🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 4 (03.10 - 17.10) 🐄

• 29 242
  • 662
  •   1
Отговори
# 480
Много ще ме е яд, ако Коко не спечели този сезон.

# 481
Не гледам. Кой отбор спечели?

# 482
Канатица… Имаха нужда да загладят косъма 😁

# 483
Разбирам. Нека Елбетица да си постоят в ада. Да се посмирят малко.

# 484
Ако Коко стигне до финала съм сигурна че ще обере вота на зрителя.

# 485
Коко не е лош, но е малко безличен. Предпочитам да ме дразни Иван.

# 486
И после ще ми говорят, че нямат предпочинания, особено баба Дешка.  И понеже от продукцията четат, моля да сменят стилиста на Гунчева, а нея да я пратят на логопед. Тамън ще направят услуга и на гледащите спортни новини.

# 487
  • България
Коко не е лош, но е малко безличен. Предпочитам да ме дразни Иван.

Аз харесвам и двамата: единият е по-тих, обран, много мотивиран в състезанията, свикнал е да работи с групи, които го дразнят, и се разбира лесно с всички. Другият има повече лидерски качества, заявява себе си, шумен е, казва ни какви стратегии прилага в игрите. Двамата се допълват в Сакатица, Сакатица нямаше вече да я има, ако нямаше Иван, Коко и Нанси. Иван е по-слабият в игрите, боли го крака от доста време, скоро ще си ходи. Коко е сигурен финалист. От Сакатица Коко е сигурен финалист в моите очи, анкетите в бгмама дават най-положителен вот за него. Рядко симпатичен и приятен футболист е. (Жена му е много красива освен това)
Аз виждам финала с Коко и Ухажоро, като Коко ще обере повече вот, защото е по-обикновен, а не леко шашав.

# 488
Защо все още няма спойлери? В Темата за спойлерите само за Игри на волята пишат...
От днешния епизод съм доволна. Радвам се че победиха. Вече имам заявен фаворит и това е Коко. Интересно ми е как ще се развие образа на Павел..
Аз пък за разлика от вас все си мисля, че зелените побутва продукцията

# 489
Образът на Павел няма да се развие въобще. Равно поле.

# 490
Защо все още няма спойлери? В Темата за спойлерите само за Игри на волята пишат...
От днешния епизод съм доволна. Радвам се че победиха. Вече имам заявен фаворит и това е Коко. Интересно ми е как ще се развие образа на Павел..
Аз пък за разлика от вас все си мисля, че зелените побутва продукцията
И по-добре да няма спойлери, гледам и двете предавания и за ИВ все нещо отнякъде научавам и ми писна вече, всяка година изтича информация на килограм при тях. Ако някога научиш някакъв спойлер, моля не го пиши тук. Relaxed

# 491
  • Велико Търново
Чудно ми е, че се очакват спойлери в тема, в чийто първи пост изрично и с уголемен шрифт е написано да не се пускат тук. Има си тема, който се интересува, да пита там.

Приятно ме изненада това отиване в Рая на Канатица. Коко отново показа, че има защо всички да му симпатизираме.

# 492
  • София

Фермата - сезон 9, епизод 24 /12.10.2023/

# 493
  • Варна
Фен съм на Коко, но и на Павел. Ще им стискам палци.

# 494
Запозната съм с правилата на тази тема. Питах в другата, но беше като глас в пустиня. Прави ми впечатление, че тази година няма спойлери за Фермата, а за Игрите валят. Предишни години не е било така... Исках просто да изкажа недоволство, и имах искрица надежда че има тема специално за Фермата за спойлери и аз нещо да не съм разбрала. Тук поне някой ми отговори.

Общи условия

Активация на акаунт