Пъзели 59

• 28 805
  • 774
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Привет дами,
Пътуващите Гъби са свободни. Няма го в пътуващите вече, но mery_poppins1 и evencee изявиха желание да го наредят. Нека която е свободна да го нареди да ми пише за да го изпратя. Моля последната да го изпрати на Мона Лиза.
Благодаря за възможността да го наредя, много е приятен и разтоварващ и се извинявам за забавянето. Simple Smile

# 481
Бухтичка, супер ти е времето, направо жестоко бих казала. Аз под час за 500 части само веднъж съм падала, а какво остава за под 50 мин. Но и честно, не тренирам усилено, защото ме е страх да не се запаля много и да почна да трупам и малки пъзели, че вече ще ме пращат на палатка с все кутии LaughingLaughing

Йоанка, и аз предпочитам пъзели с повече части, но тези от 500 са ми идеални когато знам, че нямам време за нещо по-голямо.

ToniShu, чакаме да го видим готов. На моят май скоро няма да му дойде ред, тази година със сигурност, та ще плакна очи с твоите снимки Stuck Out Tongue

# 482
  • София
Тези от 500 са идеални, ако човек иска да си почине след някой труден пъзел. Аз преди не купувах под 1000 части, но открих защо хората купуват и сега все гледам да ръчна някой малък в поръчката Simple Smile

Аделка, ето, оплакни очите - брутално як е накрая! Опитах да направя една снимка по-отдалеч, за да се види, че сред черното има и коса, така че не целият фон е ад за редене. Но има едни участъци, в които черното вече не виждаш към тъмно зелено ли клони или към тъмно кафяво - ей там е мъката и редих по форма. Обаче сега като го гледам и.. ми, да му се не види, успяяяях Blush

Скрит текст:

Зори, разделям на две части, пък ти ако искаш си го смесвай. Мисля, че няма да ти се опре (по-успешна си с подобни пъзели), но за всеки случай ще ти го пратя в по-милостив вариант Simple Smile

# 483
Но и честно, не тренирам усилено, защото ме е страх да не се запаля много и да почна да трупам и малки пъзели, че вече ще ме пращат на палатка с все кутии LaughingLaughing
Ще ти издам една тайна. Кутиите на равенсите от 500 всъщност са доста малки и компактни Smile
Аз почти всичките си ги бях събрала в един голям кашон, а не бяха малко.

Аерт, за настолните игри
Скрит текст:
Всъщност не търся да купувам Smile Ние си имаме разни и съм ок с количеството Smile Просто чакаме да му порасне още малко акъл на дребното. Иначе тази с меките топчетата съм я заглеждала преди и даже май ми е в любими, може да я взема някой път.

# 484
  • Русе
Eleyn,страхотна новина! Лека бременност ти желая! Аз и с двте деца не разбрах,че съм бременна,толкова леко мина всичко! Пожелавам на теб и на Тони,спокойни бебенца на финала Blue Heart
Тони,Благодаря,че ще ми го разделиш на две.Предпочитам,напоследък залитам точно по по-малки пъзели,дали липсата на време или някаква натрупана умора,не знам.Сега предпочитам за релакс да редя и така разделен ще е супер.

# 485
  • София
ММ отиваше до Еконт, та ка че направо му го дадох, да знаеш Simple Smile Вземи си го когато искаш и можеш, не се юркай Wink

# 486
  • Fairbanks, Alaska

# 487
Привет дами,
Пътуващите Гъби са свободни. Няма го в пътуващите вече, но mery_poppins1 и evencee изявиха желание да го наредят. Нека която е свободна да го нареди да ми пише за да го изпратя.
Няма да съм аз, за жалост. От вчера съм разстлала една синилка и не виждам скоро завършек, особено пък както и време няма.

# 488
  • гр. София
Пъзелите със Стич са много готини Simple Smile Ще се чака някое намаление Simple Smile

# 489
Привет дами,
Пътуващите Гъби са свободни. Няма го в пътуващите вече, но mery_poppins1 и evencee изявиха желание да го наредят. Нека която е свободна да го нареди да ми пише за да го изпратя.
Няма да съм аз, за жалост. От вчера съм разстлала една синилка и не виждам скоро завършек, особено пък както и време няма.

И аз в момента не мога да го взема. Благодаря за това, че си помислила за мен♥️

# 490

Жена, която се разхожда в екзотична гора. Анри Русо
Eurographics 1000
Най-после се прибрах преди залез слънце и успях да го щракна на светло. Много красив и приятен за редене

# 491
  • София

Изключително красив, с ярки цветове и много нюанси. Не ме затрудни или изнерви, вървеше много равномерно. Накрая ми бяха останали дупки от по 10-на парчета на няколко места, а не както обикновено 100 парчета на едно място, така че нямаше нужда да сортирам по форма. Въпреки че е Trefl, веднага разбирах по нюанса, ако някъде съм сбъркала с парче. Ако беше с нестандартни части, сигурно дори щеше да е лесен, а сега беше приятно предизвикателство. Много съм доволна! Blush

# 492
Реноар, ако не се лъжа. Много е красив. По едно време даже си го бях сложила в количката, но се отказах поради огромните ненаредени наличности

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 18:52 от anp

# 493
На 18.11 мисля да направя второ и последно посещение за тази година на мястото ви за редене в София Smiley Много ще се радвам да се видя с всеки, който ще има възможност Blush

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 22:02 от Бухтичка

# 494
  • София
Нямаме състезания, така че съм на линия Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт