Пъзели 59

• 28 283
  • 774
  •   1
Отговори
# 675
Бухти , няма да участвам в Пъзелмания . Желаещи и съотборници - няма .

# 676
За жалост твърде добре те разбирам Confused Точно затова моята съотборничка като ми каза, че няма да може нямах грам желание да търся друг, просто си знам, че е задъдена улица.
Вариантът явно е като се намерите с някого все заедно да си карате, но докато намериш веднъж...

Количката ми в Амазон в момента Joy

# 677
  • София
Лелееееее, аз не гледам там за да не се изкушавам Simple Smile

# 678
Е защо не каза и не писа , щяхме да направим един хубав отбор , тъкмо сме и от един град .. пу пу .. аз мислех , че ти ще участваш , защото четох , че си имаш съотборничка вече .

# 679
Ами аз имах резервен вариант, ще участвам в крайна сметка. То ако се беше стигнало до там сигурно и с мъжа ми щях да се навия да редя пак, въпреки печалния ни първи опит Joy

Аз го държа като каталог, да не пропусна да купя нещо със Стич Joy Ама то дето ще се мъча да ги събирам, я по-добре да натисна купи и да се свършва веднъж завинаги Joy

# 680
Ами аз имах резервен вариант, ще участвам в крайна сметка. То ако се беше стигнало до там сигурно и с мъжа ми щях да се навия да редя пак, въпреки печалния ни първи опит Joy

Аз го държа като каталог, да не пропусна да купя нещо със Стич Joy Ама то дето ще се мъча да ги събирам, я по-добре да натисна купи и да се свършва веднъж завинаги Joy
Наближава black friday. Може да изчакаш да видиш няма ли да ги намалят малко. Доста са скъпи за толкова малко части

# 681
Е да, не си струват. В амазон не вярвам да ги намалят, те имат хубави оферти, но съвсем не на всичко, просто избрани неща са доста изгодни, за останалите си е същото.
Повече ме ужасява, че наближават и в озон промоциите, а не искам да купувам нищо Joy

# 682
За това сега трябва яко редене, за да има място за новите попълнения после. Аз най-усилено искам пъзелите на Yazz, много ми харесват цветовете. Ама поне до 20 лв да паднат, много са ми скъпи в момента.

# 683
  • София
Йоанко, да вземем да се стиковаме коя какво ще купува на Yazz, че сигурно пак ще купим поне 1-2 еднакви?

# 684
Йоанко, да вземем да се стиковаме коя какво ще купува на Yazz, че сигурно пак ще купим поне 1-2 еднакви?
Те да ги намалят, другото лесно

# 685
Споделям един сайт с дървени пъзели на хубави цени: quordlepuzzles.com.

Скрит текст:
Историята е, че мъжът ми видя една от онези обяви във Фейсбук "закриваме бизнеса и разпродаваме наличностите" и ме нави да поръчаме. Аз по принцип на фейсбук реклами не вярвам, защото има много измами, и се съмнявах, че нищо няма да получим или ще са някакви боклуци. Обаче пъзелите взеха, че пристигнаха днес (с куриер от спиди - впечатлих се) и изглеждат съвсем добре. Малко са тъмни изображенията, но то се виждаше и на сайта, че са такива. Та, ако ви се рискува... На 16.10 сме поръчали, на 23.10 са били изпратени, днес на 2.11 дойдоха. Кутиите са малки на размер.

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 17:23 от Ghibli

# 686
  • София
Да се похваля с нареден пъзел най-накрая. За радост този няма липса. Заедно с другия ги пускам за пътуващи, ако някой има желание разбира се Simple Smile  А понеже са ми подарък, ги подарявам накрая
African habitat, Hey, 1000 части

# 687
# 688
  • София
Ако решиш да продаваш запиши ми хелоуинския с Мини и Мики маус Simple Smile

# 689
Хаха, аз бих приютила останалите Simple Smile
Пътуващия пъзел е готов. Мона Лиза, благодаря, беше много приятен. Кой от София го иска, доста сте в списъка?

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 07:31 от Ioana_g

Общи условия

Активация на акаунт