Пъзели 59

• 28 335
  • 774
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Реноар, ако не се лъжа. Много е красив. По едно време даже си го бях сложила в количката, но се отказах поради огромните ненаредени наличности

Да, Реноар. Може би най-подходящият от импресионистите за пъзели. Да ги беше мислил Моне тези неща навремето, ама не - нулев маркетинг нюх. Joy

# 496
Моне май не съм редила. Ще имам удоволствието сега да направя този от Бухтичка, но имам един зловещ на Пусен, който съм редила дори 2 пъти и все имам чувството, че съм на 5 ракии Simple Smile
https://photos.app.goo.gl/E8Us6YNFL2bmMroX6

# 497
  • София
Защо зловещ, на мен ми изглежда много привлекателен Simple Smile

# 498
  • София, България
Anp, много е красив!

# 499
Ами нищо не е на фокус. Все едно си кьор-кютюк.
Ако имаш желание да го пробваш, ще ти го дам да го наредиш

# 500
Не мога да не се похваля. Всички са обещани, момичето на Educa на Тони, другите на Мона Лиза.

# 501
  • гр. София
Piatnik ми харесва Simple Smile
Има подправки Simple Smile

# 502
Здравейте, от скоро започнах да редя пъзели. Бихте ли ми споделили кои са вашите любими марки?

# 503
Здравейте, от скоро започнах да редя пъзели. Бихте ли ми споделили кои са вашите любими марки?
В първия пост има мнения за повечето марки. Аз харесвам Ravensburger, Schmidt, Cobble hill, Falcon

# 504
  • Fairbanks, Alaska
Аз нямам любими марки. Основното изискване е пъзелът да ме грабне веднага щом го видя.

# 505
  • Варна
Държа на марката, но основното е да ме грабне картинката. Тогава съм навита и на по-друга марка от обичайните, които купувам. Само с Арт не правя компромис, толкова съм ги намразила, че там и картинката да ме грабне, не купувам.

# 506
ToniShu, повече от брутално як е, направо е божествен, не мога да откъсна очи от него. Relaxed
Сега като се замислих има доста време до края на годината, а и като го видях нареден направо ми се прищя вече да го сортирам. Smiley Smiley

Цитат
Ще ти издам една тайна. Кутиите на равенсите от 500 всъщност са доста малки и компактни Smile
Аз почти всичките си ги бях събрала в един голям кашон, а не бяха малко.
Бухтичка, то да е само един кашон, в който събирам щеше да е добре Laughing Laughing

Йоанка, страхотни придобивки. Пипи и този на Пиатник са ми много на сърце Relaxed

И ето го моят мишок. Толкова много исках да го наредя, че в неделя когато го взех веднага го разпънах сортирах и така си стоя милият до вчера. И като го почнах, няма спиране, много приятен и супер сладурски.

И аз нямам съвсем любими марки, има такива, които избягвам, но водеща е картинката.
HighSpeed и аз съм със същите чувства към Арт. Бягам от нея като дявол от тамян Smile

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 07:15 от adelka

# 507
Ravensburger. Татуирано ми е на ръката. Но принципно всяка марка си има издънки.

adelka, моите също са навсякъде и превземат къщата, но точно тези от 500 са ми най-малкия проблем.

Видях снимки и идвам да докладвам за 6000 на Шмид. Парчетата са малкииии Grinning Ще умра от кеф Joy

Голямото е нормално парче. Частите са в 2 плика, а размерът на нареден е 136х96. Още не съм скочила да меря масата, но ми изглежда, че трябва да мога да го събера Grinning Което е лоша работа от една страна, ще трябва да купувам 😄

# 508
  • Свищов
Аз малко се цепя от колектива, но най-приятни за редене са ми Jumbo (особено пъзелите - загадка са ми топ). Иначе освен обичайните заподозрени, харесвам нестандартните на Coblle Hill и Eurographics. Но и аз най-напред гледам картинката. Ако ми харесва, ще го наредя с удоволствие.

# 509
Аз харесвам и Black sea:)

Общи условия

Активация на акаунт