Пъзели 59

• 28 818
  • 774
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Момичета, не съм писала сякаш от цяла вечност, но ви чета ежедневно!
У мен от три седмици сигурно седи пътуващият Блек сий с пеперудите и е нареден едва до средата. Оказа се доста по-труден от очакваното, но причините да го бавя са други.
Едно на ръка, че Зори иска да реди и тя, което значи че редя само когато тя спи. Все пак е на две и не се отнася много добре с пъзелите още.
И второ, че съм бременна вече в края на трети месец и ми е лошо, гади ми се и с времето вместо да става по-добре, сякаш става по-зле и често се оказвам търчаща към тоалетната.
Та, не обичам никак да се отказвам от пъзел, който съм почнала, но все пак, ако някой от чакащите на редичката иска да си пробва силите, ще го пратя. Пък евентуално като го наредят всички и аз съм вече по-добре, може да се завърти пак към мен. Иначе предполагам, че ще ми отнеме още около седмица да го довърша.

# 451
  • София
Йеееей Heart Ще бутаме колички лятото, живи и здрави - знаеш, че няма как да откажеш поне 1-2 разходки, нали? Heart Eyes

# 452
  • София
Хахаха, Тони, всяка седмица ще бутаме даже Blush

# 453
  • София, България
Eleyn честито! Наистина ще си спретнете една бебешка група с Тони! Много се радвам!

# 454
anp, нормално, Дамата с хермелина е сигурно 500 парчета черни...
Ако ще се състезаваме, аз редих един Витрувиански човек 10 години... WinkJoyJoyStuck Out Tongue Winking Eye
Е, този дори аз се въздържах и не го купих Simple Smile
Евелин, честито!

# 455
  • Свищов
Е, честито. Още едно бебче. Няма по-хубаво от това.
Eleyn, съчувствам ти с гаденето. Аз така откарах до деня, в който родих. Нон-стоп до WC търчах, като рекорда ми е 10 пъти на ден. От всички ми ставаше зле и накрая дори и хляб не можех да погледна. Не знам как издържах.
Дано да е само първите месеци при теб, че с големия тумбак после си е жива мъка.

# 456
Eleyn, честито! Пожелавам ти от тук нататък да изкараш лека, безпроблемна и щастлива бременност!
Според мен си нареди пъзела, не се отказвай. Не вярвам някое от момичета да има против да изчака Simple Smile

# 457
  • София
anp, нормално, Дамата с хермелина е сигурно 500 парчета черни...
Ако ще се състезаваме, аз редих един Витрувиански човек 10 години... WinkJoyJoyStuck Out Tongue Winking Eye
Аз си го купих него от  Испания втора употреба прибран сглобен на 4 части Simple Smile

# 458
Я, каква хубава новина прочетох, браво бе семейство. Поздравления Heart
Тъкмо навреме, спретнахте къщичката и направихте Зори кака.

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 17:26 от Vese.Vese

# 459
Поздравления на бременните майчета! Нека се раждат повече здрави българчета 🍀

Тия двата ги имам повече от година, но кога ще им дойде реда и те не знаят 😊. Аз пък доста лесно редя едноцветни, сортирам ги и по форма бързо става ( то мойто бързо е доста относително 😀). Но щом успях с Момичето с перлената обица, ще преборя и Дамата с хермелина... някога 😀

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 17:26 от mery_poppins1

# 460
  • София
Ooo, много са яки тези каравани на Cobble Hill !!! Искам ги и аз... Simple Smile
Записах си, че са за теб, след като ги наредя. Ако се откажеш, няма драма Wink

Aaaa, няма да се откажа, Тони Simple Smile Много благодаря!!!!
Мона Лиза, и аз много харесвам Cobble Hill. Но с нормалните части, тези с XXL частите не толкова.

# 461
Евето, фиксирах го веднага като се похвали. Разделен на 4 ще е по-човешки.
Мери, пропуснах да отбележа, че Дамата с хермелина беше на Д-тойс. Само със сортиране по форма не става. Отделяла  съм всички парчета, които стават на съответното място, засичайки ги с две други. Имах само една грешка с малко разваляне

# 462
  • гр. София
Eleyn, лека бременност и раждане! Simple Smile
Чудесна новина Simple Smile

# 463
  • София
Eleyn, страхотна новина, честито! Пожелавам още едно слънчево бебче като Зорчето!
Сега кой ще се мята  върху масата на Пъзелмания Joy

# 464
  • Тополовград
  Много лоша сглобка.

Общи условия

Активация на акаунт