Пъзели 59

• 28 294
  • 774
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Този просто ме грабна, когато го купих, отлагах го, защото ми изглеждаше труден, но не беше чак толкова. Най-лесно беше небето. Накрая останаха едни 70 части, но синът ми набързо ги наслага.
Изгрев през зимата, Eurographics, 1000 части

# 616
The 50s
1000 части
Ravensburger

Счупихме си рекорда с този пъзел. Според мен беше много приятен за редене, не знам за останалите, но и после вкъщи като го редих пак много ми хареса.

# 617
  • София, България
The 50s
1000 части
Ravensburger

Счупихме си рекорда с този пъзел. Според мен беше много приятен за редене, не знам за останалите, но и после вкъщи като го редих пак много ми хареса.

Наистина е страхотен, от озон ли е?

# 618
От световното е, не съм гледала дали го има тук, но сякаш не помня да съм го засичала.

# 619
# 620
  • София
Хора, тези си търсят дом - казвайте, ако някой иска нещо или ако съм на път да продам пъзел, който сте си запазили Simple Smile
https://airtable.com/appaRC3ywu8nIWb4m/shr9M0ieYBAOl8nxh

# 621
  • София
Тони, бих искала петлите, ако някой не го е запазил. Hug

# 622
Ето и тук графикът за догодина

Състезателните дни ще са 5 вместо 4. Основната разлика е в двойките. Вместо само квалификация и финал са добавили и полуфинал. Определено имаше нужда и смятам, че така ще е по-добре. Тази година страшно много хора отпаднаха и изобщо не можаха да продължат напред. С новите правила трябва да имаме 2 български двойки на финал задължително. Във всичките кръгове ще се редят пъзели от 500 части с времетраене 75 минути. Махнали са пъзела от 1000 на финал, заради него беше толкова малък капацитетът, с 500 части ще могат да слагат по 2 двойки на маса и на финала.

# 623
  • София
elita, пиша ти го, а ти май беше запазила и един, който още не съм редила - ще видя кой и направо двата заедно, ако искаш? 
Бухтич, а какво става ако се запишат повечко български отбори? Имаше ли нещо като квота според броя участници от страна или не?

# 624
  • София
elita, пиша ти го, а ти май беше запазила и един, който още не съм редила - ще видя кой и направо двата заедно, ако искаш?  

Искам Simple Smile Не помня и аз кой е вторият Simple Smile Може би караваните на Кобъл?

# 625
  • София
Проверих - караваните са, записала съм Wink Значи след време ще ти пиша да те подсетя за двата (или, като ходим на пазар, ще ти донеса петлите и после другия) Wink

# 626
Бухтич, а какво става ако се запишат повечко български отбори? Имаше ли нещо като квота според броя участници от страна или не?
Не съм сигурна, че разбирам въпроса, Тони Satisfied

# 627
  • София
Имаше ли нещо от типа, че броят (потенциални) финалисти от една страна зависи по някакъв начин от броя участници от съответната страна? Може би грешно помня (а логиката пък със сигурност ми бяга).

# 628
Не, няма такова нещо.
Стремят се да има разнообразие и затова обикновено първият от дадена държава в категорията се класира. Но в повечето случаи и това е с условие, примерно първият от държава, но само до първите 30.
Целта като цяло е да има повече разнообразни държави на финал.

# 629
  • София
Проверих - караваните са, записала съм Wink Значи след време ще ти пиша да те подсетя за двата (или, като ходим на пазар, ще ти донеса петлите и после другия) Wink

Както ти е удобно - единия, двата... аз сега съм в болничен още две седмици, така че и в работни дни, ако идвате до пазара - става. Не съм болна, а след операция.

Общи условия

Активация на акаунт