Пъзели 59

• 28 823
  • 774
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Наредих дъгата от vox мнооого благодаря!
Точно от такъв пъзел имах нужда днес и прегръдка Hug Nature Rainbow
Кремче, Налси Simple Smile къде е следващата дестинация

# 436
  • Свищов
Хайде, аз да мина по-късно, че чакам друг пътуващ, а до края на месеца нямам да имам много време.

# 437
Мина Лиза, запазвам ти го, Тони и на теб. А аз съм още на лятна вълна - сладоледи

# 438
Потвърждавам, че вановете са много яки и супер приятни за редене и сега като ги видях се сетих, че така и не качих снимка на готовия пъзел, както и на този с Мечо Пух, който си заплю Евето.
Та, по-добре късно, отколкото никога.

Йоанка, кога ги завърши тези сладоледи?  Flushed Страхотни са Relaxed

# 439
  • София
Добро утро, тези топли дни не можах да се въздържа да не извадя от запасите един пъзел, който това лято не стигнах до него, но ми беше лятно тези дни Blush
Безкрайно лято, Eurographics, 1000 части

# 440
Бухтичка, благодаря.

Продължавам със серията наредени вече пъзели по време на маратона:

Хубава (дамата с чадърчето) беше особено приятна за нареждане, но стана много накриво, тъй като оставих рамката за накрая и не успях да я центрирам хубаво върху килимчето... Wink

# 441
  • София
Ooo, много са яки тези каравани на Cobble Hill !!! Искам ги и аз... Simple Smile

# 442
Nymphéas
1000 части
Bluebird

Започнах го преди да замина, завърших го доста след като се върнах. В началото ми направи впечатление колко по-цветен е от Пролет и може би тръгна малко по-лесно. Но след това направо ме съсипа. Много рано сортирах всичко и пак мъката беше огромна.
Има една липса за съжалени, ако някой друг иска да се мъчи с него го подарявам.

И исках да ви покажа на какъв пъзел попаднах в Инстаграм Smiley Придружавах го някакви йероглифи, така че е разбираемо, там е една друга вселена, явно и пъзелите им са такива Smile

# 443
Йоанка, кога ги завърши тези сладоледи?  Flushed Страхотни са Relaxed
Вчера ме зарибиха и отнесох до нощите, но ги завърших. Тези дни ще ти ги пратя Simple Smile

# 444
Бухтичка, с удоволствие ще го наредя и ще го подаря на друг мазохист. Този пъзел е точно мой тип Simple Smile
Хора, моля ви, не изчислявайте кой е най-бавен. Редих Дамата с хермелина от Коледа до Великден почти ежедневно. Вие тука с някакви 3-5 дни ми се хвалите Wink
Честно казано въобще не си правя труда да засичам нито колко дни, нито по колко часа редя. Важното е, че ми е приятно

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 10:46 от anp

# 445
anp, нормално, Дамата с хермелина е сигурно 500 парчета черни...
Ако ще се състезаваме, аз редих един Витрувиански човек 10 години... WinkJoyJoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 446
  • Свищов
Получих пътуващите подправки, а и аз ще взема дъгата. Гледам, че съм към края на списъците, та дано смогна нещичко да понаредя в петък и неделя.

Тия подправки супер много се връзват на новата ми кухня, да знаете. Тя е основно в светло сиво, но лилавото много ѝ подхожда. Та сега хем нея ще гледам, хем ще си ги редя с кеф.

# 447
  • София
Ooo, много са яки тези каравани на Cobble Hill !!! Искам ги и аз... Simple Smile
Записах си, че са за теб, след като ги наредя. Ако се откажеш, няма драма Wink

# 448
  • София, България
Сега се замислих, аз съм си накупила адски много Кобъл Хил-и и съм наредила само два май - този с караваните и един, който взех от Сали - котета в една шивашка стая. И двата ми харесват много, чакат ме сигурно още 20, които не съм наредила. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 449
  • София
Ми то пък да ти завиди човек на тебе! Почвай ги, аз кофти Cobble не се сещам да съм редила Simple Smile И рамката се отличава лесно!

Общи условия

Активация на акаунт