Пъзели 59

• 28 816
  • 774
  •   1
Отговори
# 465
  • София
На коя марка беше този?

# 466
Тони, Google обектив, казва че е Springbok Wink
https://www.ozone.bg/product/pazel-springbok-ot-500-chasti-cozy- … abin-life-461222/

Eleyn, лека бременност. И аз мисля, че ако имаш желание си нареди пътуващия пъзел, когато имаш възможност. Тук никой не е останал без пъзели за редене.

# 467
  • Тополовград
Springbok e. Много хубави цветове но сглобката е супер зле. И предния със сладката беше така.

# 468
И аз редих сладката преди няколко дни и наистина сглобката е ужасна. Нареденият пъзел може спокойно да се ползва за балатум LaughingLaughing

От мен едно сладурско драконче на Dixit.
Първи ми е на марката, беше ми любопитно да я пробвам. За редовната си цена не бих казала, че качеството е Уау. Малко напомня на Трефл, но една идея по дебели парченца, всяко си влиза където го сложиш.

# 469
Eleyn, каква прекрасна новина! Бебе Зори ще си има компания Smiley Бъдете живи и здрави и нека бременността и раждането минат леко Hug

Ние сме фенове на Диксит и на мен много ми допадат изображенията. Качеството според мен са ги правили Heye (ама не като това новото, гадното Heye). Аз имам само един и отворих кутията колкото да видя частите, не съм го редила. Тоест за мен като цяло е прилично качеството. Но не е и отлично и аз също не бих ги купила на редовна цена.
Между другото взех Дисни Диксит-а и на дребното много му хареса. Ние вече умираме от скука, защото заради нея няма как да измислим нещо супер завъртяно, а вече ги знаем наизуст картите, но тя се кефи Joy

Стич манията ни тресе всички, чакам два пъзела от амазон и днес като влязох в озон гледам, че са заредили Едука-та - https://www.ozone.bg/product/blackroll-blackroll-ballr-topka-za- … cm-rozova-723598/
Но цената ми се вижда брутална...от друга страна търсех нещо да запълня поръчка, та ще видим Joy

# 470
Бухтичка, за настолните игри:

Скрит текст:
Колко е голяма малката? Така първосигнално може да и харесат dexterity игри. https://www.ozone.bg/product/junk-art-plastic-version/ не знам дали го има наличен някъде още обаче. Или https://www.ozone.bg/product/nastolna-igra-the-fuzzies-parti/?gc … q1kxoCgHcQAvD_BwEАко ми дадеш възраст може да помисля за още някоя, игрите са ни едно от другите хобита вкъщи... Wink

иначе, ето още от старите пъзели, сега съм в "почивка" и не знам кога ще почна някой нов... Wink

# 471
  • София
Момичета, записах се за няколко от пътуващите. Ако нещо не съм направила както трябва или още не мога да се включа, кажете, моля Simple Smile

# 472
  • София, България
Момичета, записах се за няколко от пътуващите. Ако нещо не съм направила както трябва или още не мога да се включа, кажете, моля Simple Smile
Всичко си направила супер.

Аз още съм в началото на моя Равенсбургер със сърцата, защото се подготвям трескаво за есенната ваканция, която ще удължа с два дни и така ни се събират 9 дни и отиваме на морето.

# 473
Мона Лиза, да не ти звънят пак учителите и да ти се карат Simple Smile
Eleyn, страхотна новина, честито. Ще бутате колички с Тони.
Adelka, много е як диксита. Аз като цяло избягвам 500 части, че нещо ми се губи тръпката, ама понякога като се влюбя в някое изображение, и не се стърпявам и взимам.

# 474
  • София
Аз мисля днес да довърша моята чернотия. Чак ме е яд, че няма да мога да му направя хубава снимка. Става красив!

# 475
  • София, България
Тони, давай, ти си герой!
Йоанка, реших да рискувам, пък и май на втори ще празнуват Хелоуин в училище, така че единия ден го пишем дъждовен.

# 476
  • Варна
Eleyn, благословена да си, новината е чудесна! Децата са най-прекрасното нещо на света...

# 477
New York Postcard
500 части
Ravensburger

С пъзела на Мими успях да постигна най-доброто си време изощо досега. Е, в някаква степен е нормално, тъй като ние го редихме двете с Весето този в Испания за тренировка. И отделно преди съм редила лондонския към 3 пъти. А каквото и да си говорим пъзелите са почти идентични.

И един въпрос, случайно някой да ме е питал дали ще продавам сладоледите и коктейлите на Блек сий?

Не съм записала, но рових и не намерих нищо във форума. Другия варинат е в някой чат да са ме питали. Подозирам, че е била Евето и тя подозира, че може би е тя, но и двете не сме сигурни Joy

# 478
Ако някой не ги е запазил - аз бих ги купила:)
После не задържам;)

# 479
  • Варна
Ако Съмър ги вземе, аз съм след нея. Обаче аз задържам, така че си правете сметката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт