🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 4 (03.10 - 17.10) 🐄

• 29 242
  • 662
  •   1
Отговори
# 495
  • Велико Търново
Те там като пишат и обсъждат спойлери за ИВ, значи основно него гледат, та едва ли са запознати с нещо около Фермата. А и от Фермата принципно в сезоните досега са излизали по-малко спойлери. Тази година може да са взели още по-сериозни мерки да не се допуска изтичане на информация.

# 496
Гледаемостта е много ниска, а и има промяна в състава на екипа. Миналата година знаехме изхода от всеки дуел, финалисти, резултати от игри на финала. Тази година и без спойлери съм окей, стига Коко да стигне финал. Другите не ме интересуват.

# 497
  • България
Аз си знам, че ще гледам предаването още известен период време, след като отпаднат Боби и Иван, едва ли ще гледам. Останалите не са ми интересни като персонажи, не са ми relatable или са ми нетърпими. УхаЖоро не ми е достатъчно атрактивен като поведение, за да гледам. Жените също изглеждат скучни. Ще симпатизирам от бгмама.
Едит: Около Сергей има шанс да стане тупурдия, да пробва да направи някоя стратегия да отстрани Петър, но се съмнявам.

# 498
Да, определено има разлика в сравнение с предишни години.
И на мен фаворит ми е Коко.
И сега малко грубо ще се изкажа, но само на мен ли ми се струва, че ѝ има нещо на Емилия?

# 499
Така като гледам само на мен ми е фаворит Петър. Както обикновено харесвам тези, които не се котират много. 😕🤷😁

# 500
Така като гледам само на мен ми е фаворит Петър. Както обикновено харесвам тези, които не се котират много. 😕🤷😁
И аз харесвам Петър.  Нямам против той да спечели Sunglasses

# 501
  • Варна
Ммм не, ако обичате, без Петър. 🤣🤣

# 502
Ясно е, че няма да спечели, но заслужава да е финалист. Просто е интересен персонаж.

# 503
Петър щеше да е ми е абсолютен фаворит, ако беше няколко идеи по-обигран и премислящ. Сега се мисли за големия стратег, а двама от тримата глупаци на Доньо Донев, бай Кенаньо и Хорхе Панса, му разгадаха плановете отдавна. Щом си прозрачен за селските тарикати, значи не си много над тях. Прогнозата ми е, че със Сергей ще се прецакат взаимно, което ще закара Жоро и Андрей близо до финала.

# 504
И аз го харесвам. Да, има моменти, в които ме дразни и смятам, че не трябва постоянно да се налага и по време на игрите може по-малко да коментира като вижда, че се изнервят.

# 505
ако Петър отпадне преди финалната седмица ще ми е хубаво , ей така да бъде изигран от собствената си игра.

# 506
Ако Коко и Жоро си направят коалиция, имат шанс да разкарат всички по-сериозни опоненти и да стигнат до финал. От Жоро очаквам да организира изхвърлянето на Пепи. Андрей ще минава незабележимо по-скоро между капките и когато е на дуел (рядко), ще го печели.

# 507
очаквам в 8та седмица да ги съберат всички или да се разменят хора. Ако е като ИВ трябва да има размяна на хора.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 23:46 от itshristina

# 508
Много се надявам и аз. Малко да раздвижат нещата.

# 509
  • България
Ако Коко и Жоро си направят коалиция, имат шанс да разкарат всички по-сериозни опоненти и да стигнат до финал. От Жоро очаквам да организира изхвърлянето на Пепи. Андрей ще минава незабележимо по-скоро между капките и когато е на дуел (рядко), ще го печели.
дано! защото сега си умираме от скука с цар Петър.

Общи условия

Активация на акаунт