой да се излъже да вземе от серията и да плати 15-20 лева за това.

# 655
Интересна пъзелмания ще е тази Smile Да видим, дано пък да изкараме късмет и да се класираме всички Grinning

Аделка ме подсети с този пъзел, който търсех да наредя за време, понеже видях, че са го ползвали в състезание и ми се стори готин. После го открих в озон и направо го поръчах с още един, също от състезание. Качеството за мен е ужасно разочароващо, особено тортите, животните бяха една идея по-добре.
Но си мислех все пак ако има желаещи да ги пусна да попътуват като Състезателни пъзели vol.2 Smile Сега не мога да го измисля готино като Неита, но ги добавям в таблицата и ако искате се пробвайте.
Ако просто ви харесват не е нужно да си засичате, но все пак изображенията са доста благодатни за скоростно редене.
За качеството съм предупредила - смотано е.

# 656
  • София
Едни Барбита от мен

И един от световното

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 12:00 от евето

# 657
Ще правя разчистване, че много кутии, много нещо. Ако си харесате нещо, пишете.
Скрит текст:

# 658
Boston 2189
1000 части
Ravensburger

Вкъщи се оказа значително по-приятен за редене. Не че беше супер лесен, но и не мога да кажа, че ме измъчи, ако не го бях редила на състезанието бих го оценила като средна трудност. Явно там много голяма роля изиграха условията. Светлина, умора, студ, то какво ли не беше Satisfied

А като гледам и догодина ще е същото, двойките ще са основно вечерта.

# 659
Получих пъзела в магазина на Озон. Платих 13.10 лв. Катастрофата е пълна, защото поръчах още два. Как пък ги видях онзи ден, да му се невиди

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 12:57 от anp

Общи условия

Активация на акаунт