Какъв обрат и драма.
И Канатица за втори път е в Рая!
Аз се чудех защо не спират играта след 7-то яйце на Ния, защото дефакто в този момент Елбетица уж бяха спечелили. А то или са видели още тогава, че не са здрави яйцата, но са си замълчали, за да си играят просто играта Елбетица или така или иначе след края на играта се прави ревизия на всички яйца и се гледа.
Аз лично изключвам някаква измама, въпреки че чисто математически какъв е шансът точно 3 яйца да са счупени и така да стигнем до дузпи? Математически е доста малък. Мхмхм. Добре де, както и да е. Вярвам им, защото играчите са там на терен и според мен от всеки отбор е имал представител когато са ги преглеждат дали са здрави.
Реално в самата битка Канатица бяха големи каръци, толкова много нелепи грешки направиха.
При Елбетица пък отново несериозно отношение на Андрей. Не знам какво очакваше да стане като си бе отдалечил толкова много ръцете от улея.
Определено за мен от това което видях Елбетица са много по-компактен отбор, но Канатица имат Коко и Павел.
Засега Коко блести в тези чисто кардио битки с тичане. Сами Хосни обаче каза за него в Надкаста, че му липсвала двигателна култура и не е впечатлен, смята го за слаб. А Сами разбира много. Искам да го видя Коко в истински фермерски дуел със сечене, рязане, коване, да има и за ловкост и сръчност, както и груба сила. А не само да тича.
Петър е време да свие малко перките, да се смири и сниши, защото наистина започва да изнервя отбора си. Жените все още са с него, но и те не обичат когато има напрежение и дрязги. А Петър сам ги създава. Дори и да е прав, абе замълчи си бе човек! Стига давал съвети и суфлирал на всеки. Не се ли усеща, че изнервя съотборниците си и не е само Сергей и Андрей. Просто останалите мълчат засега. Ако наистина иска да спечели сезона не е това начина. То за спечелване е почти невъзможно вече, но поне до финал да стигне. И това вече е все по-съмнително обаче...
Хорхе сам си сложи въжето на врата. При положение, че целия отбор иска да изгони Иванка, точно сега ли намери да го играе жертва и да се тръшка? Дори Кенан му се ядоса. И с право. Сега си представям как сънят на Иванка се сбъдва и тя е на колене от радост след шокиращ обрат срещу наперената Приси, а пък Хорхе е размазан брутално от Петър. И уж, уж Иванка ще си ходи, но да не си тръгне Хорхето? Не, не го вярвам в процентно отношение и съм гласувал за Иванка, обаче съм изгледал много ферми, в които много често се е случвало до изненадващ обрат. Когато масово се очаква даден участник да си тръгне, но се случва нещо неочаквано и той се спасява по някакъв чудодеен начин...