🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 4 (03.10 - 17.10) 🐄

• 29 255
  • 662
  •   1
Отговори
# 510
Ааа, не. Той няма как да им е чак такава пречка да си разгърнат играта. Те просто не са особено интересни. Ще ме извинява УхаЖоро, но кринджавите му свалки са ми досадни. Той самият не е особено интересен, какво остава пък за Валерия.

# 511
  • София
Още първия епизод казаха, че няма да има обединение тази година.

Жоро, Коко и Павел са най-силните мъже, на Павел му липсва опит. Петър е веднага след тях, след това Андрей и Сергей. На Андрей проблемът е, че се лигави.

Петър е интелигентен, силен на арената, егото му обаче му пречи, мислех, че ще успее да се пречупи. Така ще му е трудно да стигне до финал, все пак зависи и от другите в отбора. Засега жените го подкрепят, но някои от тях ще отпаднат и може да има промени. Трябва да мисли и за бъдещето. Много ме забавлява как все оправя прическата. Прав си е, ерген е още, а младее, не бих му дала 40+.

Валерия и на мен ми е малко сива, а и припокрива Мартина - гимнастичка/балерина.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 23:54 от Niya-

# 512
  • България
Петър е интелигентен. Много ме забавлява как все оправя прическата. Прав си е, ерген е още, а младее, не бих му дала 40+.
Не особено интелигентен - тактиката му е очевидна за бай Серго, Канатица, само стадото не се сеща.
Петър не младее, на мен ми изглежда на мъж над 40, и предвид моята възраст, ми се струва "нисък чичак с тумбак". На всичкото отгоре деспот-всестранно развит. Предпочитам всеки друг под 35 и в двете племена (без Кенан, за Иван ще направя възрастово изключение).

# 513
На колко години е Кенан? 😆

# 514
  • България
На колко години е Кенан? 😆
На 33!

# 515
# 516
1 година по-млад от Коко 🤣 ЖДНБ.

# 517
Ей тук вече съм в шок. Сори, ама Кенан си е чист чичак, в сравнение с Коко, на когото даже и 30г. не мога да дам. 🤯

# 518
  • България
Ей тук вече съм в шок. Сори, ама Кенан си е чист чичак, в сравнение с Коко, на когото даже и 30г. не мога да дам. 🤯
На Коко давам 34, защото е слаб и жилав, и на слабите хора възрастта повече им личи.

# 519
Коко си мислех, че е момченце. После видях, че е по възрастен от мен. Кенан си мислех, че е колкото Петър. Петър се оказа сред най-старите този сезон. Той май ще е бащата на Фермата. 😁  Дано не чете, ще се засегне. 😬😂

# 520
Коко си мислех, че е момченце. После видях, че е по възрастен от мен. Кенан си мислех, че е колкото Петър. Петър се оказа сред най-старите този сезон. Той май ще е бащата на Фермата. 😁  Дано не чете, ще се засегне. 😬😂
С теб мислим еднакво. Ако участвам в игра, в която по снимка трябва да определя възрастта, ще съм на дъното в класацията. 🤣🤣

# 521
Тя и Еми не изглежда на 33. Чак ми е странно, за мен си изглежда около 40 +. Много е странно това с възрастите. Не мога да повярвам , че Кенан е колкото мен 🫣🫣🫣

# 522
  • София
Петър е интелигентен. Много ме забавлява как все оправя прическата. Прав си е, ерген е още, а младее, не бих му дала 40+.
Не особено интелигентен - тактиката му е очевидна за бай Серго, Канатица, само стадото не се сеща.
Петър не младее, на мен ми изглежда на мъж над 40, и предвид моята възраст, ми се струва "нисък чичак с тумбак". На всичкото отгоре деспот-всестранно развит. Предпочитам всеки друг под 35 и в двете племена (без Кенан, за Иван ще направя възрастово изключение).
Тактиката е, защото егото му е голямо и се самосаботира.

Относно външния му вид, когато влезе в предаването изглеждаше по-добре, с всеки епизод изглежда по-смачкано (сигурно заради умората) . Мен визуално нито един не ми харесва.  А Петър е такъв дървен философ, че никакъв шанс да ме спечели дори и да ми беше на годините.

# 523
  • София
Ох, хора, така се смях на играта на Канатица, ама от сърце. С глас и със сълзи. Joy Очаквано некадърни бяха, абсурдни просто, страшно им лепна това "Сакатица". Все едно параолимпийци са попаднали в състезание с олимпийци. И се радвам, че отидоха в Рая да захлебят малко, но ако не бяха несполуките на УхаЖоро с яйцата, пак щяха да са от бедната страна на двора.
Хорхето голям мрънкалник, като някоя женичка се цупи. Може би е очаквал да го пазят, че е незаменим участник?
Като обявиха първата женска битка, първата ми мисъл беше "Само да не е Иванка на нея, ще е пълен провал." Обаче като видях и втората, явно ще е по-разумно да я сложат на въжената клетка. Така и така където и да е, все ще падне. Присияна ще я изяде на закуска. Както и Мартина ще бие Лили. Зад балета /от личен опит/ стоят много, много болка, голяма издръжливост, жилавост, твърдост и упоритост.

# 524
  • София
Аз сега като една 38 годишна лелка ще си изкажа мнението относно Петър, който е малко по-голям от мен. Ами за мен е страшен инфантил. Може да му се признае, че е интелигентен и се справя добре в битките. От там насетне е много дребна душица, според мен. Реплики от типа на : "Хайде някой, който е с мръсни дрехи да ги хване" ( прасетата, които избягаха вчера) , изказани докато донът небрежно се подпира на оградата с чаша в ръка и запазен аутфит, някак си не ме грабват. Не харесвам подобен тип хора - схемаджии.
Иначе съм много доволна от днешния развой на играта. И двата отбора имаха нужда да си разменят местата. А в понеделник за първи път ще стискам палци на Канатица....да паднат. Просто иначе отърсване от Иванка няма. Макар че и бате Жоро днес имаше поведение на 12 годишен. Щом и Кенан си му каза, че не е прав. Между другото, с риск да бъда публично линчувана, мен пък Кенан не ме дразни през цялото време 😁. То е ясно, че за ядрена физика не може да говори и че Ганьо Балкански дреме в него, но някак  по-скоро ми се струва недодялан, отколкото лош. В смисъл казва нещо, усеща, че е обидил, опитва се да се извини иии казва още по-голяма обида. Но има попадения в разсъжденията си, като днес с Хорхето например.
Иначе за мен Коко трябва да спечели тазгодишната ферма. А като се сетя на визитката какво си мислех за него.
На осмата седмица смятам, че ще ги измешат. Може би ще уравновесят броят на жените и мъжете в двата отбора.

Общи условия

Активация на акаунт