Пъзели 59

• 28 300
  • 774
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Благодаря на Аделка, много приятен пъзел

Кой ще го вземе?

# 601
Еве, радвам се, че ти е харесал.

Бухтичка, супер, че сте си намерили местенце. Пожелавам много сбирки и наредени пъзели Relaxed
А пъзелът - подарък е страхотен. Много готина изненада !

Аз най-накрая си наредих единствения хелоуински пъзел в колекцията. Трета година ми се мотае в камарите и все не мога да стигна до него. Оказа се доста интересен. Отдавна не бях хващала Master Pieces и бях забравила колко приятни са им нестандартните части.

Three Little Witches

# 602
  • София, България
Редила съм този пъзел, беше на Сали и й бях изгубила едно парче, дори сега, около две години по-късно помня точното разположение на парчето. Пъзелът беше супер, доста ме затрудниха небето и клоните.

# 603
  • София
Хи-хи, и аз помня това парче - от дясната страна на вратата, до гарвана. Но не съм убедена, че липсата не беше фабрична. Озонци ми изпратиха нов пъзел да си намеря парченцето, оказа се, че матрицата е друга, та смених целия пъзел. Цялата тази одисея си спомням, на какво стана после ми е пълна мъгла - у нас ли е още, дадох ли го някъде... Joy

# 604
# 605
  • София
Харесах си няколко пъзела Simple Smile
Варненската група честито местенце, пожелавам ви приятни сбирки.

# 606
И аз си харесах няколко. Според вас такава маса дали би била удобна за редене? Все си мисля, че да се реди вътре няма да е удобно.

# 607
  • София
За редене не знам, ама как ще го събираш после.

# 608
  • София
Аз си представям само как вечерям на тая маса и разливам нещо, което се просмуква между плочите върху пъзела... Cold Sweat

# 609
  • София
Аз на тоя ръб му нямам вяра, според мен ще е неудобно.

# 610
anp, къде в МОЛ Сердика е магазина на Озон? И аз съм наблизо Blush
На най-високия етаж (не зная как се води, може би 1+) срещу Бъргър Кннг примерно (някоя от тези закусвални, които са откъм Технополис)

# 611
Аз си харесах доста. Любима марка ми е и трудно мога да устоя понякога.
Йоанка, масата и на мен хич не ми се струва практична.
Засичала съм я по сайтовете, но и аз мисля, че ръбът ще е доста неудобен.

Мона Лиза и мен небето и клоните ме озориха, а на пръв поглед не изглеждаха толкова трудни. Но всичко останало беше супер и като цяло леко си вървеше пъзела.

# 612
  • Варна
Абсурд да бъркам вътре в масата, на по-ниско ниво от ръба, ще бъде супер неудобно.

И аз си представям как нещо се разлива отгоре. Днес си удавих телефона в кока кола, едвам оцеля. Ако беше пъзел, сигурно щях да си прережа ритуално вените.

# 613
И аз в редичката. Изключително лек за редене. Ако някой го притеснява голият елемент - да не го мисли. Ако не ми бяхте казали, нямаше да забележа.

Вчера на вилата успях да завърша и една шаренийка на Хундертвасер, но дъската ми е малка и не ми остана време да сглобя наредените части. Живот и здраве ще покажа снимка другата седмица

# 614
  • гр.София
Ето и един Касторланд от мен. Много приятен, сам се редеше.

Свободен е, ако някой го.иска.

Общи условия

Активация на акаунт