Пъзели 59

• 28 282
  • 774
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, знам че не е по темата, но Сиела имат 35% отстъпка на техните книги до 01.11. Ако някой реши да пуска поръчка от дамите около мен, може ли да пише да се комбинираме за безплатна доставка

# 631
Аз май нямам Хелоуински пъзели, или поне не се сещам. Искам този с Мики и Мини на Шмид, но Озон не го зареждат засега.
Та реших да наредя този като малко по-страховит Smiley Между другото тази серия ми е доста приятна, не очаквах, дано да заредят и други тук.

Decaying Diner
1000 части
Ravensburger

# 632
Ехааа, Бухтичка, този не съм го виждала. Много як изглежда всъщност и си е наистина доста страховит.
Има някаква Стивън Кингска атмосфера Scream

# 633
  • София
Аз имам един Хелоуин ще взема да го извадя довечера:)

# 634
  • София, България
Снощи завършихме този с Джо, 550 части, отново беше много хубав.

Ние сме в Айтос за  9 дни и тук си бях донесла 3 малки пъзелчета. Оказа се, че за три дни на бърза ръка ги подредихме и трите. Добре де, не точно трите, а два и половина, последният го редим в момента, но не съм доволна някак от парчетата. Предните два също бяха Мастъри, но парчетата бяха супер, този е изрязан по-разнообразно, но парчетата са малко като вестник ( от серията с лабиринтите).
И понеже мъжът ми помоли да му поръчам една книга и трябваше да си купя още пъзели за безплатна доставка.

Получих и гъбите от Анита (Анита благодаря за поетата доставка), благодаря от сърце на Бухтичка за жеста да останат при мен, много ми харесаха. Беше вариант да ги наредя още един път, но все пак изкушението да поръчам с новата поръчка беше голямо.

Имам много хубав Хелоински пъзел, който купих наскоро и разбира се е в София.

# 635
Аз редя тайно този Galison, че нали съм си наумила да го правя на адвент календар за дъщеря ми.
https://www.ozone.bg/product/pazel-galison-ot-1000-chasti-paper-dogs/

Времето ме притиска, а хич не ми спори, много козина, много нещо...Иначе качеството е супер.

# 636
  • София
Ще го разделиш като всяко кученце ще е отделно мини пъзелче ли?

# 637
Да, Тони. Simple Smile
Скрит текст:
Купила съм подобен коледен комплект(етикетите са с цифри от 1 до 24) в който ще ги сложа.

И това ще ни е украсата за дървената елха.

# 638
Аз помня като си го показвала преди пъзела, много е добра идеята и се разделя перфектно Grinning

Взех вчера пъзела на състезанието. Кутията нашепва, че е от прайм серията. То почти няма нови такива в сайта качени, ще видим какво ще излезе.
Моята предишна съотборничка няма желание да участва, има си други грижи на главата. Така че в крайна сметка ще се пробваме с white duckling.
Интересно ще е да видим докъде ще го докараме, но мисля да се забавляваме и каквото стане Smiley Така или иначе ми е ясно, че награда няма да взема, но пък ако успеем да се класираме някак за финала ще си е победа.

# 639
  • София
Аз обмислям еднорозите така да ги разделя и да ги редим с една 5 годишна госпожица.

# 640
  • гр. София
Vox , чудесна идея, ще очакваме още
снимки Simple Smile

# 641
  • София
А ние за пъзелманията, докато се начудя кой ден и час да избера , то дойде и изтървах билетите. Одеве имаше за неделя сутрин, питам късно ли е .. и докато ми отговорят го бяха махнали ... шанс

Vox, идеята е много добра, добавих в количката да сътворя нещо подобно с този, https://www.ozone.bg/product/pazel-galison-ot-1000-chasti-lego-m … nifigure-rainbow/

За дребната остава календара с коледните животни Sunglasses

# 642
1500/3000 Trefl

# 643
vox, супер яка идея за коледен календар.

Моят син за жалост така и не се запали по пъзелите, а не е като да не му давам пример. Отдава му се много иначе, но търпението му е слаба страна и когато не открие парченцето от първия път и приключва.

Бухтичка, много се радвам, че си решила да участваш. Според мен ще се класирате за финал и ще стискаме палци.
Иначе и аз вчера си взех пъзела за състезанието. Много рано ги пратиха този път, чак се изненадах когато получих известие от куриера.
Миналият път бяха от прайм серията, според мен и сега ще са. Само се надявам да не са от онези шарените - Eye Spy серията, че зор ще видим. С моята съотборничка редихме един преди две-три седмици и имаше много яко разминаване в цветовете на кутията и самият пъзел, което още повече усложни положението.

# 644
Много е красив. Какво ще го правиш после? Въпреки че нямам място за 3000 части де...

Общи условия

Активация на акаунт